Kız havlu atmıyorum ben pehlivanım yenildikçe güreşe doymam bilesin artık hep rakibim olacaksın karışmam yenilirsem mızıkçılık da yapılmaz ki bu ortamda yenene kadar devam yarışa
Duyduk duyduk herkes duymuş zaten kahvaltıda kiviyanlış oldu ama çok hoşuma gitti Pembe_patikli Yelizi de es geçmeyelim yeni moda avokado ona göre onun yararları nelermiş derleyip paylaşsak mı acaba
Bonus hoş geldin diyet arkadaşım, Güldane kilo vermede uçacak sıkı rakip bulduk vala takım içinde kendimize
Tamam o zaman danssssGunaydin canlarrr. Bugun zumba gunumuz. 2 jillian 1 kardiyo yapiyoruz. Youtube a easy zumba class yazip onu yapalim. Hali olanlar kisa 3 4 dk lik birkac tane daha zumba videosu yapabilir. O zamaaan danceeeee
İhmal etme akşam alırsın ilacını ..kontrolde olmak iyidir evet ondan da kilo verilmeyebiliyormuş bir sor bakalım doktora neler tavsiye ediyor hepimizde düşük bende ilaç kullandım ama bu sene daha iyi gibi
Gunaydin canlarrr. Bugun zumba gunumuz. 2 jillian 1 kardiyo yapiyoruz. Youtube a easy zumba class yazip onu yapalim. Hali olanlar kisa 3 4 dk lik birkac tane daha zumba videosu yapabilir. O zamaaan danceeeee
En beğendiğim kıyafet yok hala. Biraz vitrin mi gezsem hafta sonu acaba. Hava iyiyken de AVM ye gidilmiyor ki çocuğa yazık oluyor kapalı alanda dimiGünaydın arkadaşlar,
Bugün anlık zevklerin kurbanı olmadığımız,o en begendiğimiz kıyafetin içine girmeye bir adım daha yaklaştıgımız bol gulucuklu bir gün olsun:)
Günaydıııın başkaaaaanNe güzel dılekler havada uçuşan musmutlu tıytıllar gelmıs kımı spora kaçmiş kımı halaya
Günaydın kızlar
Şükür bugun hepımız ayaklandıkGünaydıııın başkaaaaan
Nerdesin özledik yav
Nuh çorbasımı acabaKendi imalatım bir çorba yapıyorum kızlar, düdüklüyr malzemeleri attım, bakalım nasıl olacak. Bugün içmeyi düşünüyorum 2 öğün. Beğenirsem yarın da içerim. İşe yararsa sizinle tarifimi paylaşıyım ama matah bir şey sanmayın, uydurdum. Sebze bakliyat et her şey var içinde. Bubara besinsiz kaldım gibi sanki. Azıcık sebze iyi gelecek bana.
En beğendiğim kıyafet yok hala. Biraz vitrin mi gezsem hafta sonu acaba. Hava iyiyken de AVM ye gidilmiyor ki çocuğa yazık oluyor kapalı alanda dimi
Amma kırmızı bir elbise isterdim şöööle efil efil
Nuh mu o nasıl bakiyim internette var mıNuh çorbasımı acaba
Çok lezzetlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?