Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

T büyük ya yağlarım eridi sabah sabah berilceee
t t t tttttt
Döne şişko yaa gene de istediğim kiloda değilim ki bacak macak o biçim
zukkum gece aç mı yattın ki rüyana girdi ben de suyu az içtiğimde pınar pınar gezerim
Ayy ne güzel rüya o ya göller akarsular gezeceksin bu sıcakta ooh
tezbitsin Döne sabah içtiması almadık diye hemen arazi ol hiç bu yenilen bulgur kankimi nasıl etkiledi bugün de yer mi diye sorma kuzucuğu öpüyorum onla meşgulsündür
Bulgur yemeğe utanmadın mı kankiii şişmişsindir tabiiki ne olacak sormuyorum yeni rakiben sorsun banane banane

Ben de akşam yemeği hazırlığına şimdiden başladım sonra çok uyduruk yapıyorum sitem geliyor plates çemberimle çok sevdik birbirimizi oturduğumuz yerde boğuşup duruyoruz
Ben etli biber dolması ve haşlama et yaptım akşama. Yoksa aynen kh oluyor. Bazen de yemek yapasım gelmiyor.

ruangel yüzmeye daldı hergün gidiyor mu acaba kilo verdi mi kaçamak yaptı mı düğüne az kaldı ne yaptı acaba korse aldı mı
Bu ve gibi soruların cevabını ancak ki sen buraya katılırsan anlıycaz dimi cicim küçüğüm
Ablalar beklemede

Donecim meraba ne guzel kilo vermissin masallah,insallah bende verebilirim
Ismim Eda,2 cocugum var 4.5 ve 2 yasinda,ogretmenim ama izindeyim eylulde baslicam insallah,Karsta yasiyorum ama tasincaz Tokat'a 2 hafta sonra insallah,bundan sonra birlikteyiz azminiz pozitifliginiz bizede yansisin insallah

Sence olarmıııı hılal
Söz 5 kılo ver bır Kangal yemene izin
tamam canım yemedim ki zaten

zukkum aen geçmişi okuymuyonmu
Okuyorum canım neden atladığım alıntılar mi olmuş
Yarın tartı sonrası yesen bizi seviyorsan
yemedim canım onun yerine bol ekşili salata yaptım ve 3 yumurta hasladim bol baharat katip yedim

ne biliyim o kadar spordan sora aç yatırım dedim

Evet zukkum erken saatte yemek olayını kapatma açlıktan insanın herşeye saldırası geliyor
Öğünleri atlatırsam banada oluyor
bidaha böyle yapmam ki yaa resmen oluyorum sandım

Aferin kız hilal canım benim
Naapacan sucuğu
Bi 10 kilo ver hele yap sucuklu yumurtanı yi

Teşekkür ederim Edacım. Daha vermem lazım ama zorlanıyorum son zamanlarda

Süpersin işte irade

İnşallah canım düşe kalka gidiyoruz işte motive etmeye çalışıyoruz yek başına zor yoksa

Tam çıkıyordum gördüm senı
Eda annem bır geldın 2 gün kayıp oldun
Kız bir gel tam gel
Bırde telını yolla özelden kayıp olanı vermeden ararım dürterım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…