Aaaa sen hedefıne ulaştın daha şimdidenTemmuz Sonu Hedeflerimiz
berilceee 85
Pembe_patikli 63
tezbitsin 70
@kitkurdu 90
@eliya 83
@zukkum 86
@Firslayd
plasticwoman
@burcugncy 62.5
@DeryaOnDiet 73
Degistir Kendini 75
@meliyke
@guldanee 82
OGULCUKLARIM 125
Evet doğru cok şükürDogrumu okuyom 4 kılomu nerdeyse
Ya sen süperisin
Hemde Yorgun'um dıyorsun
Hayrıye muhtesemsın
Tesekkur ederim inşallahGöreceksin emin ol patır kütür gidecek hem de canım tebrik ederim seni
amin cumleöızınkını bırı13 diğeri 6yasında büyük 8 sınıf oldu bu sene küçükte bırıncı sınıfa baslıyacak nasıpseOGULCUKLARIM Hayriye oğlanların yaşı kaç okula gidiyorlar mı maşallah Allah bağışlasın
Hayrıye kız güldaneyımı tutuyon benımiEvet doğru cok şükür
Tesekkur ederim inşallah
amin cumleöızınkını bırı13 diğeri 6yasında büyük 8 sınıf oldu bu sene küçükte bırıncı sınıfa baslıyacak nasıpse
Aaaa sen hedefıne ulaştın daha şimdiden
Darısı başımıza ya benimki 16 aylık daha yıllar çabuk geçer mi bir yandan çabuk geçse de büyüdüğünü görsem diyorum...bir yandan büyüyecek ben yaşlanıcam göçüp gidicem diyorum...Evet doğru cok şükür
Tesekkur ederim inşallah
amin cumleöızınkını bırı13 diğeri 6yasında büyük 8 sınıf oldu bu sene küçükte bırıncı sınıfa baslıyacak nasıpse
BuyumesınDarısı başımıza ya benimki 16 aylık daha yıllar çabuk geçer mi bir yandan çabuk geçse de büyüdüğünü görsem diyorum...bir yandan büyüyecek ben yaşlanıcam göçüp gidicem diyorum...
Çevre zalim. Evde el bebek gül bebek baktığımız göz bebeğimiz gibi olmuyor dışarı ilişkisi başlayınca okul vs...Buyumesın
Keske benımkıler buyumeseydı yada
Hep o ıkı dısıyle emekleyerek gelıp kucağımda uyusa dıyeceksın
Bırde elın oğlu alıp gıdıyorÇevre zalim. Evde el bebek gül bebek baktığımız göz bebeğimiz gibi olmuyor dışarı ilişkisi başlayınca okul vs...
:)))) her kez kilo versin inşallah ne kadar politik bir cevap oldu heHayrıye kız güldaneyımı tutuyon benımi
büyümesini ya inan büyüyünce daha zor hele de erkek çocuklarıDarısı başımıza ya benimki 16 aylık daha yıllar çabuk geçer mi bir yandan çabuk geçse de büyüdüğünü görsem diyorum...bir yandan büyüyecek ben yaşlanıcam göçüp gidicem diyorum...
Hiç sevenım yokmuş ya.....:)))) her kez kilo versin inşallah ne kadar politik bir cevap oldu he
büyümesini ya inan büyüyünce daha zor hele de erkek çocukları
Benim ilk hedefin 99.9 bı görmek inşallah
Temmuz Sonu Hedeflerimiz
berilceee 85
Pembe_patikli 63
tezbitsin 70
@kitkurdu 90
@eliya 83
@zukkum 86
@Firslayd
plasticwoman
@burcugncy 62.5
@DeryaOnDiet 73
Degistir Kendini 75
@meliyke 59
@guldanee 82
OGULCUKLARIM 125
Selam kızlar bende kilomu yazayım
Geçen hafta 64
Bu hafta 63,3
Fark 700 gr
%1,09
Çok şükür
Evet kızlar size birşey söyleyeceğim şu zilli anaya alıştım galiba azda oldu sanki ağrılar azaldı olacak inşallah hepsini yapmaya çalışacağım bakalım
Gramda sen yüzdede benBurun farkıyla mı geçmiş oldum :)
Gunaydinn hayırlı cumalar
Eski kilom86.2
Bu günkü kilom 84.5
Fark 1.700
Çok şükür
Cok guzel kizlar tebriklerBildirim :
Geçen hafta: 71.8 kg
Bugün: 70.2
Fark: - 1.6 kg
Oran: % 2.228
Gunaydin kaptanimGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Canim yararli bilgiler gercekten,cok tesekurlerDaha Rahat Tüketebileceğiniz Meyveler
Çilek
Bir bardak çilek sadece 50 kaloridir ve 7 gram şeker içerir. Ayrıca çilek yiyerek tatlı isteğinizi de bastırabilirsiniz. Çilek aynı zamanda besin değerleri bakımından da oldukça zengindir.
Elma
1 adet elma sadece 100 kaloridir ve çantada taşıması da çok kolaydır.
Greyfurt
Greyfurt kan şekerinin kontrol edilmesine yardımcı olabilir ve en az %90’ı su olduğu için tok hissetmenize destek olur.
Yaban Mersini
Anti-aging etkileri bilinen yaban mersinin bir bardağı sadece 80 kaloridir. İçeriğindeki 4 gram lif ile de kendinizi tok hissetmenize yardımcı olur.
Armut
Sadece 1 adet armutla günlük önerilen lif miktarının %15’ini karşılamış olursunuz. Bir çalışmaya göre günde 3 adet armut yiyen kadınlar yemeyenlere göre daha az kalori alıp daha fazla kilo kaybetmiştir. Bu arada kabuğunu soymayın, çünkü lif bu kısımda yer almaktadır.
Dikkatli Tüketmeniz Gereken Meyveler
Üzüm
Üzüm çok şekerli olduğu için eğer sıkı bir diyet yapıyorsanız fazla tüketmeniz tavsiye edilmez.
Karpuz
Karpuz az miktarda lif içerir. Buna karşın birçok meyveye göre daha fazla şeker içerir. Bu sebeple karpuz yerine başka meyveleri deneyebilirsiniz. Ancak bir yandan da karpuzun kalorisi düşüktür, yağ ya da kolesterol içermez ve büyük bir kısmı su olduğu için tokluk hissi verir. Tüm bu özelliklerini düşündükten sonra karpuzu tüketip tüketmemek size kalmıştır. Ya da kafanız çok karıştıysa bir uzman görüşüne başvurabilirsiniz.
Portakal
Portakalla ilgili herhangi bir problem olmamasına, hatta C Vitamini ve antioksidan deposu olmasına karşın diğer bazı turunçgillere göre daha fazla şeker ve kalori içerir. Diyet yaptığınız sürede portakal yerine greyfurtu tercih edebilirsiniz. alıntıdır
Superrr jillian da yapsan daha bile iyiMenum kizlarberilceee Pembe_patikli
08.30 domates ,salatalik,1 haslanmis yumurta,peynir
12.00 1 kase chiali yogurt
14.30 1 bardak kefir,1 lokma ekmek
18.30 2 haslanmis derisiz tavuk baget,1 bardak ayran,1 dilim ekmek
2.5 litre su yatana kadar en az 3 olurtezbitsin
1500 (500+1000) ip atlamaBestttt
Hedefe yaklasinca bak tatmin olmazsan degistirirsinAzaldım artık eşim de verme artık diyor ama fazlam var hala bayağa. Mezuniyete az kaldı ama hedefimi değiştirmezsem.
Bakalım yarın sabah ne olacak heyecanlandım
Aynen oyle olmusMarifet gibi bi de seni etiketlemişim dimi
Super canim jillianda ilk yapisin miydi kacinci gunun bugun?bugunku menum
sabah: 1 tereyagli yumurta, 2 domates, yarim dilim karpuz, 1 dilim tuzsuz aż yagli peynir, 1 fincan sutlu kahve
oglen: 1 kase yogurt, 1yk yulaf, 10 badem, 10 findik, 2 ceviz
aksam: 3 kucuk parca soslu tavuk, 1 parca buglama balik, 8 yk sebzeli nohut yemegi, 2yk kirmizi pancar salatasi, 1 avuc kadar salatalik tursusu, 1 kase tavuklu sebzeli corba, 1 yk haslanmis barbunya, 1 fincan sutlu kahve
su: 3 ltre
spor:Bestttt
jillian level 1
65sn wallsit
60squat
45 dakika yuzme
1 saat yuruyus
Canim izmirdeyim gece uyandik cok fena salalndikVar mıydı ege taraflarında oturanınızBestttt sen nerede oturuyordun canım
Herkese tüm tanıdıklara geçmiş olsun Kosta deptem olmuş
Bu ay jillaan o bitireyim ama az pilateste yapayım diyorum çok yüklenmek istemiyorum çünkü spor yapamazsam ilerde alırım diye korkuyorumPilatese başlayalım mı ne dersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?