- 14 Kasım 2016
- 1.237
- 2.946
- 83
- 34
Anammm bi benimki oyle degilmis demekki hepsi ayni bunlarin bi whatsapp bile 2 yil israr ettimde sonra kirk sartla actikAnlatamıyorum benimki bide eski kafalı hiç bir sosyal medya hesabım yok bu yuzden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anammm bi benimki oyle degilmis demekki hepsi ayni bunlarin bi whatsapp bile 2 yil israr ettimde sonra kirk sartla actikAnlatamıyorum benimki bide eski kafalı hiç bir sosyal medya hesabım yok bu yuzden
Evet seni çok iyi anlıyorumAnlatamıyorum benimki bide eski kafalı hiç bir sosyal medya hesabım yok bu yuzden
Aynen benimkide öyle işte sinir ediyor bazenAnammm bi benimki oyle degilmis demekki hepsi ayni bunlarin bi whatsapp bile 2 yil israr ettimde sonra kirk sartla actik
Anlatamıyorum benimki bide eski kafalı hiç bir sosyal medya hesabım yok bu yuzden
bende de var onlardan bi tane sınır ediyor beni kendi kullanmayı sevmiyor kullanana da karışıyor poffAnammm bi benimki oyle degilmis demekki hepsi ayni bunlarin bi whatsapp bile 2 yil israr ettimde sonra kirk sartla actik
Berbat bır gün gecırıyom
Cumalar kötü yaşanır bızde
Ama bırsey söylemek ıstıyorum
Takıma herkes güle oynaya gelır
Severız sayarız
Ilk hafta asagı yukarı ışleyiş ögrenılır kızlar egerkı zeka sorunu yoksa
Kı olmaz nette kk ya gelen yeterlı zekadadır
Bırden atılıp gıdılır sanal ya tınlanmaz
Çiçegim böcegım bıtıverır hemen
Rıca edılır cevaplanılmaz
Ve neden en sonunda ben hanım olurumki bunu anlayamadım
Çokta tınlamıyom zaten herkes karakterını yazar sanal dünyada
Kızlar ozellıkle lıstedekı ve plastıkwoman
Böyle bır durumda bır son bıldırımı esırgemeyın
Ve mümkünse telefon numaralarını bana bıldırın
Çünkü her kaybolusta sancılı bır liste ıstemıyorum
Belkı sonrası hanım olacam belkı ABLA olacam orası meçhul ama kırıp kırılmadan ayrılalım lütfen
Aynen aynen asosyal anacim bunlarbende de var onlardan bi tane sınır ediyor beni kendi kullanmayı sevmiyor kullanana da karışıyor poff
4lt olduSu içiyor muyuz kızlar![]()
4lt oldu
Su 1.si olacaksın Güldaneeee4lt oldu
onunda mi liste var yoksa su olsun da bana başka bişi istememSu 1.si olacaksın Güldaneeee
Yokkk dün 5 lt olurduda korktum bişi olur diye aşırı terliyorum çok susuyorum gercektenWayyyy süpersin tatlımmmbenim rekor 3,5 litre fazlasında
bitiğimmm
![]()
@DeryaOnDiet aynen bir dakikayı beklerken Allahım bir saat gibi geldi şaşkın şakın amaoff ben de dedimplasticwoman 120 yapiyor ben ancak 65 o da zorla rahatladim
Kankim cevabımı şiirde okumadın mı ''Yenilen pehlivan güreşe doymazmış'' mezun olana kadar şans yüzüme güler de seni yener miyim ki nerde ama azimle giriştik bu işe bu hafta da rakibiz ama pasif kalmayalım bekle beni uğraşacağım seninleBeril ben menü yazmıycam
Sporum: 30x2 squat, Plank 43/ 22/ 22 , Wall sit: 91 sn (tek duruşta)kitkurdu
, 100 adet step, yürüyüş.
2.5 litre su.
Nalan bu hafta da rakibiz cınıııııım![]()
Yokkk dün 5 lt olurduda korktum bişi olur diye aşırı terliyorum çok susuyorum gercekten
Evet bende öyle duydum hatta 4 lt üstü diye duydum ama çok terliyor vücudum susuz kalmasın diye iciyorummMaşallahben bir arkadaştan duydum ama tabi tıbbi gerçekliğini bilmiyorum duyum benim ki sadece 5 litre su üstü içmek zehirlenmeye yol açtığını duydum hatalıysam affedin kendi bilgim değil paylaşmak istedim kuzum
![]()
Aynen vücudun elektrolit dengesi bozuluyormuş böbreklerde yoruluyormuş bunları hatırlıyorum ben de yalnız her 25 kilo için 1 lt için demişti bir uzman ben onu kullanıyorum sınır belli geçmemek lazımMaşallahben bir arkadaştan duydum ama tabi tıbbi gerçekliğini bilmiyorum duyum benim ki sadece 5 litre su üstü içmek zehirlenmeye yol açtığını duydum hatalıysam affedin kendi bilgim değil paylaşmak istedim kuzum
![]()
Arkadaşları etıketlemekmı gerekiyordu allahım hıc birşey bilmiyorum:)