Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aa aşkolsun gidiyor musun

Huhuhuuuuu fairplay haaa görücez bakalım cumayaaa

Canım niye böyle ani bir karar aldın üzülürüz biz de çoğu şeyi zaman içinde öğrendik önemli değil bunlar bence devam et ama yine de sen bilirsin cici gelin

@ceren06_35 nasılsın canım aaa niye geç kaldın derken ben cuma olduğunu hatıırladım yarın dinlenirsin artık

Saol tatlım iyiyim debeleniyorum işte yorgunluk valla inşallah yarın rahat rahat dinlenebilirim bu seferde ev işi temizlik oğlumla ilgilenme kocişe zaman ayırma vs bu kadınların işi hiç bitmiyor ayol

Yolun açık olsun canım rabbim mutlu bir hayat sağlıklı bir yaşam nasip etsin inşallah kendine iyi bak :)
Her zaman gel burası senin evin bunalırsın fikir ararsın bizler daha bir süre buralardayız nasipse
Aa aşkolsun gidiyor musun
Canım niye böyle ani bir karar aldın üzülürüz biz de çoğu şeyi zaman içinde öğrendik önemli değil bunlar bence devam et ama yine de sen bilirsin cici gelin
Çok duygulandırdınız beni ya Takımdan ayrılıken oturup ağlayacağım aklıma gelmezdi.Çok ama çok seviyorum sizleri

Saol tatlım iyiyim debeleniyorum işte yorgunluk valla inşallah yarın rahat rahat dinlenebilirim bu seferde ev işi temizlik oğlumla ilgilenme kocişe zaman ayırma vs bu kadınların işi hiç bitmiyor ayol
Yeliz le Pembe_patikli aynısını konuştuk Ceren ben bir daha ki gelişimde Koç olur Sabancı olur müşkülpesent değilim öyle çok şeyde gözüm yok kızları olmadı gelinleri olayım Kraliçe Elizabet bile olur dedim şu işlerden kurtulmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…