Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hepimiz mükemmeliz hep beraber mükemmeliz :*

Günaydınlar kızlar güzel bir gün olsun yarın tartı öncesi son çabalarımız ha gayret

Günaydın kızlar

Günaydınnnn

Kizlar olcu aldim bu sabah tam 1 ay sonra yine alicam bakalim
Bel:83
Gobek cevresi:104
Kalca:107
Sag-sol bacak:66-65
Sag-solkol:36

Canım kaç kilosun

Gunaydin kizlar yarin bildurim yapabilecegim insallah :))

Bekliyoruz bu hafta herkes güzel kilolar verdi bence

Günaydınnn

Günaydınnn tızlarrr

Günaydın nasılsın

Dün kabus gördüm hep sabah geç kalıyordum uyandırdılar dağılsınlar :)) normalde kuru meyve süt biraz da yulaf yiyecektim hafif olsun diye ama mecburen tost yapıp elime alıp çıktım

Siz hiç karabasanı tekme ve Tokat atmaya çalışarak kovalayıp küfür ettiniz mi :)) gece eşim küfür edip eliyle birine vurur gibi salladı ve tekme atıyordu bana da vurdu :)) bağırdım uyandırdım Hale'n küfür ediyordu sakin ol rüyaydı falan biliyorum farkındayım herşeyin şerefsiz karabasan ellerimi bağladı diyor :))) benimde biraz ruhani şeylerle aram iyidir ona ve evdeki kimseye gelmesin diye bi şeyler yaptım ama kendimi korumayı unuttum :) sabaha kadar kabus gördüm dayak yemiş gibi kalktım

tezbitsin ölçüler kara kaplı defterde mavi kaplı deftere geçsin ikisini de sana bildireceğim kanki dedik mezura zor kavuşuyor diye
Yaa ne gizli evrakmış bir türlü göremedik

Ayy canim gobek cevresini gordunmu rezalet,kalcayla gobek bir nerdeyse rezilligin boylesi
Kız benim göbek geçen hafta 110 cm idi
Vayyyyy döne duy döneeee
Vaaay bu kitkurdu gaza getirdi haaa.ama kendi benimle yarışmıyor hani hep kaçıyor
Kaptanım seviliyorsun ama @guldanee sanki benim favorim gibi bak ona göre yada bekleyelim iki gün gidişata göre herkes favorisini belirlesin
Evet ben de güldanenin tarafındayım bence de güldane kazanacaaaaak @guldanee hadi bakalım
Günaydınnn tızlarrr
Kız ben de Yeliz nerde diyorum yaaa
Günaydın
Dün kafeinsiz kahve aldım tadı güzel baksana orda da vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…