Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ikızler lisedeyken bırı benı gosterıp karıya bak yemiş çıkaramamış demiştı

Ayy maşallah ne güzel ya bak
Onlar arkanızda olduktan sonra her şey yapilirrr
Gerçi uzakta oturuyoruz ama zayıflayınca gençleştiler hoşuma gitti maşallah ..yürüyüş yapıyorlar hafif besleniyorlar kaç yaşında insanlar verdi biz mi veremeyeceğiz?

Gerçi uzakta oturuyoruz ama zayıflayınca gençleştiler hoşuma gitti maşallah ..yürüyüş yapıyorlar hafif besleniyorlar kaç yaşında insanlar verdi biz mi veremeyeceğiz?
Bende uzaktayım ya yani düşünün onların metobalizma yavaş olduğu halde vermişler bizde veririz inanıyorum onlarda olayı beyinde bitirmiş inanmışlar kendilerine maşallah

Ayy ben çok alınganlık çok ağlarım belli etmek ama çok kafa takarım

İnşallah o laf edenleri utandiracagi
Evet şimdi annem utanıyor mesela yüzmeye başladı yani onun için iyi oldu
Ikızler lisedeyken bırı benı gosterıp karıya bak yemiş çıkaramamış demiştı
kendine baksın
Veririz sadece boğazı tutacaz iradeye hakim olucaz gülüm başka bir şey yok değişik
Allah sağlıklı uzun ömür versin anne babalarımıza onlarsız hayat zor tadı tuzu onlar hayatın ya

Tebrikler kızlar sağlıkla hep birlikte daha iyi sonuçlara inşallah hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…