Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar bi türlü gelemedim yaa tatilden sonra inş. daha düzgün gelicem yürüyüşümü yapıyorum dün yine 1 saat yürüdüm yediklerime dikkat ediyorum ama dün triliçe yedim itiraf ediyorum ama midem başka bişi kabul etmedi dün bide adet geciktirici başlıcam yoksa adetim tatile denk gelio o şekilde

Gunaydinnnnn 13.takim ahalisi

Sevgiler saygilar ve bollll zayiflamalar efenim :))

Bir adet @guldanee varmis takimizda tazecikmis onada ayrica selamlar sevgiler

Azmi hirsi daim olsun ins.
Günaydın canım sana da bolll zayıflamalar
Hep birlikte başarıcaz inşalllah gel ara sıra bekleriz canım

Kahveye tereyağı koyuyorlar

Karataycılar koyuyor kahveye tereyağı ama ben içemem öyle Zaten kahve içmiyorum :) denemedim hiç

Bestttt watsons gidip bir adet bira mayalı bir adet Argan yağlı maske al, ben hergün duşa giriyorum akşam bir gün saçıma şampuan bir gün maske yapıp bekletiyorum en iyi etkiyi maskeyi yapıp havluyu sarıp yarım saat beklersen görüyorsun ama öyle vaktim olmuyor duş sırasında ilk saçlarımı ıslatıp maskeleyip topuz yapıp bırakıyorum en son duruluyorum saçlarım hem hacim kazandı, hem parlıyor, boyanın zarar verdiği saçı bile onarıyor benim açılmaktan yanan saçlarımı bile düzeltti bira mayalı olan ayrıca uzatıyor çok kısa sürede uzadı herkes şaşırıyor :)

Ketojenik diyette konuyor canım. Karatayın çıkış noktası o diyet zaten.

Akşam jillian yapmaya çalıştım yaptimda ama nasıl yaptım bilmiyorum
Şükür ağrıların hafifledi biraz alışkın olmayınca böyle oluyor Pembe_patikli
Evet ama hoşuma da gitti işe yarayacak bence
Devam edelim 1 hafta sonra göbişi ölçeceğim ben sende al ölçülerini azalmayı görelim

Sana kolay gelsin beril,guzel bir gun olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…