- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Yeme bozukluğu bende de var. Moralim bozulunca da yiyorum mutlu olunca da yaa
O mahur beste çalarBakalım gorecegižz kim aglasacakmis
Ooo nişan stresinden de artmıştır. Ben nişan nikah öncesi kilo almıştım yaa vallahaçok zor işte o..cidden uğraşıyorum terapiye gidiyorum ayda en az 2 3 ..yine de son 3 4 aydır olduğum yerdeyim..şimdi bir de nişan işi çıktı stresten öleceğim.
Hınzır tıytılllYaa ne gizli evrakmış bir türlü göremedik
Kız benim göbek geçen hafta 110 cm idi
Vaaay bukitkurdu gaza getirdi haaa.ama kendi benimle yarışmıyor hani hep kaçıyor
Evet ben de güldanenin tarafındayım bence de güldane kazanacaaaaak @guldanee hadi bakalım
Kız ben de Yeliz nerde diyorum yaaa
Günaydın
Dün kafeinsiz kahve aldım tadı güzel baksana orda da vardır
Valla halimi bi gorsen ev haylim havasi cocuklar dibimde ,ev, yemek, toplanma, cocuklari disari cikar bu arada ,amaaaa asla pes etmek yok allahin izniyle bu durum gecici ,sizin gazinizla son hiz devam manken olana kadarEda ben mezura kavuşturamadım nerdeyse üstelik sen manken ölçülerine benden yakınsın ben oraya gelsen kimse beni tutamaz kalk koş artık skora bence
Taşınma zamanı teyzem 10 kilo verdim demiştiValla halimi bi gorsen ev haylim havasi cocuklar dibimde ,ev, yemek, toplanma, cocuklari disari cikar bu arada ,amaaaa asla pes etmek yok allahin izniyle bu durum gecici ,sizin gazinizla son hiz devam manken olana kadar
Buda bıter sen havanda ol yeter gülümValla halimi bi gorsen ev haylim havasi cocuklar dibimde ,ev, yemek, toplanma, cocuklari disari cikar bu arada ,amaaaa asla pes etmek yok allahin izniyle bu durum gecici ,sizin gazinizla son hiz devam manken olana kadar
Ben aldımTaşınma zamanı teyzem 10 kilo verdim demişti
Ayy hadi hayırlısıKızlar Meltem dugun telasesıne düşmüş
Gelemem dıyor selam söylüyor
HayırlısıAyy hadi hayırlısı
hadi hayırlısıKızlar Meltem dugun telasesıne düşmüş
Gelemem dıyor selam söylüyor
Yararlı bilgi benden gelsinKızlar eşler bıttımı
Yazında bakalım
Hergün bırı adete before yayınlasın hangı gönüllü ıster bu işi
Bır dıyet başarı öyküsü kım yayınlar her gün
Kım yararlı bılgı yazar bıze
Istegınızle talıp olun yoksa kura cekerım
OkıYararlı bilgi benden gelsin
Alıntılayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?