Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canımsın
Alınacaksın diye ödüm kopuyor
Ama sana laf atmadan da duramıyorum
Nalaaaan

Screenshot yaptım da ondan ekleyemiyorsun sıkrinşat
Yaaa ben anlamam sikrin...bilmem nelerinden ilk defa tlf elimde görüyorlar tlf özürlüyüm bakmam merak etmem beni arayan bilir ki sessizde ve yanımda değildir görmem eşime haber bırakırlar dönsün arasın diye

Menüm
Kahlavltı 09: 2 sahanda yumurta 1 yk zeytinyağ ile yaptım, 1 ceviz kitkurdu
Ara 13: 1 fincan sade neskafe
Ara 14: 250 ml tam yağlı soğuk inek sütü tarçınlı, çeyrek yeşil elma berilceee
Akşam 16.30: Kuzu şiş, karışık salata yağlı, kola zero
2 litre su+maydanoz suyu (bağımlılık yaptı)
Leslie 3 mil+50 step+yürüyüş Pembe_patikli
Akşama ancak şekersiz çay içerim belki 1 bardak çünkü boş çay içemeeeyooom (1 bardak da bizim evde hayvani bir bardak oluyor sanmayın ki ince belli)

Pembe_patikli Zeytinyağlı biber dolması yapıtım pişiyor mercimek çorbası koyayım salata ayran benim eşim bu çok kim yiyecek bu kadarı , dolma yeter çorba yapma demeye başlar birazdan hiç benzemiyoruz o tek tip ben bol çeşit istiyorum salatası zeytinyağlısı etlisi sütlüsü tatlısı pilavı zaten o ince ben kalın o fit ben şişko

Hanımefendi mayo çok güzel incecik salına salına süzülürken zevkle giy inşaallah
Ben de sonradan çok mu cırtlak renkleri dedim de
Para verdim giyecem artık
İnşallah
Kompleks yapmazsam tabi
Geçen yıl sabahın köründe kimse yokken gittiğimde 1 sefer girdim denize, o da kızı sokmak içindi

Ben diyete başlayalı beri bir yemek yapıyorum belki yanına 2. olarak pilav erişte o da tek kişilik anca sırf o yesin artmasın diye
Belki de ihmal ediyorum ya aslında bilmiyorum ki bir şey de demedi hiç ama
Akşam yemeğini birlikte yemiyoruz hiç yanında oturuyorum ama aynı şeyi yemiyoruz bilmem ayıp mı ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…