Aynen canim insallahTabi ki hatirliyorum edaciminsallah 13. Takim bize cok ugurlu gelir buradan hedefe yuzde yuz ulasarak mezun oluruz ya
Günaydın kızlar
Gunaydin kizlarGünaydınlar kızlar güzel bir gün olsun yarın tartı öncesi son çabalarımız ha gayret
Canim haftaya cuma gidelim diyoruz ,dun ev tutuldu hergun mutlaka yikayip paklayip 5-6koli yapiyorum,2 gunluk is cocukla oluyo sana 2 hafta. Bugunde atlicam ip ,ara ara atlicam ,spor kiyafetlerimi giydim ara bulunca hemen hareketDegistir Kendini Edacığım ne yaptın işleri ip atlama rekortmeni taşınma ne zaman hayırlısıyla
Fıkırlerı getırelım toparlama işi sende örtmenimberilceee kaptanım spor menü cezalar listeye girme savaşları gayet iyi olmuş buna düşünüp bir kaç ek daha getirebiliriz takımın dolayısıyla bizim iyiliğimiz için
Bende not aldımKizlar olcu aldim bu sabah tam 1 ay sonra yine alicam bakalim
Bel:83
Gobek cevresi:104
Kalca:107
Sag-sol bacak:66-65
Sag-solkol:36
bende bugun olceyim bide bir ay sonra olcerim aradaki fark insallah cok olurKizlar olcu aldim bu sabah tam 1 ay sonra yine alicam bakalim
Aynen cahillik zor yaaBende bir pilavlık bir çiğköftelik/kısırlık biliyordum
Bak bunun tarifini bulalım Yeliz yaparız aradaKimisi yulaflı muzlu kurabiye yapıyor buzluğa koyuyor çıkarıp yiyormuş ama bana zor geldi yapmadım
Meyve bende de sorun çok seviyorumhaklisin canim. ben de su meyveyi bir az yemeyi ogrensem tam olacak da herseye dayaniyirum ama meyveye Cook zor
Benden sonra ilk ölçülerini alıp yazan sensin Eda. Tebrik ediyorum. İsmini vermek istemediğim bir arkadaş var @kitkurdu hep beni kandırdı aylardır ölçülerini yazacakKizlar olcu aldim bu sabah tam 1 ay sonra yine alicam bakalim
Kızlar uyandıkça yazsın sert tedbirler de olsun disiplin açısından başladım olmadı gidiyorum nedir ya da ben şunu yapmam olmamalı herkes yoğun ve takıma karşı sorumluluk hissettiği için gayret gösteriyorFıkırlerı getırelım toparlama işi sende örtmenim
Cumaya bıtsın hayata gecsın
Gunaydin kaptanimGünaydın bonibonlarrr
Günaydın durumlar gayet iyi aynen devam spor ve diyete eksiye düşmeye devam ediyorum çok şükür arkasida gelecek@guldanee günaydın kardeş ne yapıyorsun durumlar nasıl
Ayy canim gobek cevresini gordunmu rezalet,kalcayla gobek bir nerdeyse rezilligin boylesitezbitsin ölçüler kara kaplı defterde mavi kaplı deftere geçsin ikisini de sana bildireceğim kanki dedik mezura zor kavuşuyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?