Aa aşkolsun gidiyor musunHerkese iyi akşmalar.Aslında ben çok zor da olsa bir karar verdim ve sizinle paylaşmak istiyorum.Biliyorsunuz yakında evleneceğim ve şimdi de her ne kadar kendisi pek göremesem de nişanlımla birlikte yaşıyoruz.Yemek yapmadır,temizlik vs. hiç becerikli değilim.Sizlere yeterli zaman da ayıramıyorum bu sefer hem sizi üzüyorum hem de kendime pek fayda dokunduramıyorum.Lütfen yanlış anlamayın bu benim zamanımın sizden daha değerli olduğu demek değil sadece ben sizler kadar becerikli değilim.Tecrübesiz bir tezeee gelinim.O yüzden hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum ve helallik istiyorum.Elbette izniniz olursa veda etmek istiyorum içimden gelmese de.Düğün fotoğraflarımı da o zamana kadar şifremi unutmazsam yollayacağım sizlere.Sizi tanıdığıma çok memnunum ve sizleri gerçekten çok seviyorum
Huhuhuuuuu fairplay haaa görücez bakalım cumayaaaAfiyet olsun oooo rakip sıkı akşam yok yürüyüş var acil plan yapsam iyi olacak kız ne istiyorsun benim uzun ince parmaklarımdan ben hiç diyor muyumtezbitsin Döne ne kadar kibar bir yarışmacıyım lütfen fair play ödülü de bana verilsin
Canım niye böyle ani bir karar aldın üzülürüz biz de çoğu şeyi zaman içinde öğrendik önemli değil bunlar bence devam et ama yine de sen bilirsin cici gelinHerkese iyi akşmalar.Aslında ben çok zor da olsa bir karar verdim ve sizinle paylaşmak istiyorum.Biliyorsunuz yakında evleneceğim ve şimdi de her ne kadar kendisi pek göremesem de nişanlımla birlikte yaşıyoruz.Yemek yapmadır,temizlik vs. hiç becerikli değilim.Sizlere yeterli zaman da ayıramıyorum bu sefer hem sizi üzüyorum hem de kendime pek fayda dokunduramıyorum.Lütfen yanlış anlamayın bu benim zamanımın sizden daha değerli olduğu demek değil sadece ben sizler kadar becerikli değilim.Tecrübesiz bir tezeee gelinim.O yüzden hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum ve helallik istiyorum.Elbette izniniz olursa veda etmek istiyorum içimden gelmese de.Düğün fotoğraflarımı da o zamana kadar şifremi unutmazsam yollayacağım sizlere.Sizi tanıdığıma çok memnunum ve sizleri gerçekten çok seviyorum
Evet Döne o kadar alıştım ki düğün yoksa da dans vs antrenmanı oluyor çaptan düşmeyelim diye çalıp oynadıkDüğün mü vardıkitkurdu Nalan
olur tabi yapalim yazalim canimÖzellikle sporları yazın gaza gelelim
Burda Leslie yapan var
İp atlayan var
Squat plank hepsini yazın sizde
iyi geceler canim uyumaya gidiyorum birazdan leptin hormonum bekle beni.İyi geceler kızlar nasılsınız
Hilal Beril'e sormadım ama sende Beril'le mi yarışsan bu hafta?İyi geceler kızlar nasılsınız
@ceren06_35 nasılsın canım aaa niye geç kaldın derken ben cuma olduğunu hatıırladım yarın dinlenirsin artık
Valla bitmiyorSaol tatlım iyiyim debeleniyorum işte yorgunluk valla inşallah yarın rahat rahat dinlenebilirim bu seferde ev işi temizlik oğlumla ilgilenme kocişe zaman ayırma vs bu kadınların işi hiç bitmiyor ayol
Yolun açık olsun canım rabbim mutlu bir hayat sağlıklı bir yaşam nasip etsin inşallah kendine iyi bak :)
Her zaman gel burası senin evinbunalırsın fikir ararsın bizler daha bir süre buralardayız nasipse
Aa aşkolsun gidiyor musun
Çok duygulandırdınız beni yaCanım niye böyle ani bir karar aldın üzülürüz biz de çoğu şeyi zaman içinde öğrendik önemli değil bunlar bence devam et ama yine de sen bilirsin cici gelin
Valla bizde öyle oldukÇok duygulandırdınız beni yaTakımdan ayrılıken oturup ağlayacağım aklıma gelmezdi.Çok ama çok seviyorum sizleri
Yeliz leSaol tatlım iyiyim debeleniyorum işte yorgunluk valla inşallah yarın rahat rahat dinlenebilirim bu seferde ev işi temizlik oğlumla ilgilenme kocişe zaman ayırma vs bu kadınların işi hiç bitmiyor ayol
Çok duygulandırdınız beni yaTakımdan ayrılıken oturup ağlayacağım aklıma gelmezdi.Çok ama çok seviyorum sizleri
Yavru kuşum biz de seni seviyoruz yerimiz belli her zaman gel uğra haberdar et biziÇok duygulandırdınız beni yaTakımdan ayrılıken oturup ağlayacağım aklıma gelmezdi.Çok ama çok seviyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?