- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Süper canım iyi kardiyo olmuş sanaHuhhh 1 saat 15 dakika yurumusuz oğluşum ile bende bebek arabası ile yürüyorum başka çarem yok ne yazılımı epeyde faydası oldu bana
Hava çok sıcakken güneş tepedeyken çıkma canım saat 3 ten sonra çık en güzeliGunaydinnn iki bardak su icildi
Kahvaltı edildi
Menumu de yazayım
2yumurta
4 zeytin
5 tane çeri domatesi
Ve bir dilim tb ekmeği
Birazdan oğlumu arabasına koyup
Yürüyecegim insallahhh
Eşime yaptım kahvaltı için. Hafta içi kahvaltı yapmıyor hşç. Anca yanına koyuyorum börek çörek işte yiyor.Anammmo börekleri dondurucuya koy bakalım hemen
Zor değil hele ki güne meyveyle başlayabilirsin diyorsan başkaaaan hiç zor olur mu bana kayısı yemek aşkolErken kalk canım
Bır bardak su ıkı kayıs zor olmaz kı
Emzirenler yeşil çay kahve içebiliyor mu acabaÇok güzel fırsat bulursan yeşil çay yada kahve iç canım metabolizmayı hızlandırıyorkolay gelsin iyi yürüyüşler
Ben hariç ben çok sataşıyorum sizeBızımle çok kolay gülüm
Az yemek tarıfı dıyet turu
Az satasıyoz bırbırımıze
Az dedıkodu ben en çok herıfı cekıstırıyom
Inıyoz tıkır tıkır
Ben de şaşkınlık yaşadım bi kilo alma göbek yapma diyr karışınca evet bence de olabilirEşin Türk degıl demı Derya
Yağı çok tüketiyorlar fazla fazla yağ yiyorlar hatta yağı yağ ile yakın demişler ketojenikte. Yapanlar iyi kilo veriyor. Enteresan bir diyet. Günde 3 avakado yiyen var.Evet karataya benzıyor
Katkısız yeme alışkanlığı
Tas devrı dıyetı gıbı
Çok etkılısır kendısı dayanana
Ooo alt 38, alt hiç yok desene ya süpersin.Ben hala 38 beden gıyıyom dusuk belde
Üst 46-44 ama
Kemik suyunu 8 saat filan bayağa uzun kaynatmak gerekiyor, kemiğin vitamin minerali vs suyuna geçsin diye. Yoksa sadece suyu lezzetli bir çorba oluyor, az kaynatınca. Çocuğa yapmak için ek gıdaya geçtiğim dönemde çok okumuştum onları. Direkt et kaynattım daha sonra daha kolay oldu.Beril kemik suyuna çorba mutlaka içinde soğan sarımsak mutlaka olmalı ,beslenmene dikkat etmelisin çok geçmiş olsun mikrobu atmanın en etkili yolu aynı zamanda bol su unutma
Su çorba ılık duşş ooh yat yatağa dinlenSu cay çorba dedı adam
Gece mercımek yaptım
Kalorısı olmasın dıye çippil çippil suydu yıyemedım
Sabah kemık suyu yapıyom sımdı
O kadar iyi geliyor ki bana yürüyüş yapmak yapmadığım gün kendimi kötü hissediyorum elden geldiSüper canım iyi kardiyo olmuş sana
Bu gün içinde bile metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlıyormuş bende sabahları yapıyorum biraz bugün çıkmadım
Ben de kızın arabasını ittiriyorum, eşim yanımda olsa bile vermiyorum, kolları iyi çalıştırıyor. İlk diyete başladığıma göre kollarım daha iyi. Evde de Leslie 3 mil yapabilirsin Güldane, youtubeta var, çocuk uyuyunca 47 dakika sürüyor. Sonra duş. Bir rahatlatıyor ki tüm gün mutlu oluyor insan.Huhhh 1 saat 15 dakika yurumusuz oğluşum ile bende bebek arabası ile yürüyorum başka çarem yok ne yazılımı epeyde faydası oldu bana
Bak Yeliz de güzel spor yapar. Ben hep korkuyordum yapamam diye ama sayesinde evde Leslieye başladım.O kadar iyi geliyor ki bana yürüyüş yapmak yapmadığım gün kendimi kötü hissediyorum elden geldi
Ooo süpersin canımtezbitsin genelde Saba 8.30 gibi çıkıyorum 10 a kadar yürüyorum spor aletleriyle spor yapıyorum parkta sabah çıkamazsın güneş batınca 18 gibi cikiuorum
Yapmam mi diyete başlarında fırsat buldukça onunda yapıyorum Walk Walk Walk hiç bir şey yapamazsan Mezdeke açıp göbek atıyorum bir saat kadarrBen de kızın arabasını ittiriyorum, eşim yanımda olsa bile vermiyorum, kolları iyi çalıştırıyor. İlk diyete başladığıma göre kollarım daha iyi. Evde de Leslie 3 mil yapabilirsin Güldane, youtubeta var, çocuk uyuyunca 47 dakika sürüyor. Sonra duş. Bir rahatlatıyor ki tüm gün mutlu oluyor insan.
Bizim takımdan görüp duyup özenip Leslie ye başlayan çok var görüyorumGerçekten bedava bir yöntem çok da etkili.
Vücut bı alışınca istiyor zaten ya şahsen ben öyleyim şeklimiz düzeldi yahuuBak Yeliz de güzel spor yapar. Ben hep korkuyordum yapamam diye ama sayesinde evde Leslieye başladım.
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldirOoo süpersin canım
Evet ya yürüyüş çok iyi geliyor bana ..Vücut bı alışınca istiyor zaten ya şahsen ben öyleyim şeklimiz düzeldi yahuu
Jillian i yapamıyorum bir türlü başlayıp 5 dk sonra sıkılıyorum leslie teşvik ediyor konuşmalarıyla çenesi cokkkEvet ya yürüyüş çok iyi geliyor bana ..
Sakinleşiyorum sanki
Bestttt gelinçe jillian yaparız
Leslie güzel kadın da ne çene var haaa
Evet kollarım da ağrıdı yaptığımdan beri. Kolları yukarı aşağı uzattırıyor ya süper oluyor benim kollar iri kıyım çünküYapmam mi diyete başlarında fırsat buldukça onunda yapıyorum Walk Walk Walk hiç bir şey yapamazsan Mezdeke açıp göbek atıyorum bir saat kadarr
E azıcık sanki gelişme var bende deVücut bı alışınca istiyor zaten ya şahsen ben öyleyim şeklimiz düzeldi yahuu
Jilliana söz veremiyorum daha ben. Leslieye bi alışayım da böyle arda arda 1 hafta spor yaptığım azdır benim oturtmam lazım bırakıveriyorum hemen. Çenesi iyi oluyor hem ingilizcem gelişiyorEvet ya yürüyüş çok iyi geliyor bana ..
Sakinleşiyorum sanki
Bestttt gelinçe jillian yaparız
Leslie güzel kadın da ne çene var haaa
Canim malesef kizartmaydi ama bildigin kurulayarak yedim,sulu kofteyi bende bayilirim yaparken yagdan kismadim yemicem diye ondan yiyemedimCiğer kızartma mıydı canım
Ayy sulu köfteye de bayılırım yaa
Incecik altin ustundeki koca kutleye ne demeli bacimHava çok sıcakken güneş tepedeyken çıkma canım saat 3 ten sonra çık en güzeli
Eşime yaptım kahvaltı için. Hafta içi kahvaltı yapmıyor hşç. Anca yanına koyuyorum börek çörek işte yiyor.
Zor değil hele ki güne meyveyle başlayabilirsin diyorsan başkaaaan hiç zor olur mu bana kayısı yemek aşkol
Emzirenler yeşil çay kahve içebiliyor mu acaba
Ben hariç ben çok sataşıyorum size
Ben de şaşkınlık yaşadım bi kilo alma göbek yapma diyr karışınca evet bence de olabilir
Yağı çok tüketiyorlar fazla fazla yağ yiyorlar hatta yağı yağ ile yakın demişler ketojenikte. Yapanlar iyi kilo veriyor. Enteresan bir diyet. Günde 3 avakado yiyen var.
Ooo alt 38, alt hiç yok desene ya süpersin.
Kemik suyunu 8 saat filan bayağa uzun kaynatmak gerekiyor, kemiğin vitamin minerali vs suyuna geçsin diye. Yoksa sadece suyu lezzetli bir çorba oluyor, az kaynatınca. Çocuğa yapmak için ek gıdaya geçtiğim dönemde çok okumuştum onları. Direkt et kaynattım daha sonra daha kolay oldu.
Su çorba ılık duşş ooh yat yatağa dinlen
Bu sefer de ikizler sana baksınlar bebeğim çay iç limon soysunlar ye mis mis
Benim kız da büyüse
Bevel arabasi iyidir ust bedenide calistirir canimO kadar iyi geliyor ki bana yürüyüş yapmak yapmadığım gün kendimi kötü hissediyorum elden geldi
Turkceside var noun canimYapmam mi diyete başlarında fırsat buldukça onunda yapıyorum Walk Walk Walk hiç bir şey yapamazsan Mezdeke açıp göbek atıyorum bir saat kadarr
Birazcık cıısss olmuş o zaman Edacım. Olsun halledersin spor mporCanim malesef kizartmaydi ama bildigin kurulayarak yedim,sulu kofteyi bende bayilirim yaparken yagdan kismadim yemicem diye ondan yiyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?