- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Olmazsa biz ekleyelim gözden kaçıyor bazen alıntı yapıp baştaki ve sondaki Quete yazılarını silince oluyor ..olmazsa her ay listeden biri yapar değişimli yaparız zaten yakında listede kemik kadro olacak inşallahTek işinizin burası olmadığını, tablo hazırlamak olmadığını, yoğunluktan atlanabileceğini en iyi bilenlerdenim ve buna Aslı tepki göstermem fakat daha önce yazdığımı belirtmek gereği hissettim önemsemedim yazmadım gibi görünmesini istemediğimden dolayı hepsi bu...
Yok canım tartılmadım henüz bekliyorum birazdan tartılıp yazarımSen tartıldın mı göremedim sürekli bakıyorum ama bu geçmişi okuma konusunda çok becerikli değilim :) hep kaçıyor görmediysem kusura bakma, yazmadıysan bekliyoruz diyeyim :))
Olmazsa biz ekleyelim gözden kaçıyor bazen alıntı yapıp baştaki ve sondaki Quete yazılarını silince oluyor ..olmazsa her ay listeden biri yapar değişimli yaparız zaten yakında listede kemik kadro olacak inşallahaz kaldı
Yok canım tartılmadım henüz bekliyorum birazdan tartılıp yazarım
Mrb arkadaşlar
Geçen hafta:62
Bu hafta:61.1
Bisey sormak istiyorum.deneme suresindeki bizim kilo degisimimiz haftaya mi degerlendirilecek?
@ceren06_35 Ceren hatamla sev beni şarkısını değiştirip seni seviyoruz miniğimizin annesi diyorum haberi senle paylaştık o sürede yazıştık annesi biz hakkaten onun teyzeleri olarak en iyi dilekelerimizi gönderiyoruzValla yüreğime iniyordu kuzum iyi ki uyardın saol valla o zaman ikimize gelsin hatasız kul olmazzz şarkısı
Çok güzel tebriklerMrb arkadaşlar
Geçen hafta:62
Bu hafta:61.1
Bisey sormak istiyorum.deneme suresindeki bizim kilo degisimimiz haftaya mi degerlendirilecek?
Çok güzel tebriklercanım ..evet kurallara göre başarı gösterenler 3.cuma listede oluyorlar
Ben diğerleri yazdıkça senin kilonu da onlarla takımiçi listesine eklerim çok liste olmasın
Tekrar tebriklerponponlar senin için sallanıyorr
@ceren06_35 Ceren hatamla sev beni şarkısını değiştirip seni seviyoruz miniğimizin annesi diyorum haberi senle paylaştık o sürede yazıştık annesi biz hakkaten onun teyzeleri olarak en iyi dilekelerimizi gönderiyoruz
teşekkür ederim.tamamdır anladım:)Çok güzel tebriklercanım ..evet kurallara göre başarı gösterenler 3.cuma listede oluyorlar
Ben diğerleri yazdıkça senin kilonu da onlarla takımiçi listesine eklerim çok liste olmasın
Tekrar tebriklerponponlar senin için sallanıyorr
Ben sana yavaş kılo ver ayrılmayalım demiştimCanımsınız çok duygulandım yaaa sizi çok sewiyorum iyi ki sizlerle tanışmışım iyi ki 13. Takım benim takımım olmuşşşşş
Tek sen benımlesınGuldanem kizma berilin tarafindayim
Degılde gözümün bebegı olsa ne olur gıdecek işteYabancı mı damadınız
Lısteye herkes kendını eklesın kızlarDeneme süresindeki yeni üyelerimiz
@guldanee 86,2/84,5 hedef:70 baş:15 temmuz
@Degistir Kendini 77,8/77,5(504.etapta 74,7ile izne ayrılmış)bildirimsiz
@OGULCUKLARIM 130,4 hedef 99,9 baş:20 temmuz
@efehatun 100 Hedef:65 Baş:19 temmuz
@DeryaOnDiet baş:78/ Hedef:65 Baş:12 temmuz
meliyke baş:62/ Hedef:55 baş:15 temmuz
Firslayd 523.etapta 73,2 ile izne ayrılmış
Herkes kendını yazar kuzumAçıklama:
Ben de tek işim burası olmadığı için unutuyorum. Arada geçmişe dönüp tek tek üyeleri bulup tüm mesajlarından hedefi yazdıkları mesajı bulmaya çalışıp ekliyorum. 1 kişinin tüm mesajlarına bakmam 15 dakikamı alıyor. Üyelerimiz de artıyor hergün maşallah Allaha şükür.
Birkaç kere kendiniz ekleyebilirsiniz demiştim, kendi ekleyenler de oldu.
31 temmuz ayın son günü.
Kolay gelsın canımHadi kizlar Eda simdi tamgaz koli yapar arada ugrarim optum simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?