- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Bak bu duygu iyi işte ..insana iyi geliyor hemen toparlanıyor bende demiştim kaçamak yaparsam terlikler çıksın diyeee.suan vicdan azabi cekiyorum resmen ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak bu duygu iyi işte ..insana iyi geliyor hemen toparlanıyor bende demiştim kaçamak yaparsam terlikler çıksın diyeee.suan vicdan azabi cekiyorum resmen ya
Tamam tamam anılarım depreşti birden ..sonra aklıma düğünde patlamaya çalışan eteğim geldi o zamanlar kendime geldimVallaha taktiklerine Denizlinin yöresel yiyeceklerini anlatıp burda ağzımızı sulandırarak başladı bize de taktik yapıyoooooefehatun yapma etme bak din kardaşıyız o kadar kilo verdim almıyım
Anladim canim daha guzel olsun hersey
Bak bu duygu iyi işte ..insana iyi geliyor hemen toparlanıyor bende demiştim kaçamak yaparsam terlikler çıksın diyeee.![]()
Sahi sen kimdensin bir onu de heleBu arada @guldanee nasıl bakalım ?
@guldanee ciler kimlerdi?
OGULCUKLARIM nasıl gidiyor canım?sen de iş çoktur tahmin ediyorum ..
Bende Kabul etmemhakem olayım dedim yarışma sonuçlarını yazayım düdük çalayım dedim kabul etmedi dönee![]()
Watsaaptan aksam atiyimKızlar şu zilliyi yaptiginiz linki atatmisiniz bana biriniz sonra beste diğerlerini de atacak watsaptan
Azıcık bal minicik teriminle güne damga vurdun Eda kız@kitkurdu Nalanın 1 çatal 1 lokma ama ağzım küçük lokmam küçük olur deyimini tarih ettin benim gözümde şu an
Azıcık bal ama vallaha miniminicik sakın kızmayın azıcııık miniciiiiik cikcikcik
Olsun bal iyidir kalorisi var tabi de arada yemek lazım
Taşınma işlerin nasıl
Sen spor yapmış kadar olmuşsundur kutula yerleştir filan daha zorkuzum kizmakten degil,ne yersem yeyim hepsini yazicam diye yazmak istedim ama gercekten kucucuktu oyle tarif edeyim dedim . Menuden bellidir tasinma isleri ,bu arada yemek cocuk cok zor oluyo bizimkiler oyle makarna yap disarda yedir oyle cocuklar degiller, cocuklarin ikiside uyudu bugun ya spor yapacaktim,ya uyku,ya yemek ,uyudum valla 2 saat oyle iyi geldiki kebap yemis gibi oldum.simdi kaciyorum toplayim biraz daha opuyorum sizleri
zaten kendimi kamyon gibi hissediyorum bide esim guluyo biz uzun ve genis arac gibiyiz diye gelde catlamaOh olsun sana
Yedıklerıne dıkkat etmessen halı saha gıbı genişler gıderız ıste
Bak bana yıyommu yooo dersemde ınanma
bana da ciksin canlar neydek hakediyoz bazenBak bu duygu iyi işte ..insana iyi geliyor hemen toparlanıyor bende demiştim kaçamak yaparsam terlikler çıksın diyeee.![]()
kiz cok kotu ha mide dolu uyumak insan yorgunda uyaniyor buda son olsun bize gari
Bir an senin yazdıklarını kendim yazdım da alıntı mı yaptı diye kafam karıştı, öykümüz aynı, normal Doğum istedim hatta 19 saat sancı da çektim sonra kendimin genel durumu bozulduğundan dolayı acil genel anestezi ile sezaryen oldum, anne sütüne hayranım hamileyken en az 2 yaşına kadar emzireceğim dedim hatta şu an evde paket paket süt saklama poşetleri , göğüs pedleri, göğüs ucu kremleri ve 2 tane elektrikli pompa var, hamileyken yavaş yavaş almıştım , hepsi duruyor, genel anesteziden sonra 5 gün süt gelmedi, bebeği yine de soğumasın diye boş boş emzirdim ama sonra o da baktı boşa emiyor reddetmeye başladı , şimdi sütüm çok az, artsın diye kim be dediyse yedim , bitki çayları emzirme çayları malt içecekleri hepsini denedim yeterki bebeğim emsin dedim, Doğumdan sonra hiç kilo veremedim tabi, ama artık geçtiğimiz salı günü tamam dedim herşey nasiple , ben yine emzirme çalışmalarına devam edeceğim, yine sağabildiğim kadar vereceğim ama artık kilo almak Yok dedim .efehatun ben hep normal doğum yapıcam dedim gebelikte, sezeryan oldum. Annesütü çok önemli dedim olmadı mama vermek zorunda kaldım. Bazı şeyler nasip kısmet öteye yol yok. Veremesen de kendini yıpratma çünkü anneyiz biz hep vermek isteriz tabiki ama olamayınca nasıl olacak. Süt var a gidip wc ye mi döktüm sanki olmadı çok uğraştım ama.