Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın hele şükür merakta kaldım ya nerdesin diye rüyamda bile senle uğraştım ama okudum kızlardaymışsın selamlar sevgiler canım
Dün çok ıslandıydım
Öyle koltukta uyumuşum
Onlarda uyandırmamıs
Iyı geldı ama
Botoks gıbın suratım uyumadan sısmıs

Güüüünaydııııın 111133333 ooooonüüüüç 13 13 13 heyoooo
Evet Döne o kadar alıştım ki düğün yoksa da dans vs antrenmanı oluyor çaptan düşmeyelim diye çalıp oynadık
kız hem ikramlarda annemdendi diyeyim sen anla menü paylaşmayayım
Aaaaa biri kaçaaamaaaak yapmıııııış biri kaçamaaaak yapmıııış
İyi yapmışsın şimdi bütün hafta cebelleş dur yediklerinde ay ilk günden seni yeneceğim hiç aklıma gelmezdi yaaaa
Tatlı rüyalar canım rüyanda Yeşilçay gör olur mu

Ya ben dün kızlara gıttım almaya çok ıslanmıştım
Onlar hazırlanırken uyyakalmısım
Yenı hortladım
Kızımın evınde uyumakta pek bır guzelmıs
Kırayı ben oduyom amaaaa
Kızlar yemek yaptı mı ne yediniz diye bir takım sorular kafamda uçuştu acaba bu yüz göz niçin şişti dedimyoksa çok mu tuzlu bir şeyler mideye indirildi

Havadaaaa kaçamaaak kokusu vaaar
Havadaaa cııııs kokusuuuu vaaaaar

Yok kız bunlar evde yerız dıye yapmazlar
Evde pek bırseyde olmaz
Her hafta kaplara haftalık yemek yapar evden getırırız
Çok uyumuşum gülüm

Ya bırsey soracam bu smilılerı kullanmak zor gelmıyor mu
Telden mı pc denmı yazıyon
Zor oluyor ya açmaya çalışıyorum ekranı indiriyorum filan bazen yapamıyorum
Ama öbüt türlü de eper kullanmazsam espiri filan yapınca anlamayıp alınan olur diye korkuyorum bazen ağır espiriler yaptığım oluyor

Resmi sonuçlar açıklandı
Etap 3.sü olduk dereceye girdik
İşte azmin zaferi ve işte beraber, kardeşçe, kimseye hırs, haset yapmadan tatlı tatlı yapılan bir diyetin sonucu.
Bunu biz, 13.takımdaki herkes birlikte başardı. Burda herkes birbirine güvendi, inandı ve sevdi, sevmeye çalıştı en azından.

Çok çok mutluyum.
Derece yapmamış olsaydık bile sizi tanımak mutlu olmak için bana yetiyor zaten Derece, diyet, kilo bahane yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…