Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Spor güzel oldu kollar omuzlar ağrıyor ama olacak inşallah
Birde 100 squat

Oo süpersin Bu yarış Çetin geçecek :)

Ben zaten yavaş yapıyorum ama alışacağım spor salonlarına zaten düzenli gidemiyorum denedim olmadı bari buna alışayım süresi fazla değil ve etkili

En güzeli ev konforunda spor :)

tezbitsin benim su 3,5 lt olmuştur geçmiştir hatta

Ben bi kahve içeyim duş alayım diyorum yada duştan sonra mı içsem :))

150 squat
30 sağ-sol lunge squat
180 sn wall sit
30 sağ-sol bacak açma kapama
30 dk eliptik
Jillian 30 day programının 1.günü
ağırlık çalışması (kol+sırt+bel inceltme)
45 sn plank
45 sn sağ - sol plank
Spordan sayılır mı ama bence sayılmalı :) o da yüz sporu sonuçta yüz yogası yaptım
Bestttt

plasticwoman menü Karataydan çıkmış iyice dolma makarna miktarlar çok az o anlamda sıkıntı yok ancak insülin dalgalanmaları sonraki gün seni zorlar ona dikkat spor güzel

Gün içinde kalori miktarı az olunca tolere olur diye düşündüm bayadır da yemiyordum :) anam bende makarna sevmem o makarna nasıl güZel geldi gözüme :)) normal salçalı makarna normalde sevmem :)) bi yerim şişmesin dedim :))))

plasticwoman evet biz zilli ana dedik kaptanımızın isteği üzerine

Kaçırmışım ben o kısmı :)) ama tahmin doğru çıktı :))

lindt markanin var canim yuzde 90 hem tadi da cok iyi. ama 2 kareyle birakmissin cikolatayi tebrikler. benim de canim istiyor da baslarsam bitiririm diye korkuyorum.
Tamam bakıcam ona
Kizlar menum
08.30 1 kk beyaz peynir,1kk kasar,domates salatalik,1 tatli kasigi fistik ezmesi,2 dilim ekmek
12.00 1 bardak kefir
13.30 1 muz
16.30 2 avuc ici beyaz leblebi
19.30 bamya yemegi,salata,2 catal makarna

2.5 ltre su,1000 ip atlama
Fıstık ezmesini kendin mi yaptın canım
1000 ip biiin ovvvvv süper nasıl olur bu kadar çok uuuvv
Zerdeçal tadı salatada guzelmı
Öğlen çok geldı bana
Evet öğlen bayağa yedim
Zerdaçal enteresan oldu salatada ilk defa yedim ben de

tezbitsin kankişim niye karşılaşamadık biz bugün çocukla meşgulsündür şimdi kolay gelsin sana da plank saniyeleri düşürdüm sen de yapsana beraber artıralım sayıyı
Spor yapmadım bugün pestil gibiyim bir tek yürüyüş yaptım sabah banka açılana kadar o kadar

Geç olsun güç olmasın bugünkü menüm;
Sabah
1 yumurta
Yarım simit
4 zeytin
3-4 dilim peynir

Aksam
Ciğer kavurma 1 tabak
Şehriye çorbası 1 kase
Salata

Arada cay ve kahve şekersiZ

buraya kadar herşey güzel

Saat 21 gibi kızıma yaptığım cevizli peynirli maydanozu pankekten 2 tane:=(

Çok güzeldi yedim

Yarın ceza olsun 40 mekik,150 ip atlama,2 saat yürüyüş

Oh olsun:=(

Canım simit ciğer kavurma da sıkıntılı bir süre kavurmadan ziyade haşlama , ızgara, fırın olan pişirme tarzını dene alışılıyor inan cezanı kesmişin zaten bize de yarına yapılıp yapılmadığını kontrol etmek düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…