- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
az yiyorum da kiloyu çok yavaş veriyorum canım sıkılıyor kağnı hızında :))
Ben de bildirimde bulunayım
Geçen hafta :93.6
Bu hafta :92.6
Fark 1 kg
yüzde %.1.1
Hepsine baksınlar sen de söyle
D vitamini zorlaştırıyormuş başlangıçtan beri güzel kilo versin em
süperr
Hepimiz eksideyiz inşallah böyle gelir sonuçlar
Vee 85.6 ciktim
86.1 idim gecen hafta, 500 gr fark var.
Temmuz sonu hedefim 83 idi, son 2.5 kilo. Emin adimlarla gidiyorum
plasticwoman bunlara ek olarak benim kansızlık sıkıntım da çok fazla 12 de güneşlenmeye çalışıyorum kansızlık için ilaçlar duruyor daha kullanmadım ama depoları doldurmamız lazım bulsak ilaçsız pekmezsiz kür yapardık
Tekrar belirttiğin için teşekkür ederiz. Listeye ilk hedef değil son hedef yazıldığı yani mezun olmak istediğin hedef yazıldığı için tekrar soruyorum hayatım. Yoksa hepimizin ilk hedefi, 2.hedefi, 3.hedefi, 4.hedefi vs var. Ama listeyi takımlar arası yapıyoruz ya önemli oluyor yazmak. Mesela brn 90.9 la başladığımda ilk hedefim 90 kg idi. Ama nihai hedefim 65.9 kg. Listede de onu yazdık.
Niye içmiyorsun ilaçlarını kankacım içsene kilo vermen zorlaşır halsizleşirsin rejimi de bırakman gerekir sonra
Öne taşıyım dedim ya kötü bir amacım yoktezbitsin bu eski liste kalpli olanı alsana
Ceyda hayatıma aldıgım ınsanlar sanalda bıle olsa benım ıcın çok onemlıRegl olmasa daha mükemmel olacak
Hastaneye gidicem
Geçmiş olsun benimde aynı durum
Geçmiş olsun
Ben sabahın 6 da kalkıp işe gidiyorum çalışıyorum yoğun olduğum halde bana yazanlara olsun yazıyorum çok geçmişe gidemesemde hayatımın hiç bir evresinde trip atan birisi olmadım, olamadım ben sana takıldım sadece ama trip yiyen ben oldum, ben görmedim yazını da birinin vefat ettiğini de......... keza görsem kesinlikle yazardım ! Başın sağolsun, ben sana yazmakla sitem amaçlı veya trip amaçlı değildi sadece takıldım, had bilecek bir durum değildi bu kadar alınganlık yapıp bu yazıları yazacağın kadar ciddi bi mesajta değildi, ayrıca ben başlangıç kilomu geçen hafta ki kilomu ve hedef kilomu yazmıştım ama tekrar yazayım, burada atlanabiliyor, görünmeyebiliyor, olabilir!
Gruba başlangıç kilom : 111,9
Geçen hafta ki kilom : 106,8 (bunlar hafta,hafta bende kayıtlı hatta arada yine tartışmışım onlarda kayıtlı)
Güncel kilo : 106,3 ( salı günü tartılmıştım 105,7 idim fakat regl durumları olduğundan böyle çıkıyor gelecek hafta fazla olur umarım)
İlk hedef : 85 kg
Yok bazı bilgiler geldikçe düzeltiyorum yaÖne taşıyım dedim ya kötü bir amacım yok
Saat mi kursantezbitsin Pembe_patikli kızlar hep problemli içince sıkıntı başka başka ekleniyor içmeyince saç dökülmesi dahil devam ediyor ama biraz da ilaç özürlüyüm düzenli kullandığım tek ilacım tiroit ilacı kilo yapanı bu ara ilaçsız dönemdeyim rahatım
kür bulup uygulayacağım otlu çiçekli
Gecmış olsun canım. Ayaklarını yuksege koyup uzan biraz bende hep işe yarar.Bir karnım ağrıyor kızlar anlatamam. 4 ten beri ayaktayim regl fena çarptı bu ay
Evet sözümü tutuyorum 1 kg verdiğim hafta rakibim kankam olsun bu hafta her şeyde spor ,su diyet yarıştayız kankişim sıkı dur hodri meydan diyorum ve bekliyorum senin cevabınıYarışalım mıdiyet ve plankta
Sen dünkü Derya mısın?Gecmış olsun canım. Ayaklarını yuksege koyup uzan biraz bende hep işe yarar.
Eee sonundaa ya aylar sonra kabul ettin kanka yahuEvet sözümü tutuyorum 1 kg verdiğim hafta rakibim kankam olsun bu hafta her şeyde spor ,su diyet yarıştayız kankişim sıkı dur hodri meydan diyorum ve bekliyorum senin cevabını
Ağzına terlıkle vururum ne teşekkürü oBeril ben de tam teşekkür yazısı yazıyordum baştan aldım biliyorsun ki bu kilo çok değil kimine göre ama öğünlerim yemememe rağmen gramlarda sürünmem malumunuz bu hafta pazartesinden bu yana düzen oturtmaya çalışıyordum kaptanımın teşvikiyle ne desem az bütün yoğunluğun içinde zaman ayırman uğraşman çok çok teşekkür ederim iyi ki bizimlesin seni seviyoruz hakkını helal etpammbık kaptanım kötü kadın müzeyyen ol sakın vaz geçme eğer yanlışsak yanlışı söyle kaptan dost böyle olunur canım cicimle olmaz kilo vermek için yanlışımızı bilmeliyiz ki düzeltelim kimse kırılmaz burası aynı zamanda bir yarışma unutmayalım berilceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?