- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Tamam ben işliyorum o zaman ..haydi hayırlı olsun liste uğur getirsin sana
Ben hesaplamaya bakarım şimdi
D vıtamını eksıgı kılo verdırmezD vitamini ve Demir kilo vermeyi zorlaştırır mı
Neler yazmak ıstedıgımızı bılıyorsunBen de bildirimde bulunayım
Geçen hafta :93.6
Bu hafta :92.6
Fark 1 kg
yüzde %.1.1
Hepsine baksınlar sen de söyleD vitamini ve Demir kilo vermeyi zorlaştırır mı
süperrBen de bildirimde bulunayım
Geçen hafta :93.6
Bu hafta :92.6
Fark 1 kg
yüzde %.1.1
D vitamini ve Demir kilo vermeyi zorlaştırır mı
Tekrar belirttiğin için teşekkür ederiz. Listeye ilk hedef değil son hedef yazıldığı yani mezun olmak istediğin hedef yazıldığı için tekrar soruyorum hayatım. Yoksa hepimizin ilk hedefi, 2.hedefi, 3.hedefi, 4.hedefi vs var. Ama listeyi takımlar arası yapıyoruz ya önemli oluyor yazmak. Mesela brn 90.9 la başladığımda ilk hedefim 90 kg idi. Ama nihai hedefim 65.9 kg. Listede de onu yazdık.Geçen hafta ki kilo : 106,8
Bu hafta : 106,3
Fark : 0,5
Yüzde : 0,47
Yüzde doğru mu hesapladım biri kontrol edebilir mi :)
Ayrıca salı günü 105,7 idim fakat hiç kaçamak yapmadığım halde 106,3 çıktı canım sıkıldı ama biliyorum ki bu durum regl dolayı
Ayrıca tekrar belirteyim ilk hedefim 85
Niye içmiyorsun ilaçlarını kankacım içsene kilo vermen zorlaşır halsizleşirsin rejimi de bırakman gerekir sonraplasticwoman bunlara ek olarak benim kansızlık sıkıntım da çok fazla 12 de güneşlenmeye çalışıyorum kansızlık için ilaçlar duruyor daha kullanmadım ama depoları doldurmamız lazım bulsak ilaçsız pekmezsiz kür yapardık
Aslında ilacını akşam alsan dokunmazsa tabi..Niye içmiyorsun ilaçlarını kankacım içsene kilo vermen zorlaşır halsizleşirsin rejimi de bırakman gerekir sonra
İştah problemi olsa dahi ilaçlar ve hastalık daha önemli kankaAslında ilacını akşam alsan dokunmazsa tabi..
İştah problemi olmaz demişti bana doktor
Beril ben de tam teşekkür yazısı yazıyordum baştan aldım biliyorsun ki bu kilo çok değil kimine göre ama öğünlerim yemememe rağmen gramlarda sürünmem malumunuz bu hafta pazartesinden bu yana düzen oturtmaya çalışıyordum kaptanımın teşvikiyle ne desem az bütün yoğunluğun içinde zaman ayırman uğraşman çok çok teşekkür ederim iyi ki bizimlesin seni seviyoruz hakkını helal etNeler yazmak ıstedıgımızı bılıyorsun
S evıncım oldu bugun bu bıldırım
Yarışalım mıBeril ben de tam teşekkür yazısı yazıyordum baştan aldım biliyorsun ki bu kilo çok değil kimine göre ama öğünlerim yemememe rağmen gramlarda sürünmem malumunuz bu hafta pazartesinden bu yana düzen oturtmaya çalışıyordum kaptanımın teşvikiyle ne desem az bütün yoğunluğun içinde zaman ayırman uğraşman çok çok teşekkür ederim iyi ki bizimlesin seni seviyoruz hakkını helal etpammbık kaptanım kötü kadın müzeyyen ol sakın vaz geçme eğer yanlışsak yanlışı söyle kaptan dost böyle olunur canım cicimle olmaz kilo vermek için yanlışımızı bilmeliyiz ki düzeltelim kimse kırılmaz burası aynı zamanda bir yarışma unutmayalım berilceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?