Ikızler lisedeyken bırı benı gosterıp karıya bak yemiş çıkaramamış demiştıBabam bana dedi ki"masallah kızım ..ananı geçmişsin .."
canım babam ya çok özledim
Annem de kilo ver kalp damarları tıkanıyormuş diyormuş doktorrrlarr ama şakın aç kalma derler
Bizim gibi tombiş olma derler hep bana da ama onlarda 20 kiloya yakın verdiler doktor deyince iki senede
Gerçi uzakta oturuyoruz ama zayıflayınca gençleştiler hoşuma gitti maşallah ..yürüyüş yapıyorlar hafif besleniyorlar kaç yaşında insanlar verdi biz mi veremeyeceğiz?Ayy maşallah ne güzel ya bak
Onlar arkanızda olduktan sonra her şey yapilirrr
Bende uzaktayım ya yani düşünün onların metobalizma yavaş olduğu halde vermişler bizde veririz inanıyorum onlarda olayı beyinde bitirmiş inanmışlar kendilerine maşallahGerçi uzakta oturuyoruz ama zayıflayınca gençleştiler hoşuma gitti maşallah ..yürüyüş yapıyorlar hafif besleniyorlar kaç yaşında insanlar verdi biz mi veremeyeceğiz?
Kerevız alBende canım kapanmadan alıp geleyim yeşilliklerimi
Tamam bende özledim ne zamandır yapmadım hem kalorısi az ..Kerevız al
Sellerıe stange adı
Evet şimdi annem utanıyor mesela yüzmeye başladı yani onun için iyi olduAyy ben çok alınganlık çok ağlarım belli etmek ama çok kafa takarım
İnşallah o laf edenleri utandiracagi
Ikızler lisedeyken bırı benı gosterıp karıya bak yemiş çıkaramamış demiştı
Veririz sadece boğazı tutacaz iradeye hakim olucaz gülüm başka bir şey yok değişikGerçi uzakta oturuyoruz ama zayıflayınca gençleştiler hoşuma gitti maşallah ..yürüyüş yapıyorlar hafif besleniyorlar kaç yaşında insanlar verdi biz mi veremeyeceğiz?
Sağol canımMerhaba 13. Takım
Tebrik mesajınız için teşekkür ederim. Tüm çabalayanların en iyi sonuçlar alması dileğiyle iyi günler diliyorum
Kızlar bu hafta planımız var mı?ben plasticwoman la yarışıyorum işim zor yani
Spora yüklenmem lazım squat lazım ne yapsam bana şöyle bir tablo yapsanıza
Wallsit mi ne varmış hepsini öğrenmem lazım
Resmi sonuçlar açıklandı
Etap 3.sü olduk dereceye girdik
İşte azmin zaferi ve işte beraber, kardeşçe, kimseye hırs, haset yapmadan tatlı tatlı yapılan bir diyetin sonucu.
Bunu biz, 13.takımdaki herkes birlikte başardı. Burda herkes birbirine güvendi, inandı ve sevdi, sevmeye çalıştı en azından.
Çok çok mutluyum.
Derece yapmamış olsaydık bile sizi tanımak mutlu olmak için bana yetiyor zatenDerece, diyet, kilo bahane yani....
Tşk ederim hoş buldum mm,
buyugum hastalandi canim. 2 gundur onla ugrasiyoruz. kucuk sukrolsun iyipapyonkilikli nasılsın bebekler nasıllar
Geçmiş olsun canım aman dikkat edin küçüğe bulaşmasın grip diye düşünerekbuyugum hastalandi canim. 2 gundur onla ugrasiyoruz. kucuk sukrolsun iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?