Sana küsümSende çok tatlısın canimm
kız ne bahanesi duzeltiyoz ya işte menüleri :)
çatal ucu Çatal nefsimi öldürdüm ya hepsini yiyeydim aman allahım iyiki tuttum kendimi :) sen terlikle karşımda oturuyodun yoksa yerdim
tamam canimmm:)
Kızlar sabaha gözümü açtım kız gene 38.5 ateşli kalktık doğru doktora eve şimdi geldim kahvaltı yapıyım geleyim bu hafta çarşamba ağır misafirim var sora annene gitmeyi düşünüyorum yığınla çamaşır beni bekliyor ve de ütü sora yemek yaparım bu arada amma yazmışsınız kız 17 sayfa geçmiş okudum resmen :)))
Yok bebegım ya burası çok kötüKıyamam miniğime neşeli kuzum .maşallah da dedik gözümüz değmesin annesi salgın dediğin gibi çok geçmiş olsun acil şifalar
Şeker yarıyor ilginç amaAbovvvmaşallah döne
Senin metabolizma uçuyor desene tüü tüü tüü
Hafta sonu bilançosu gıbı canımKızlar bu gün ara bildirimmi yapılıyor acaba
Pek bır mütevazıymıs kuzumBende yazayım bari o zaman tşk ederim cvp için daha listede olmadığım için eski ve yeni kilomu yazayım bari
Eski kilom 86.2 bu günkü kilomda 85,4 hiç yoktan iyidir
Geçmiş oldun neyı var kızınKızlar ben bugün katilamicam size kızım. Hiç iyi değil tekrar yükseldi şimdi düşürme işlerini yaptım sallıyorum ayaklarımda beril abla seninkiler nasıl oldu yazamıyorum ama alınma sakın bende de aynı dert var çok dikkat edin kendinize kızlar öpüyorum allaha emanet olun
Bır kurşun dokmedın ondan@zukkum geçmiş olsun sen Ceren kaptan kızlar ne oldu böyle çocuklara üzülüyorum yavrum hele minikler dertlerini bile anlatamıyorlar çaresiz bakıyorlar
Sanada kolay geldın gülümLeslie 3 mil yaptım evden çıkıyorum artık
Herkese kolaylıklar dilerim
Geçmiş olsun Burcu ..dinlenemiyorsun da desene
Dr ne dıyo balım
Kaplıcaya mı gıtsen acaba ıyı gelıyor dıye duyuyoruz ama
Done kabul edebilirim ama bi sartim var bi kere bi dene yapabildigin kadar. Ne derecedesin onu bi anla leslieyle farkina bak yeter beni kirma dene sadece olur muBen beceremem sonra bırakır spordan da vazgeçerim diye çok korkuyorum
Müsadenizle Leslie 3 mile bir müddet daha devam edip iyice alışmak istiyorum, hala dizleri karna çekme hareketini yapamıyorum mesela.
CancanımBestttt Beste ben de katılıyım spora ama farklı spor olsun benimki şimdilik olmaz mı Bakanım
Burcuu izindesin diye yazmadim spora katilmak istersen hemen eklerim adiniAynem canim izin donemi serviste yogun oluyorum rresmen
Canim suan kaplicayda gidemem ki kum dokerken enfeksiyon filan sicak iyi gelir ama haftasonu bi hamama gidicrm
Benim buyuk cocukta gecen sene moluskum diyeDr virüs ilacı yok dedı 4-5 güne gecer dedıydı
Bende ishal yoktu gercı
Elıfte okuldan aldı herhalde
Çorba ıcıyoz bol bol
Dün sana atmıştım kazaklı montlu halımızı
Bugun bırde üstüne yağmur ekle
Aynen valla bende nasil kiziyorum kendime bide gecen sene 80 den 70 e dusup geri aldim hepsini ,esim yeme dedikce ona sinirlendimOh olsun sana tembel tavşan
Ikı yılda kendını yenıden yaratırdın
Bak sınırlendım yıne
Aynen su kaba hantal halim gitsin okul acilana kadar,geri kalaninida okul doneminde insallah,o zaman daha kolay oluyo duzen oldugu icinO zaman 1,5 ay var ne versen kâr desene
Başlamışsın da ne güzel devamı gelsin inşallah
Kıyafet büyük sorun gerçekten insanın kilokuyken alası da gelmiyor valla
:)))) Sizlere karşı ukalalik etmiyeyim dedim cumaya kadar 1 kiloyu geçer insallahh çok çabalıyoruz gercektenPek bır mütevazıymıs kuzum
800 gr yahu
Yok canım verilen her gram bizim emeğimiz:)))) Sizlere karşı ukalalik etmiyey dedim cumaya kadar 1 kiloyu geçer insallahh çok çabalıyoruz gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?