Dün çok ıslandıydımGünaydın hele şükür merakta kaldım ya nerdesin diye rüyamda bile senle uğraştım ama okudum kızlardaymışsın selamlar sevgiler canım
Aaaaa biri kaçaaamaaaak yapmıııııış biri kaçamaaaak yapmıııışEvet Döne o kadar alıştım ki düğün yoksa da dans vs antrenmanı oluyor çaptan düşmeyelim diye çalıp oynadık
kız hem ikramlarda annemdendi diyeyim sen anla menü paylaşmayayım
Tatlı rüyalar canım rüyanda Yeşilçay gör olur mu
Kızlar yemek yaptı mı ne yediniz diye bir takım sorular kafamda uçuştuYa ben dün kızlara gıttım almaya çok ıslanmıştım
Onlar hazırlanırken uyyakalmısım
Yenı hortladım
Kızımın evınde uyumakta pek bır guzelmıs
Kırayı ben oduyom amaaaa
Yok kız bunlar evde yerız dıye yapmazlarGüüüünaydııııın 111133333 ooooonüüüüç 13 13 13 heyoooo
Aaaaa biri kaçaaamaaaak yapmıııııış biri kaçamaaaak yapmıııış
İyi yapmışsın şimdi bütün hafta cebelleş dur yediklerindeay ilk günden seni yeneceğim hiç aklıma gelmezdi yaaaa
Kızlar yemek yaptı mı ne yediniz diye bir takım sorular kafamda uçuştuacaba bu yüz göz niçin şişti dedim yoksa çok mu tuzlu bir şeyler mideye indirildi
Havadaaaa kaçamaaak kokusu vaaar
Havadaaa cııııs kokusuuuu vaaaaar
Aç biiil aç mı yattın yoksaYok kız bunlar evde yerız dıye yapmazlar
Evde pek bırseyde olmaz
Her hafta kaplara haftalık yemek yapar evden getırırız
Çok uyumuşum gülüm
Yemınle 8 de yola çıktımAç biiil aç mı yattın yoksa
Epeydır yazmıyodunNalan verdi 1 kilo
Ama dün her şeyi yedi o
Üzülme Nalan sen de şişko kal
Git fırından börek pasta al
kitkurdu
Uykucu Şirin'e sen uyu hakkınGünaydın güzelliklerrrr uyumak güzel birşeyyyyy kendime geldim sonundaaaa
Uykucu Şirin'e sen uyu hakkın
Öbürlerı kalkmadı sen yat kuzummmmm
Cayı koyar kepeklı tostu yapar uyandırırım
bende o cümleyi hatırladım direk abla :))) da ayıptır diye demeedimNıye olmasın kız aganın p.... üstüne s....lırmı gıbı
Boşlukları nalan doldurur anlamadınsa
ay banada çok zor geliyor telden oluncaYa bırsey soracam bu smilılerı kullanmak zor gelmıyor mu
Telden mı pc denmı yazıyon
Zor oluyor ya açmaya çalışıyorum ekranı indiriyorum filan bazen yapamıyorumYa bırsey soracam bu smilılerı kullanmak zor gelmıyor mu
Telden mı pc denmı yazıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?