- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Bulamazsan yollarim indirdim sana. Aynen super yorumlar bizzat deneyen birisi de var karsinizda emin ol begeneceksin sonucuBestttt tam değil ama buldum birşeyler biraz yapayım yine ararım ayrıca store da uygulamalar var kadının adını yazınca orda hareketler planklar var
Yorumlarını okudum herkes çok güzel şeyler yazmış
Zalimsin zilli ana
Motivasyon icin jillian yapanlarin ornekleri. Buyrun kizlar
Tekrar basliyoruz canim liste yaptim attim resmini bak istersen programa. Seni de uazdim herkes katilirsa daha iyi olur motivasyonBende çok incelmiştim zamanında, sayesinde :)
evet canim degistirdim az kaldi bu hafta sonu donuyoruz insallah
Tekrar basliyoruz canim liste yaptim attim resmini bak istersen programa. Seni de uazdim herkes katilirsa daha iyi olur motivasyon
Tamamdir yapinca bilgi verirsin ona gore doldurcamBen katılırım yazdım zaten :) listeye baktım ve kendimi de gördük canım katılırım ben akşam yaparım pc de kayıtlı zaten video :)
Tamamdir yapinca bilgi verirsin ona gore doldurcam
Evet Burcu suyu ihmal etme geçmiş olsun tekrar
Çıktım mutfaktan biraz az ara verdim bitmiyor hiç işler
Spor yapacağım şu siteyi bulayım önce
Burcuu izindesin diye yazmadim spora katilmak istersen hemen eklerim adini
Biz dr yenı geldık
Salgın var dedı ishal ıcın toz verdı
Pert gıbı yatıyorlar
Şeker yarıyor ilginç ama
Deniycem inşallahDone kabul edebilirim ama bi sartim var bi kere bi dene yapabildigin kadar. Ne derecedesin onu bi anla leslieyle farkina bak yeter beni kirma dene sadece olur mu
Propolis içiren çok duydum ben de arı sütü bir deMesajin devami,Benim buyuk cocukta gecen sene moluskum diye bisey cikti yuzunde vucudunda bildiginiz sivilce gibi kucuk kucuk yaralar,birde iyi beslenmesine ragmen cok sık hasta oluyodu ,bi suru ilaclar falan gecirmedi moluskumu,dr un bitanesi bu kendiliginden gecen bisey gecmediyse cocugun bagisikligi zayif demekki dedi,propolis onerdi. Ciddi anlamda yarar gorduk o yaralar gecti ve gercekten sık hastalanmasida bitti cok sukur,arkadaslarda aldi ve ayni etkiyi gozlemledik cocuklara icirin derim
İnşallah verelim sağlıklı sağlıklı canım süpersin:)))) Sizlere karşı ukalalik etmiyeyim dedim cumaya kadar 1 kiloyu geçer insallahh çok çabalıyoruz gercekten
Oooo süper sonuçlarMotivasyon icin jillian yapanlarin ornekleri. Buyrun kizlar
Aynen ondan israr ediyorum yaaman dikkat edin sulardan da oluyor
Deniycem inşallah
Propolis içiren çok duydum ben de arı sütü bir de
İnşallah verelim sağlıklı sağlıklı canım süpersin
Oooo süper sonuçlar
Tatilde yersin mis gibi damlasakızlı dondurmaAyy çok yoruldum bir yandan da sıcak var vallaha bu havada güneşin alnında çalışmak zorunda olanlara Allah kolaylık versin ya
Pestil gibiyim gitmeden leslie yapmasa mıydım ne
Ama içim de rahat spor yapınca içim rahatlıyor
Bu cuma 5 top dondurma yeme kararı aldım hatta belki 10 top yiyebilirim ödül mü kaçamak mı artık bi tane de benden olsun be yeeaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?