- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
Spor güzel oldu kollar omuzlar ağrıyor ama olacak inşallah
Birde 100 squat
Ben zaten yavaş yapıyorum ama alışacağım spor salonlarına zaten düzenli gidemiyorum denedim olmadı bari buna alışayım süresi fazla değil ve etkili
Duygular ortak bu ara içim böyle , topluca soğan doğrama seansı yapıyoruz derizNasıl becerıyon benı dağıtmayı
Suan ne konuştuk bılmıyon ama yazın cuk oturdu
Ben yıne soğan dogruyom dıyecem sorana
Bestttt perişanım sabaha nasıl kalkarım bilmiyorum
plank
30/30/30
sağ sol plank 8/8
squat 55
zilli ana
yürüyüş 20+30
wall sit 60 sn
yeterli midir hocam
evet canim farkindayim cok oldu ama ekmeksizlige alisana kadar ne yazik ki zaman alacak. but baget degil yagsiz izgaradaDerya çok olmuş be kuzum
Karpuz
But baget mı yınede çok geldı kanatta var
plasticwoman menü Karataydan çıkmış iyice dolma makarna miktarlar çok az o anlamda sıkıntı yok ancak insülin dalgalanmaları sonraki gün seni zorlar ona dikkat spor güzel
Tamam bakıcam onalindt markanin var canim yuzde 90 hem tadi da cok iyi. ama 2 kareyle birakmissin cikolatayi tebrikler. benim de canim istiyor da baslarsam bitiririm diye korkuyorum.
Fıstık ezmesini kendin mi yaptın canımKizlar menum
08.30 1 kk beyaz peynir,1kk kasar,domates salatalik,1 tatli kasigi fistik ezmesi,2 dilim ekmek
12.00 1 bardak kefir
13.30 1 muz
16.30 2 avuc ici beyaz leblebi
19.30 bamya yemegi,salata,2 catal makarna
2.5 ltre su,1000 ip atlama
Evet öğlen bayağa yedimZerdeçal tadı salatada guzelmı
Öğlen çok geldı bana
Spor yapmadım bugün pestil gibiyim bir tek yürüyüş yaptım sabah banka açılana kadar o kadartezbitsin kankişim niye karşılaşamadık biz bugün çocukla meşgulsündür şimdi kolay gelsin sana da plank saniyeleri düşürdüm sen de yapsana beraber artıralım sayıyı
Canım simit ciğer kavurma da sıkıntılı bir süre kavurmadan ziyade haşlama , ızgara, fırın olan pişirme tarzını dene alışılıyor inan cezanı kesmişin zaten bize de yarına yapılıp yapılmadığını kontrol etmek düşerGeç olsun güç olmasın bugünkü menüm;
Sabah
1 yumurta
Yarım simit
4 zeytin
3-4 dilim peynir
Aksam
Ciğer kavurma 1 tabak
Şehriye çorbası 1 kase
Salata
Arada cay ve kahve şekersiZ
buraya kadar herşey güzel
Saat 21 gibi kızıma yaptığım cevizli peynirli maydanozu pankekten 2 tane:=(
Çok güzeldi yedim
Yarın ceza olsun 40 mekik,150 ip atlama,2 saat yürüyüş
Oh olsun:=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?