Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yaaa tamam yapmıycam bi daha tamam tamam

Ooo ipe devam mı kız
Ben 1 haftadır atlamadım nasıl 200 yapıyorsun yaaa
Ben de deniyim bakiyim
Bugğn Leslie yapcam günü geldi 2 günde 1 yapıyorum anca
Valla bende öyle seri seri atlamiyorum ama atlıyorum işte 25 de bir yada 20 de bir dinleniyor 30 40 saniye kadar sora Devam
Bu hafta Hilal sakın sapıtıyım deme bak uyarıyom
ben kendi terligimi kendim aldım abla sen merak etme :)

Valla bende öyle seri seri atlamiyorum ama atlıyorum işte 25 de bir yada 20 de bir dinleniyor 30 40 saniye kadar sora Devam
ben kendi terligimi kendim aldım abla sen merak etme :)
Herhalde sana atınca gerı getırecen benmı kalkıp alacam

Tam tartı günü regl oluyorum yada 1 2 gün evvel inşallah çok yansıtmaz gerçi sizde de oluyomu uyandığımda ben ellerimi falan kapayamiyom aşırı şişkin oluyorum bigub sana watsapdan atcam beril abla
Şimdiden bahane pes ya
Senın herıfın telefonunu bulmak farz oldu baga

Şimdiden bahane pes ya
hayır pes etmek yok ben inandım kendime pes etmiceeemmmm milletin ağzı açık da kalacak kurbana güzel bi elbise içinde gireceğim Ağustos 19 da düğün var memlekette ona kadar hedef koydum kendime bak watsaptan atiyom resmi

90+ grubundaym 98 ile başladım 21 Mayıs'ta su anda 86 kiloyum çok şükür 90+ gurubuna 90 kilo ile başladım iki hafta oldu başlayalı giriyorum ilk hedefim 80 sonra 70
Süper olmuş 12 kılo
Masallah canım azımlısın demekkı
Buraya da gelde şu hılal örnek alsın

Şimdiden bahane pes ya
hayır pes etmek yok ben inandım kendime pes etmiceeemmmm milletin ağzı açık da kalacak kurbana güzel bi elbise içinde gireceğim Ağustos 19 da düğün var memlekette ona kadar hedef koydum kendime bak watsaptan atiyom resmi

Gorecegız bakalım
Terlıgı getır hazırda pusuda bekleyım

Artık mecburen azimli olmalıyım ye ye nereye kadar böylece
Takip ediyorum sizi arada girip bakiuorum ama yarışma konusunda kendime güvenemiyorum
Yarışma ama gel beklıyom
Bırbırımızden ögreneceklerımız var sanırım
Gelmessen etıketlerım bak senı
Senın mesajlara baktım ıyı gıdıyon pek begendım

90+ grubundaym 98 ile başladım 21 Mayıs'ta su anda 86 kiloyum çok şükür 90+ gurubuna 90 kilo ile başladım iki hafta oldu başlayalı giriyorum ilk hedefim 80 sonra 70
Hadi bakalım inşallaj canım
Benim de kılın önce 80 sonra 70 şimdide 60 ve son 57 idi..
İlk ikisi oldu şükür şimdi 60 a doğru ilerliyorum zor be yaa bu zayıflamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…