Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben tartılıp bıde kafayı ona takmak ıstemedım
Başta ben suçluyum hakım bey amca

Sana küsüm
Cuma sabahı ıyı bır tartıyla gelırsen barışırım yoksa terlık bılem atmam
Kocanın teli.... sen bılıyom bak

Kıyamam miniğime neşeli kuzum .maşallah da dedik gözümüz değmesin annesi salgın dediğin gibi çok geçmiş olsun acil şifalar
Yok bebegım ya burası çok kötü
Bır yağmur bır güneş
Olsun bağışıklık sıstemı gucşenır
Zügürt tesellim buda

Geçmiş oldun neyı var kızın

Evet Burcu suyu ihmal etme geçmiş olsun tekrar
Çıktım mutfaktan biraz az ara verdim bitmiyor hiç işler
Spor yapacağım şu siteyi bulayım önce

Done kabul edebilirim ama bi sartim var bi kere bi dene yapabildigin kadar. Ne derecedesin onu bi anla leslieyle farkina bak yeter beni kirma dene sadece olur mu

Benim buyuk cocukta gecen sene moluskum diye
Oh olsun sana tembel tavşan
Ikı yılda kendını yenıden yaratırdın
Bak sınırlendım yıne
Aynen valla bende nasil kiziyorum kendime bide gecen sene 80 den 70 e dusup geri aldim hepsini ,esim yeme dedikce ona sinirlendim

Mesajin devami,Benim buyuk cocukta gecen sene moluskum diye bisey cikti yuzunde vucudunda bildiginiz sivilce gibi kucuk kucuk yaralar,birde iyi beslenmesine ragmen cok sık hasta oluyodu ,bi suru ilaclar falan gecirmedi moluskumu,dr un bitanesi bu kendiliginden gecen bisey gecmediyse cocugun bagisikligi zayif demekki dedi,propolis onerdi. Ciddi anlamda yarar gorduk o yaralar gecti ve gercekten sık hastalanmasida bitti cok sukur,arkadaslarda aldi ve ayni etkiyi gozlemledik cocuklara icirin derim

O zaman 1,5 ay var ne versen kâr desene
Başlamışsın da ne güzel devamı gelsin inşallah
Kıyafet büyük sorun gerçekten insanın kilokuyken alası da gelmiyor valla
Aynen su kaba hantal halim gitsin okul acilana kadar,geri kalaninida okul doneminde insallah,o zaman daha kolay oluyo duzen oldugu icin

:)))) Sizlere karşı ukalalik etmiyey dedim cumaya kadar 1 kiloyu geçer insallahh çok çabalıyoruz gercekten
Yok canım verilen her gram bizim emeğimiz
Bazen hızlı gidiyor bazen takılıyor bazen az gidiyor işte
Önemli olan devam etmek moral bozmamak çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…