- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Aminnn bı tek nefes darlığı deilki üzerime kıyafet bulamıyordum bulduklarında büyük beden pahalı bide beğendimi değil üzerime olanı alıyorumAmin canım seninkini de bağışlasın inşallah analı babalı büyüsün en güzel dua...
Ben de 90 kilolara takılmıştım bir girip çıkmıştım o topiğe bir ara. 90.9 kg idim nisanda rejime başlarken. Vallaha nefes alamıyordum merdiven inip çıkmak zor oluyordu asansör bozulunca, ev 6.kattaydı. amaaan ne zor günlermiş. Depresif oluyor insan hep kiloluyken, kendinden nefret ediyorsun hep
Kız yarım saatmı dedınSenin ciddi spora başlaman lazım öyle yarım saat yürüyüş filan olmaz ağırlık çalışmak şart yağ yakmak kas kütlesini artırmak için neler yapabiliriz yeni yeni bir sürü şey çıkmış bilmiyoruzda
Ver tabi canım kilo kimseye yakışmıyorAminnn bı tek nefes darlığı deilki üzerime kıyafet bulamıyordum bulduklarında büyük beden pahalı bide beğendimi değil üzerime olanı alıyorum
Artık kilodan bacaklarım bir birine sürte surte yara olmaya başlamıştı çok şükür biraz daha hafifledim kilo insana yük sanki çimento torbası taşıyorum sırtımda ama vericem koydum kafama
Aynen eş zayıf benimkinde adama yetişemiyorumVer tabi canım kilo kimseye yakışmıyor
Bende öyle utanıyordum resimlerde bile hep arkada durmuşum
Lafın gelişi kaptanım sen zaten yolları aşındırdın sana ekstra yol vergisi koymalılarKız yarım saatmı dedın
Küsüyümmü şimdi
30 küsür bın adımı kucumsedı sahıtsınız
Onu fark ettim jenerator kargolicam hepinizeŞeyyy örtmenım se gıttıgınden berı elektrıklerımız kesıldı
Sular akmıyor
Yapmadık ama bır sor nıye yapmadık
Gülüm bu bır işaret bakAminnn bı tek nefes darlığı deilki üzerime kıyafet bulamıyordum bulduklarında büyük beden pahalı bide beğendimi değil üzerime olanı alıyorum
Artık kilodan bacaklarım bir birine sürte surte yara olmaya başlamıştı çok şükür biraz daha hafifledim kilo insana yük sanki çimento torbası taşıyorum sırtımda ama vericem koydum kafama
Ya aynen evlendik 15 sene oldu 2 kilo almışAynen eş zayıf benimkinde adama yetişemiyorum
Ahahaha sana 200 vercem benHocam bana 100 verir siniz dimi?annemler telefon alcak babam dedi
Ah ah ahhhh açma yaramı adamın yanında kazulet gibi kaldım yazık banaAynen eş zayıf benimkinde adama yetişemiyorum
Ben ölcmedımOnu fark ettim jenerator kargolicam hepinize
Bız yan yana 00 gıbıyıkAh ah ahhhh açma yaramı adamın yanında kazulet gibi kaldım yazık bana
Sen olcmeden bile belli ettin inanilmaz degistin yaaaa masallahBen ölcmedım
Ölçmek ıcın senın gelmen lazım malum alan genıs
Ya aslında düşünüyordum bı ara ama dediğim gibi kendime güvenemiyorum dediğiniz gibi deneyelim madem beceremezsem listeye dahil olmam beceririm umarimGülüm bu bır işaret bak
Ben kımseye laf atıp sohbete çağırmam
Gel kuzum bır 2 hafta deneyelım
Bızımle kal orayada yaz
Gırgır şamata terlık sopa zayıflıyalım
Yok deme düşün
Spordan kaccam diye bunu bile kaloriye doktun aferin yeliz tebrikler sana
Benimki sinir ediyor adama diyorum bak zayıfladıgim Bellimi diye yok diyor o yok dedikçe daha hirslaniyorum göreceksin sen diyorumYa aynen evlendik 15 sene oldu 2 kilo almış
Spor yapıyor ama
Neyse az kaldı ben zayıfladıkça o da seviniyor
Birde şişman olunca hep kıyafet sorunum oluyordu hiç alışveriş istemiyordum moralim bozuluyordu
Adama yeşil yeşil yedirdin sonra da kilo almadı diyorsun ben başaramazsam üç öğün ekmek arası lahmacun üstüne şerbetli tatlı yedirme planları yaptımYa aynen evlendik 15 sene oldu 2 kilo almış
Spor yapıyor ama
Neyse az kaldı ben zayıfladıkça o da seviniyor
Birde şişman olunca hep kıyafet sorunum oluyordu hiç alışveriş istemiyordum moralim bozuluyordu
Verecegiz insallahh bu kilolari eslerimizin yanına yakisacagizAh ah ahhhh açma yaramı adamın yanında kazulet gibi kaldım yazık bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?