- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
Çok süper hadi bakalım yaz yaz bizde gaza gezelim
Kızlar ben wall sit 60 sn ile başlamıştım plank tekrar başlayalım kızlar bekliyorum cevabınızı
Tabi tabi yaz ..haftaya hızlı başlayalım
Kızlar bu gün ara bildirimmi yapılıyor acaba
Bende yazayım bari o zaman tşk ederim cvp için daha listede olmadığım için eski ve yeni kilomu yazayım bariEvet hafta sonu kaçamağanın önüne geçmek için
Evet canım grup içinde yapıyoruzKızlar bu gün ara bildirimmi yapılıyor acaba
Çok tsk ederim güzel olmuş böyle yaEvet canım grup içinde yapıyoruz
Haftasonu kaçamakları için iyi oluyor
SüperBende yazayım bari o zaman tşk ederim cvp için daha listede olmadığım için eski ve yeni kilomu yazayım bari
Eski kilom 86.2 bu günkü kilomda 85,4 hiç yoktan iyidir
Hastalık uykusuzluk çok etkiliyor canım64.90 kızlar bilg. -100 gr cıkkkk
Ben varımGunaydin sporcu genclikspor gunlugu tutucam haberiniz olsun. Benim dedigim sporu yapacak olanlar alsin telefonlari ayna karsisinda resim ceksin hemen 2 hafta sonra tekrar cekcez.
Çok tsk ederim bu sefer çok istikrarliyim vereceğim bu kiloları insallahhhSüperyürüyüşlerin de faydası olmuştur çok hadi bakalım çok güzel
Gaza geldim bebe uyudu Leslie 3 yapıyım ben de ya 47 dakika heralde gecikmemKızlar ben wall sit 60 sn ile başlamıştım plank tekrar başlayalım kızlar bekliyorum cevabınızı
Beni dinle nalan cok ozlemissin sopalari belliBestttt üst beden çalışmamız lazım kol vs sıkılaşmamız lazım sarkmamamız lazım bir de kuş konduralım olsun de ama bunları başarmak için ne yapmamız lazım günün sorusu hocaya rahat yok aşörtmenli Şevket Hocayı bulamayız ama bizim fit çıtır Beste hocamız var
Cekilcez cekilcez farki gorunce insan mutlu oluyooBen varım
İyi ki geldin beste
Birazdan çekiyorum her 2 haftada çekelim olmazsaay süper olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?