- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
Sevgili rakibimplasticwoman bak doktora gittin kan verdin şakın aç kalma ..şöyle sabah poğaça al sıcak sıcak öğlene yemekten sonra tatlı mesela şöbiyet ye güçten düşmeyesin hep seni düşündüğüm için
Bu gidişle veremeyecek vallahi ama bakalım Gayrettepe edicem umarım uyandırmak siziYaa ne gizli evrakmış bir türlü göremedik
Kız benim göbek geçen hafta 110 cm idi
Vaaay bukitkurdu gaza getirdi haaa.ama kendi benimle yarışmıyor hani hep kaçıyor
Evet ben de güldanenin tarafındayım bence de güldane kazanacaaaaak @guldanee hadi bakalım
Kız ben de Yeliz nerde diyorum yaaa
Günaydın
Dün kafeinsiz kahve aldım tadı güzel baksana orda da vardır
Bende idare ediyorum artık yavaşladı biraz hayırlısı bakalım
Veremez veremez GüldaneBu gidişle veremeyecek vallahi ama bakalım Gayrettepe edicem umarım uyandırmak sizi
Valla benimde öyle bakalım ne olacak bugünBen bugün squat yapmayacağım senin için :)) her yerim tutuldu bugün off vereceğim akşam Galatasaray'ın maçına gideceğiz
off desene isim zorlasiyor. bakalim ben de bugunden itibaren yuzme ekliycemCanim bu hafta pek rekabeti gosteremedim cumadan itibaren hele super olcak
off desene isim zorlasiyor. bakalim ben de bugunden itibaren yuzme ekliycemCanim bu hafta pek rekabeti gosteremedim cumadan itibaren hele super olcak
yok canim ya cok meyve yedim yineBu spora bu beslenmeye olmazmi canim yine 2-3 kilo olur kesin
Yüzme imkanın varsa hiç kaçırma canım yarım saat bile olsa yeteroff desene isim zorlasiyor. bakalim ben de bugunden itibaren yuzme ekliycem
Versin versinde benden çok vermesinVeremez veremez Güldane
Hiiiiç kafanı yorma sen
Valla benimde öyle bakalım ne olacak bugün
Ya tam hatırlamıyorum ama galiba geçen cumartesi idi benimkiKızlar
Degistir Kendini
@DeryaOnDiet
@guldanee
Ne zaman tarih olarak tam hangi tarihte takıöa girmiştiniz hatırlıyor musunuz yarınki liste için soruyorum da taslak yapıcaz
Yeme bozukluğu bende de var. Moralim bozulunca da yiyorum mutlu olunca da yaaçoook teşekkür ederim kızlar inşallah..yeme bozukluğu ile uğraşıyorum stresten sürekli bişeyler yiyorum..açıkçası çok zorlanıyorum inşallah başarırım ...
Ya temiz sonu hedefim yoktu genel hedefim vardi ama 82 yazabilirsin benim temmuz sonu hedefine canimGüldanecim @guldanee temmuz sonundaki kilo hedefin kaçtı canım listeyi yeniliyim tekrardan
Degistir Kendini kendini senin temmuz sonu hedefin 75 ti dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?