Bizim Döne şahaneResmi sonuçlar açıklandı
Etap 3.sü olduk dereceye girdik
İşte azmin zaferi ve işte beraber, kardeşçe, kimseye hırs, haset yapmadan tatlı tatlı yapılan bir diyetin sonucu.
Bunu biz, 13.takımdaki herkes birlikte başardı. Burda herkes birbirine güvendi, inandı ve sevdi, sevmeye çalıştı en azından.
Çok çok mutluyum.
Derece yapmamış olsaydık bile sizi tanımak mutlu olmak için bana yetiyor zatenDerece, diyet, kilo bahane yani....
Ay Mayonu severim çok güzel kızEki Görüntüle 2021442 geçen aldığım mayo
Ben Boyle goremiyom giysen daha iyi yorum yaparimEki Görüntüle 2021442 geçen aldığım mayo
Utanıyom giymeye yaa bilmiyorum giyebilecek miyim bi gazla aldım 100 lira da verdim içime oturdu vallahaBen Boyle goremiyom giysen daha iyi yorum yaparim
Vay maşallah döne süpersinPembe_patikli Yeliiiz ne yaptın sporu
Leslie 3 mile ve 50 step yaptım ben
Akşama doğru mangala gidicez et yaramıyor ya bana korkuyorum ama az yicem salata da yerim
Pazartesi salı dışarda işlerim var, leslie yapamam ama yürüyüş yapabilirim çok yorulmazsam
Sıcak durduğu yerde yoruyor insanı
Ooo bisiklet çok iyi bacak yapar ya popo da acıtır ama dikkat etVay maşallah döne süpersin
Biz birazdan bisiklete bineceğiz ailece bana 5km yeterbayır olmasın ama
Deneyeyim de yazayım burayaOoo bisiklet çok iyi bacak yapar ya popo da acıtır ama dikkat et
Ohh bol oksijenli ortamda spor yapmak gibisi var mı
Kız küçük olmasa ben de dışarda yürüyüş bisiklet yapabilirdim evdeki spor yerini tutmaz bisikletin
Hosgeldin canim ben Elif bu aralar çok gelemiyorum takıma. Daha iyi tanışır kaynasiriz.Vücut bı alışınca istiyor zaten ya şahsen ben öyleyim şeklimiz düzeldi yahuu
Nalan sıır yazardı eskıden gecelerı
- Bugünün özlü sözünü yazmak istiyorum dün de yazmıştım bir tane, bugün de 2.olsun artık hergüne özlü bir söz yazıcam:
Taklitler asıllarını yaşatırlar.
200 berıyım gıy bır bakayımUtanıyom giymeye yaa bilmiyorum giyebilecek miyim bi gazla aldım 100 lira da verdim içime oturdu vallaha
Aynen öyle iyi oluyor ya hem oğlumla canımda sıkılmıyorBevel arabasi iyidir ust bedenide calistirir canim
Tşk ederim hoş buldum inşallah hepimize tanışmayı isterimHosgeldin canim ben Elif bu aralar çok gelemiyorum takıma. Daha iyi tanışır kaynasiriz.
Dugunu dugune bağlıyor hanımTşk ederim hoş buldum inşallah hepimize tanışmayı isterim
Nalana şiir yazmıyorum artık alınıyor diye kızacak bana sonundaNalan sıır yazardı eskıden gecelerı
200 berıyım gıy bır bakayım
Iyıkı erkek degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?