Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dur bı kuralları okuyayım helede ahh işte aslında her şey insanın beyninde bitiyor benimde abur cubur lar mahvetti ne yazik ki ama aklım başıma geldi ne aptalmisim taşıtların giyinip giyinip gezerken ben bu kiloyla ha bire tikinmisim zararın neresinden dönersem kardir

Kiz kiyamam ozledim seni deeee

Ders boş dediler hadi pasta yiyelim dediler
(İspitçi hocaya yaranmaya çalışan öğrenci )
Ben bunı kimin dediğini tahmin ettim amaasöylemiycem adını alınıyo sonra
Şeyyy örtmenım se gıttıgınden berı elektrıklerımız kesıldı
Sular akmıyor
Yapmadık ama bır sor nıye yapmadık

Ya bir tanıdık ben şişkoyken dedi ki nasıl taşıyorsun o kadar yağı dedi, baksana 250 gr lık yağ paketlerinden sende kaç tane var dedi doğru demiş o zaman alınmıştım ama
Kız yarım saatmı dedın
Küsüyümmü şimdi
30 küsür bın adımı kucumsedı sahıtsınız
Kaptan yüzmeye git dedim hiç beni dinlemiyorsun
Ver tabi canım kilo kimseye yakışmıyor
Bende öyle utanıyordum resimlerde bile hep arkada durmuşum
Kilo sana yakışıyor diyen bir kv var hayatımda yaa geçen gün aramış diyor ki, yememe hastalığına mı yakalandın diyor
Aynen eş zayıf benimkinde adama yetişemiyorum
Benimki de ramazanda 8 kilo verdi hiçbir şey yapmadan zaten şişman değildi de erkek milleti yaaa
Ya aslında düşünüyordum bı ara ama dediğim gibi kendime güvenemiyorum dediğiniz gibi deneyelim madem beceremezsem listeye dahil olmam beceririm umarim
Bir gel bakalım muhabbete belki de çok kolay olacak daha kolay olacak bizimle birlikte

Kız Egeli o da ..ot seviyor hep et salata ister tatlı nadir yer
Benim ki de ruhen Egeli deli eder beni ağır olur yemeyelim tabağıma çok koyma ben doydum bitiremeyeceğim ....vıdı vıdı ama ben dinlemedim şimdi o sakin ölçülü yemeye devam ederken ben ah ah diye iç çekip su içiyorum tezbitsin Dönenin korkusundan

Bir de zayıflarsan daha iyi anlıyorsun o zaman ..bir boşlukta gibiymişim bende ..hayatım yemek üstüneymiş
Hepimiz yaşadık öyle şeyler ama şükür farkettik artık

tezbitsin senden kaç kilo margarin gitti acaba?lafa bak kim kilolu olmak ister ki?

Kuzum ona zamanım yok
Çocuklarla zor o iş

Tamam aranizdayim o zaman daha hırsla ve azimle insallahh

tezbitsin ahh neler neler söylüyorlar haklılar ama insanın canını acitiyorlar kilo nasılsa verilir geri dönüşü olmayan bir şey değil sonucta
Ben kendimi bildim bileli çocukken de balıketliydim veya şişkoydum. Hep birilerinden laf duydum. Artık hiç alınmıyorum o kadar alıştım ki. Annem bile kızınca koca dana derdi lisedeyken daha. Artık sırf kendime bakıyorum aynada iyi miyim memnun muyum. O kadar. Ne eşim dostum anam babam kv filan dedikleri umrumda değil. Babam doğum yaptığım hafta daha içerde bi tane daha mı bebek var diye espiri yaptı yaa

tezbitsin ahh neler neler söylüyorlar haklılar ama insanın canını acitiyorlar kilo nasılsa verilir geri dönüşü olmayan bir şey değil sonucta
Babam bana dedi ki"masallah kızım ..ananı geçmişsin .."
canım babam ya çok özledim
Annem de kilo ver kalp damarları tıkanıyormuş diyormuş doktorrrlarr ama şakın aç kalma derler
Bizim gibi tombiş olma derler hep bana da ama onlarda 20 kiloya yakın verdiler doktor deyince iki senede

Ayy ben çok alınganlık çok ağlarım belli etmek ama çok kafa takarım

İnşallah o laf edenleri utandiracagi

Ayy maşallah ne güzel ya bak
Onlar arkanızda olduktan sonra her şey yapilirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…