Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Pembe_patikli bizim takımın emojisi bu olsun ya
Artık günaydın diyince her sabah kullancam bunu

İhmal etme akşam alırsın ilacını ..kontrolde olmak iyidir evet ondan da kilo verilmeyebiliyormuş bir sor bakalım doktora neler tavsiye ediyor hepimizde düşük bende ilaç kullandım ama bu sene daha iyi gibi

Benim geçen sene 14 idi doktor ilaç kullan dedi kullanmadım ne yazık ki kadınlarda daha çok oluyor, ilaç kullanmadım bu sene 6 düşmüş ben o testleri cerrahta yaptırdım dahiliye dolu olduğu için ama hep dahiliye bilir dedi kadın :) kadın doğumcu cerrah yapsın dedim o yüzden yaptı :))) şimdi sonuçlarımı cahiliyeye mi göstersem daha mı iyi olur

Gunaydin canlarrr. Bugun zumba gunumuz. 2 jillian 1 kardiyo yapiyoruz. Youtube a easy zumba class yazip onu yapalim. Hali olanlar kisa 3 4 dk lik birkac tane daha zumba videosu yapabilir. O zamaaan danceeeee

BEnim bugün 2 olacak ama hem dans hem de jillian yaparım zaten 30 dk eliptik sonrası yapıyorum jillian ablayı

Günaydın arkadaşlar,

Bugün anlık zevklerin kurbanı olmadığımız,o en begendiğimiz kıyafetin içine girmeye bir adım daha yaklaştıgımız bol gulucuklu bir gün olsun:)
En beğendiğim kıyafet yok hala. Biraz vitrin mi gezsem hafta sonu acaba. Hava iyiyken de AVM ye gidilmiyor ki çocuğa yazık oluyor kapalı alanda dimi
Amma kırmızı bir elbise isterdim şöööle efil efil

Kendi imalatım bir çorba yapıyorum kızlar, düdüklüyr malzemeleri attım, bakalım nasıl olacak. Bugün içmeyi düşünüyorum 2 öğün. Beğenirsem yarın da içerim. İşe yararsa sizinle tarifimi paylaşıyım ama matah bir şey sanmayın, uydurdum. Sebze bakliyat et her şey var içinde. Bubara besinsiz kaldım gibi sanki. Azıcık sebze iyi gelecek bana.

Nuh çorbasımı acaba
Çok lezzetlı olur

En beğendiğim kıyafet yok hala. Biraz vitrin mi gezsem hafta sonu acaba. Hava iyiyken de AVM ye gidilmiyor ki çocuğa yazık oluyor kapalı alanda dimi
Amma kırmızı bir elbise isterdim şöööle efil efil

Ne güZel olursun kiloda verdin Darısı başımıza :) gelecek senelerde ki düğünlerde zayıf oluruz inşallah :)

Degistir Kendini canım fıstık ezmesi yemek kötü değil, az yiyince güzel diyette yararlı. İçinde lif ve protein var, spor yapanlar çok yiyorlar, yağlı da tabi çok yememek lazım. Evde kavrulmamış fıstık ile kendimiz katkısız olacak şekilde yapabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…