Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gramda sen yüzdede ben bu hafta yine yarışalım valla heyecanlı oldu

Olur valla canım :) dostluk kazandı :))

Bu ay jillaan o bitireyim ama az pilateste yapayım diyorum çok yüklenmek istemiyorum çünkü spor yapamazsam ilerde alırım diye korkuyorum
Önceden spor salonuna gittim bir süre verdim ama devam edemeyince aldım hepsini

Ben spor yapınca mutlu oluyorum kilo vermem bitince en az hafta da 3 gün yapacağım spor olur arada yapalım pilates

Oyle canim pes etmek yok

Kesinlikle geçte olsa hedefe yaklaşıyor olacağım, önemli olan ilerlemek

Açıklama:
Ben de tek işim burası olmadığı için unutuyorum. Arada geçmişe dönüp tek tek üyeleri bulup tüm mesajlarından hedefi yazdıkları mesajı bulmaya çalışıp ekliyorum. 1 kişinin tüm mesajlarına bakmam 15 dakikamı alıyor. Üyelerimiz de artıyor hergün maşallah Allaha şükür.
Birkaç kere kendiniz ekleyebilirsiniz demiştim, kendi ekleyenler de oldu.
31 temmuz ayın son günü.

Dunku sporun neymis oyle ortak yaa,masallah sana bugunden itibaren hazirmisin yarisa

Gunaydinn hayırlı cumalar
Eski kilom86.2
Bu günkü kilom 84.5
Fark 1.700
Çok şükür

Bildirim :
Geçen hafta: 71.8 kg
Bugün: 70.2
Fark: - 1.6 kg
Oran: % 2.228

Geçen hafta : 106,3
Bu hafta : 105,5
Fark : -0,8 kg
Yüzde : 0,75

Bu regl beni etkiliyor fakat ben yeniyorum gram gram da olsa veriyorum :)

Pembe_patikli

Hersey gönlünce olsun güzel annemiz
Arada teyzelere haber vermeyı unutma

Selam kızlar bende kilomu yazayım
Geçen hafta 64
Bu hafta 63,3
Fark 700 gr
%1,09
Çok şükür

@ceren06_35 kız ne çabuk kilo aldım bir haftada yaklaşık 10 kilo

Tebrikler kızlar :)
berilceee tabikide Beril teyzesiiiii haber veririz :)

Pembe_patikli kuzum sabah ben baya saçmalamışım Allah korusun 64,70 yaaaaa sabah uyanır uyanmaz bakıyorum ya ne safımmm yaaakusura bakmayın 65 /64.70/ 0.30/%0.46

Hemen yazayım ozaman
Gecen hafta 134.1
Bu hafta. 130.4
OGULCUKLARIM Hayriş (tabirime alınmazsın umarım çok sevdiğim bir tanıdığım var ona da öyle hitap ediyorum senden de pozitif enerjiler alıyorum direk samimiyete atladım ) özellikle ilk seni tebrik etmek istedim senin adına çok çok sevindim böyle giderse ikili rakamlara oyalanmadan ulaşırsın süper vermişsin bak şanslısın meto emeğinin karşılığını veriyor küstürmeden ne yapıyorsan ona devam

Tek işinizin burası olmadığını, tablo hazırlamak olmadığını, yoğunluktan atlanabileceğini en iyi bilenlerdenim ve buna Aslı tepki göstermem fakat daha önce yazdığımı belirtmek gereği hissettim önemsemedim yazmadım gibi görünmesini istemediğimden dolayı hepsi bu...

Kızlar kilo veren hepinizi çok çok tebrik ediyorum bu haftada artı yok şimdilik , umarım böyle devam eder

Sen tartıldın mı göremedim sürekli bakıyorum ama bu geçmişi okuma konusunda çok becerikli değilim :) hep kaçıyor görmediysem kusura bakma, yazmadıysan bekliyoruz diyeyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…