- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Tartıyla yazacaktımYatıyla barıştın desene hilal
Ben de merak ettim valla
Tam değilde azcuk ucundan barış gibi oldum :))Yatıyla barıştın desene hilal
Ben de merak ettim valla
Kııız gece tartıldın baktın zayıflamışsın en iyisi sucuk yiyim artık mı dedin yoksaaavalla dün gece ben tartıda güzel bisi gördüm inşallah yarında görünür bana hemen çeker atarım size de mutlu etti beni yani :)
Benim tefal ama eskidi biraz bende almak istiyorum aslında pek araştıramadım amaTartınızdan memnun musunuz ne kullanıyorsunuz
Benimki tefal memnunum. 9 yıldır kullanıyorum.Tartınızdan memnun musunuz ne kullanıyorsunuz
Ben de cok su içeriç içmeyince daha çok acıkıyorum.5 litrelik alıp içsen yakında varmı ?gün içinde susuz kalmak iyi gelmiyor banada
Canım kuzucuğum iyi ki doğmuş anne baba abisiyle nice sağlıklı huzurlu mutlu başarılı yıllar kutlasın öpüyorum çokçaKizlar nabersiniz hava çok sıcak bunalmis durumdayım bugün küçüğüm un doğum günü hastaneden sonra onu gezdiricez oyun parkı falan. Bugünde geç gelebilirim. Öpüldünüz.
saol caniiiimmmmGeçmiş olsun canım
he yaaa cok aiydim o gun evdekilere sinirlendim orda patladim tabi meyvesini de yemis bulundumBak işte bizim ekip banlanmayı sever çekmişiz seni desene ben de baktım hiç bir şey çıkmayınca ne oldu dedim meyer bir asican varmış burdaFirslayd
Masallahİnşallah canım düşe kalka gidiyoruz işte motive etmeye çalışıyoruz yek başına zor yoksa
Doğum gunu kutlu olsunKizlar nabersiniz hava çok sıcak bunalmis durumdayım bugün küçüğüm un doğum günü hastaneden sonra onu gezdiricez oyun parkı falan. Bugünde geç gelebilirim. Öpüldünüz.
Kolay gelsinCanım kuzucuğum iyi ki doğmuş anne baba abisiyle nice sağlıklı huzurlu mutlu başarılı yıllar kutlasın öpüyorum çokça
ben de geç gelirim alış veriş oğlan için yarın okul tercihi yapmadan gidip özellerle görüşelim dedik akşama anca geliriz selamlar
Ooo doğum günü kutlu olsun sağlıkla huzurla inşallah...bir bakmışsın ki kocaman olmuş üniversitelere gidiyor ..Kizlar nabersiniz hava çok sıcak bunalmis durumdayım bugün küçüğüm un doğum günü hastaneden sonra onu gezdiricez oyun parkı falan. Bugünde geç gelebilirim. Öpüldünüz.
Lys ye mi girmişti Nalan özeller dediğin neresiCanım kuzucuğum iyi ki doğmuş anne baba abisiyle nice sağlıklı huzurlu mutlu başarılı yıllar kutlasın öpüyorum çokça
ben de geç gelirim alış veriş oğlan için yarın okul tercihi yapmadan gidip özellerle görüşelim dedik akşama anca geliriz selamlar
Biz de tatile gidicez inşallah ay sonu veya ağustos başına. Eşim akşam erken gelirse anca kendime vakit ayırabiliyorum, yoksa bütün gün çocukla insan yoruluyor daha doğrusu bunalıyor belki de. Allah sağlık versin evlatlarımıza. Eşin sana yardımcı oluyorsa çok çok güzel maşallah Deryacım. İsmin Derya idi değil mi? Yğzme en güzel spor bence, vakit varken çok güzel olur.
Öyle canım cocukla insan yoruluyor ister istemez. Leslie çok iyi ben de seviyorum. Evet Derya adım normalde can yok ama cok Derya var kullanıcı adı bulamadım. Zayıflayınca ilerde zayıfinsan yaparım belki birgun :-D Az kalmış tatilinise ne guzelOoo doğum günü kutlu olsun sağlıkla huzurla inşallah...bir bakmışsın ki kocaman olmuş üniversitelere gidiyor ..
Lys ye mi girmişti Nalan özeller dediğin neresi
Biz de tatile gidicez inşallah ay sonu veya ağustos başına. Eşim akşam erken gelirse anca kendime vakit ayırabiliyorum, yoksa bütün gün çocukla insan yoruluyor daha doğrusu bunalıyor belki de. Allah sağlık versin evlatlarımıza. Eşin sana yardımcı oluyorsa çok çok güzel maşallah Deryacım. İsmin Derya idi değil mi? Yğzme en güzel spor bence, vakit varken çok güzel olur.
Ben de Leslie 3 yapıyorum evde.
Az önce spordan çıktım ruhumla bedenim ayrıldı resmenruangel canım cici gelin nerdesin yarın cuma bu hafta ses çıkmadı senden bi ses ver
.Benim tefal ama eskidi biraz bende almak istiyorum aslında pek araştıramadım ama
Kizlar nabersiniz hava çok sıcak bunalmis durumdayım bugün küçüğüm un doğum günü hastaneden sonra onu gezdiricez oyun parkı falan. Bugünde geç gelebilirim. Öpüldünüz.
Benimki tefal memnunum. 9 yıldır kullanıyorum.
Ben de cok su içeriç içmeyince daha çok acıkıyorum.plasticwoman suyu ihmal etme canım
Uçtum da geldimmmmmmruangel yüzmeye daldı hergün gidiyor mu acaba kilo verdi mi kaçamak yaptı mı düğüne az kaldı ne yaptı acaba korse aldı mı
Bu ve gibi soruların cevabını ancak ki sen buraya katılırsan anlıycaz dimi cicim küçüğüm
Ablalar beklemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?