Aaa aşkolsun yaHiç sevenım yokmuş ya.....
Gramda sen yüzdede benbu hafta yine yarışalım valla heyecanlı oldu
Bu ay jillaan o bitireyim ama az pilateste yapayım diyorum çok yüklenmek istemiyorum çünkü spor yapamazsam ilerde alırım diye korkuyorum
Önceden spor salonuna gittim bir süre verdim ama devam edemeyince aldım hepsini
Oyle canim pes etmek yok
Bencede destek gelmiyomus kolay gelsin o zamanEstağfurullah bakalım kim yenecek bu hafta kızkardeş gelicek bol spor bol yürüyüş oda benimle diyete baslicak o yüzden bu hafta daha iyi olur insallah
Tşk edermBencede destek gelmiyomus kolay gelsin o zaman
Açıklama:Benimde sonra 78 olup obezlikten çıkmak
Ben bunu 2-3 defa söyledim ama işlenmemiş görüyorum her seferinde ve unutuyorum da ne dediğimi
Bir soru sorayım tekrar yazayım, 28.07.2017 son tartımı kabul edeceğiz temmuz ayını yoksa 04.08.2017 mi Cuma'dan cumaya olduğu için soruyorum bunu neyse her ikisi içinde 104 diyebiliriz
Dunku sporun neymis oyle ortak yaa,masallah sana bugunden itibaren hazirmisin yarisabugunku menum
sabah: 1 tereyagli yumurta, 2 domates, yarim dilim karpuz, 1 dilim tuzsuz aż yagli peynir, 1 fincan sutlu kahve
oglen: 1 kase yogurt, 1yk yulaf, 10 badem, 10 findik, 2 ceviz
aksam: 3 kucuk parca soslu tavuk, 1 parca buglama balik, 8 yk sebzeli nohut yemegi, 2yk kirmizi pancar salatasi, 1 avuc kadar salatalik tursusu, 1 kase tavuklu sebzeli corba, 1 yk haslanmis barbunya, 1 fincan sutlu kahve
su: 3 ltre
spor: @Bestttt
jillian level 1
65sn wallsit
60squat
45 dakika yuzme
1 saat yuruyus
Rakibinle yüzdeler önemli canım. Kilolar farklı aynı olsaydı onlar da olurdu.Selam kızlar bende kilomu yazayım
Geçen hafta 64
Bu hafta 63,3
Fark 700 gr
%1,09
Çok şükür
Gunaydin kizlar
Bende durumlar iyi degil ama moralim yuksek,cuma gunu 77.8 dim ,bu sabah 77.5 yani -300 ,pazartesinden bile fazlayim ,fazla olcak bisey olmadi icim rahat dusecek nasil olsa.
Insallah listede olan olmayan herkes guzel kilolar verir bugun
Gunaydinn hayırlı cumalar
Eski kilom86.2
Bu günkü kilom 84.5
Fark 1.700
Çok şükür
Bildirim :
Geçen hafta: 71.8 kg
Bugün: 70.2
Fark: - 1.6 kg
Oran: % 2.228
Geçen hafta : 106,3
Bu hafta : 105,5
Fark : -0,8 kg
Yüzde : 0,75
Bu regl beni etkiliyor fakat ben yeniyorum gram gram da olsa veriyorum :)
Pembe_patikli
Hersey gönlünce olsun güzel annemiz
Arada teyzelere haber vermeyı unutma
Selam kızlar bende kilomu yazayım
Geçen hafta 64
Bu hafta 63,3
Fark 700 gr
%1,09
Çok şükür
@ceren06_35 65 olacaktı dimi?
Hemen yazayım ozaman
Gecen hafta 134.1
Bu hafta. 130.4
Hadi kizlar Eda simdi tamgaz koli yapar arada ugrarim optum simdilik
Açıklama:
Ben de tek işim burası olmadığı için unutuyorum. Arada geçmişe dönüp tek tek üyeleri bulup tüm mesajlarından hedefi yazdıkları mesajı bulmaya çalışıp ekliyorum. 1 kişinin tüm mesajlarına bakmam 15 dakikamı alıyor. Üyelerimiz de artıyor hergün maşallah Allaha şükür.
Birkaç kere kendiniz ekleyebilirsiniz demiştim, kendi ekleyenler de oldu.
31 temmuz ayın son günü.
Çok teşekkür ederim inşallah başarılı olurum
Kızlar kilo veren hepinizi çok çok tebrik ediyorum bu haftada artı yok şimdilik ,umarım böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?