Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Degistir Kendini Edacığım ne yaptın işleri ip atlama rekortmeni taşınma ne zaman hayırlısıyla
Canim haftaya cuma gidelim diyoruz ,dun ev tutuldu hergun mutlaka yikayip paklayip 5-6koli yapiyorum,2 gunluk is cocukla oluyo sana 2 hafta. Bugunde atlicam ip ,ara ara atlicam ,spor kiyafetlerimi giydim ara bulunca hemen hareket

berilceee kaptanım spor menü cezalar listeye girme savaşları gayet iyi olmuş buna düşünüp bir kaç ek daha getirebiliriz takımın dolayısıyla bizim iyiliğimiz için
Fıkırlerı getırelım toparlama işi sende örtmenim
Cumaya bıtsın hayata gecsın

Güüünaydııın takımıııım
Bende bir pilavlık bir çiğköftelik/kısırlık biliyordum
Aynen cahillik zor yaa
Kimisi yulaflı muzlu kurabiye yapıyor buzluğa koyuyor çıkarıp yiyormuş ama bana zor geldi yapmadım
Bak bunun tarifini bulalım Yeliz yaparız arada
haklisin canim. ben de su meyveyi bir az yemeyi ogrensem tam olacak da herseye dayaniyirum ama meyveye Cook zor
Meyve bende de sorun çok seviyorum
Kizlar olcu aldim bu sabah tam 1 ay sonra yine alicam bakalim
Bel:83
Gobek cevresi:104
Kalca:107
Sag-sol bacak:66-65
Sag-solkol:36
Benden sonra ilk ölçülerini alıp yazan sensin Eda. Tebrik ediyorum. İsmini vermek istemediğim bir arkadaş var @kitkurdu hep beni kandırdı aylardır ölçülerini yazacak

Fıkırlerı getırelım toparlama işi sende örtmenim
Cumaya bıtsın hayata gecsın
Kızlar uyandıkça yazsın sert tedbirler de olsun disiplin açısından başladım olmadı gidiyorum nedir ya da ben şunu yapmam olmamalı herkes yoğun ve takıma karşı sorumluluk hissettiği için gayret gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…