Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Berbat bır gün gecırıyom
Cumalar kötü yaşanır bızde
Ama bırsey söylemek ıstıyorum
Takıma herkes güle oynaya gelır
Severız sayarız
Ilk hafta asagı yukarı ışleyiş ögrenılır kızlar egerkı zeka sorunu yoksa
Kı olmaz nette kk ya gelen yeterlı zekadadır
Bırden atılıp gıdılır sanal ya tınlanmaz
Çiçegim böcegım bıtıverır hemen
Rıca edılır cevaplanılmaz
Ve neden en sonunda ben hanım olurumki bunu anlayamadım

Çokta tınlamıyom zaten herkes karakterını yazar sanal dünyada

Kızlar ozellıkle lıstedekı ve plastıkwoman
Böyle bır durumda bır son bıldırımı esırgemeyın
Ve mümkünse telefon numaralarını bana bıldırın
Çünkü her kaybolusta sancılı bır liste ıstemıyorum
Belkı sonrası hanım olacam belkı ABLA olacam orası meçhul ama kırıp kırılmadan ayrılalım lütfen

:KK200::KK200::KK200::KK200:Canımsınnn :KK200::KK200::KK200::KK200: o kadar güzel bir ortam yaratıyorsun ki dostça arkadaşça ve ailece sen böyle devam et güzel insan :KK19:hiç birşey için canını sıkma seni sewiyoruz iyi ki varsın:KK54:

off ben de dedim plasticwoman plasticwoman 120 yapiyor ben ancak 65 o da zorla rahatladim
@DeryaOnDiet aynen bir dakikayı beklerken Allahım bir saat gibi geldi şaşkın şakın ama plasticwoman plasticwoman nasıl yani kaç saniye o diye okurken cevabıyla rahatladım bacaklar pert saniyeler içinde üstelik

Beril ben menü yazmıycam:bicak:
Sporum: 30x2 squat, Plank 43/ 22/ 22 , Wall sit: 91 sn (tek duruşta) kitkurdu kitkurdu :lülülü:, 100 adet step, yürüyüş.
2.5 litre su.
Nalan bu hafta da rakibiz cınıııııım:KK53:
Kankim cevabımı şiirde okumadın mı ''Yenilen pehlivan güreşe doymazmış'' mezun olana kadar şans yüzüme güler de seni yener miyim ki nerde ama azimle giriştik bu işe bu hafta da rakibiz ama pasif kalmayalım bekle beni uğraşacağım seninle :KK200::KK200:

Yokkk dün 5 lt olurduda korktum bişi olur diye aşırı terliyorum çok susuyorum gercekten

Maşallah :KK52:ben bir arkadaştan duydum ama tabi tıbbi gerçekliğini bilmiyorum duyum benim ki sadece 5 litre su üstü içmek zehirlenmeye yol açtığını duydum hatalıysam affedin kendi bilgim değil paylaşmak istedim kuzum :KK15:

MENÜM
8.00
2 haş. yumurta
Bol yeşillik
2 dilim çavdar
1 kırmızı erik
1.00
Zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim çavdar
3 kaşık yoğurt
2 çatal menemen
1 parça dereotu
18.00
Bol yeşillikli lor salatası
1 dilim çavdar
sonra
meyve+ yoğurt veya salatalık + yoğurt
Yoğurtlar ev yapımı
berilceee berilceee @anderes

Maşallah :KK52:ben bir arkadaştan duydum ama tabi tıbbi gerçekliğini bilmiyorum duyum benim ki sadece 5 litre su üstü içmek zehirlenmeye yol açtığını duydum hatalıysam affedin kendi bilgim değil paylaşmak istedim kuzum :KK15:
Evet bende öyle duydum hatta 4 lt üstü diye duydum ama çok terliyor vücudum susuz kalmasın diye iciyorumm

Aynen vücudun elektrolit dengesi bozuluyormuş böbreklerde yoruluyormuş bunları hatırlıyorum ben de yalnız her 25 kilo için 1 lt için demişti bir uzman ben onu kullanıyorum sınır belli geçmemek lazım

7 yıl kadar önce sıkıntıdan yoğunluktan giriyorum çıkıyorum su içiyorum. Bir gün çok abartmışım önce sık idrara çıkma ve halsizlik başladı sonra ilerledi dr a gittik, tahliller istendi , idrar dansitesi 1000 çıkmıştı galiba yanı idrarda çok su var. Dr dedi bugün kaç lt içtin su, işyerinde Şişe ile içiyorum , şişeleri bir topladık ikindi vakti 7,5 lt olmuş, idrar bozulmaya başlamış ama kan elektrolitlerim daha iyiydi, bana su yasağı getirip 6 saat acilde gözlediler, idrar biraz düZelince taburcu ettilerdi. Su zehirlenmesini kısmen yaşadım yani. Vücudun ihtiyacı normal sıcaklıkta havalarda kiloya 30 ml dir, sıcak havalarda bu daha artar

MENÜM
8.00
2 haş. yumurta
Bol yeşillik
2 dilim çavdar
1 kırmızı erik
1.00
Zeytinyağlı taze fasulye
1 dilim çavdar
3 kaşık yoğurt
2 çatal menemen
1 parça dereotu
18.00
Bol yeşillikli lor salatası
1 dilim çavdar
sonra
meyve+ yoğurt veya salatalık + yoğurt
Yoğurtlar ev yapımı
berilceee berilceee @anderes
Arkadaşları etıketlemekmı gerekiyordu allahım hıc birşey bilmiyorum:)

Back
X