Kız benim koca sıpalar bebek arabasına da sığmazlar ödünç bebek mi bulsam üst bölgeyi inceltmem lazım imrendimHuhhh 1 saat 15 dakika yurumusuz oğluşum ile bende bebek arabası ile yürüyorum başka çarem yok ne yazılımı epeyde faydası oldu bana
Mavi isterük mavi isterükAngaralıyık severık gırmızıyı
tezbitsin herkese laf var bana yok peki öyle olsun rakibim
Sana haberlerim vardı duymak da istemezsin şimdi
Bilmişler dostlar , kankiler ararmışsın yeni yeni
Beni çıkarmışsın gözden artık istemezsin eskiyi
Kilo verdin fit oldun neylersin şişkoyu
Screenshot yaptım da ondan ekleyemiyorsun sıkrinşat
ya ben ekleyemedim 87 diyorum ama ekleyemiyorum
Ilk defa duydum hic denk gelmemisTurkceside var noun canim
Bugun acisini cikardim canim ac geziyorumBirazcık cıısss olmuş o zaman Edacım. Olsun halledersin spor mpor
Rengi super canimEki Görüntüle 2021442 geçen aldığım mayo
Yaaa ben anlamam sikrin...bilmem nelerinden ilk defa tlf elimde görüyorlar tlf özürlüyüm bakmam merak etmem beni arayan bilir ki sessizde ve yanımda değildir görmem eşime haber bırakırlar dönsün arasın diyeScreenshot yaptım da ondan ekleyemiyorsun sıkrinşat
Valla ya bende duramıyorumcanımsın
Alınacaksın diye ödüm kopuyor
Ama sana laf atmadan da duramıyorum
Nalaaaan
BezelyeAcaba akşama ne yapsam ?pofff
Döne börek sarmışsın
Sakın ha yemeyesin.
Mayoyu da giyince
Kendini beğenesin
Hanımefendi mayo çok güzel incecik salına salına süzülürken zevkle giy inşaallahEki Görüntüle 2021442 geçen aldığım mayo
Ben de sonradan çok mu cırtlak renkleri dedim deHanımefendi mayo çok güzel incecik salına salına süzülürken zevkle giy inşaallah
Ben diyete başlayalı beri bir yemek yapıyorum belki yanına 2. olarak pilav erişte o da tek kişilik anca sırf o yesin artmasın diyePembe_patikli Zeytinyağlı biber dolması yapıtım pişiyor mercimek çorbası koyayım salata ayran benim eşim bu çok kim yiyecek bu kadarı , dolma yeter çorba yapma demeye başlar birazdan hiç benzemiyoruz o tek tip ben bol çeşit istiyorum salatası zeytinyağlısı etlisi sütlüsü tatlısı pilavı zaten o ince ben kalın o fit ben şişko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?