Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bir an senin yazdıklarını kendim yazdım da alıntı mı yaptı diye kafam karıştı, öykümüz aynı, normal Doğum istedim hatta 19 saat sancı da çektim sonra kendimin genel durumu bozulduğundan dolayı acil genel anestezi ile sezaryen oldum, anne sütüne hayranım hamileyken en az 2 yaşına kadar emzireceğim dedim hatta şu an evde paket paket süt saklama poşetleri , göğüs pedleri, göğüs ucu kremleri ve 2 tane elektrikli pompa var, hamileyken yavaş yavaş almıştım , hepsi duruyor, genel anesteziden sonra 5 gün süt gelmedi, bebeği yine de soğumasın diye boş boş emzirdim ama sonra o da baktı boşa emiyor reddetmeye başladı , şimdi sütüm çok az, artsın diye kim be dediyse yedim , bitki çayları emzirme çayları malt içecekleri hepsini denedim yeterki bebeğim emsin dedim, Doğumdan sonra hiç kilo veremedim tabi, ama artık geçtiğimiz salı günü tamam dedim herşey nasiple , ben yine emzirme çalışmalarına devam edeceğim, yine sağabildiğim kadar vereceğim ama artık kilo almak Yok dedim .
İnsan zatrn suçluluk hissi ve sıkıntı yaşıyor, üzerine annelerin kvlerin etraftaki teyzelerin dediği abuk subuk laflar insanı daha da gerip üzüyor. O zamanlar lohusalık da var tabi kafa bi milyon, eşimin anneannesi tabi biberona alıştırdın emmez hep bu yeniler böyle, hemen biberonu dayıyorsunuz vs vs gibi laflar etmişti, üzülmüştüm çok...neyse o zamanlar da geçti şükür...

Gokmavisi90 Gokmavisi90 daha evvel de dediğim gibi ben 3 nisanda rejime başlamaya karar verdim ve başladım. Tabi o günün pazartesi olması çok önemliydi her kadın gibi benim için de her pazartesi rejime başlanır çünkü :D
Başladığımda 90.9 kilo olsam da kışın daha da şişko günlerim, mutsuz, iradesiz günlerim oldu. Öyle ki artık etrafımdakiler benimle rejime başladım diyince dalga geçiyorlardı. Artık başladığımı söylemeyi bile istemiyordum çünkü 2 gün geçmeden bırakıyordum hatta bazen aynı gün...

İnsan zatrn suçluluk hissi ve sıkıntı yaşıyor, üzerine annelerin kvlerin etraftaki teyzelerin dediği abuk subuk laflar insanı daha da gerip üzüyor. O zamanlar lohusalık da var tabi kafa bi milyon, eşimin anneannesi tabi biberona alıştırdın emmez hep bu yeniler böyle, hemen biberonu dayıyorsunuz vs vs gibi laflar etmişti, üzülmüştüm çok...neyse o zamanlar da geçti şükür...
En başta kaşıkla verdik çocuk full gaz oldu, biberon verelim alıştırırız dedik meme reddini artırdı, 2 tane hastanenin emzirme hemşiresiyle görüştüm onların önerilerini denedim, serum setine enjektör taktık emzirirken ağız kenarından mama verdik, nazogastrik sondayla ağız kenarından mama verdik, enjektörle mama verdik yine de alışmadı. Aç bırak dediler 4 saat mama vermedim o da emmedi yavrum ağlamaktan halsiz düştü dedim ben ne yapıyorum , emecek diye eziyet yapıyorum , sonra oluruna bıraktım , günde 1-2 emerse ne mutlu, 1-2 de ben sağıyorum . Kimse bana emzirmek için uğraşmadığımı söyleyemez

Gokmavisi90 Gokmavisi90 daha evvel de dediğim gibi ben 3 nisanda rejime başlamaya karar verdim ve başladım. Tabi o günün pazartesi olması çok önemliydi her kadın gibi benim için de her pazartesi rejime başlanır çünkü :KK70:
Başladığımda 90.9 kilo olsam da kışın daha da şişko günlerim, mutsuz, iradesiz günlerim oldu. Öyle ki artık etrafımdakiler benimle rejime başladım diyince dalga geçiyorlardı. Artık başladığımı söylemeyi bile istemiyordum çünkü 2 gün geçmeden bırakıyordum hatta bazen aynı gün...
Maşallah 3 ayda mo 70 gördün Çok iyi vermişsin ne tarz besleniyorsun
İnan şuan bende senle aynı durumdayım eskiden 1 ay 15 gün dayanırdım şimdi 1 gün bile sürmediği oluyo diyetin
Valla ben hafta içi hafta sonu hafta başı hafta ortası hepsini denedim ama iş beyinde bitiyo nefis irade zorluyp

En başta kaşıkla verdik çocuk full gaz oldu, biberon verelim alıştırırız dedik meme reddini artırdı, 2 tane hastanenin emzirme hemşiresiyle görüştüm onların önerilerini denedim, serum setine enjektör taktık emzirirken ağız kenarından mama verdik, nazogastrik sondayla ağız kenarından mama verdik, enjektörle mama verdik yine de alışmadı. Aç bırak dediler 4 saat mama vermedim o da emmedi yavrum ağlamaktan halsiz düştü dedim ben ne yapıyorum , emecek diye eziyet yapıyorum , sonra oluruna bıraktım , günde 1-2 emerse ne mutlu, 1-2 de ben sağıyorum . Kimse bana emzirmek için uğraşmadığımı söyleyemez
Evet gerçekten çok uğraşmışsın :( benimkinin topuktan kş baktılar düşük geldi hep doğduğu geceden beri :(
Ne yapalım artık üzülmemeye çalışıyorum önüme bakıyorum...
Ne zaman başlıyordun işe

Selam kızlar

Menüm
Sabah
3 çatal tereyağlı yumurta
Yarim poaca
4 zeytin
2 peynir
3 cay kaşığı vişne reçeli

Aksam

Etli patlıcan yemeği
Küçük porsiyon tavuklu bulgur pilavı
Salata
Karpuz az

Ara

Bir avuç leblebi

1 saat yürüyüş
3 lt su

İyi geceler kızlar

Zzzzzzzzzz

:)
Poğaça çok yağlı canım dikkat et..sana da tatlı rüyalar :KK66:

Maşallah 3 ayda mo 70 gördün Çok iyi vermişsin ne tarz besleniyorsun
İnan şuan bende senle aynı durumdayım eskiden 1 ay 15 gün dayanırdım şimdi 1 gün bile sürmediği oluyo diyetin
Valla ben hafta içi hafta sonu hafta başı hafta ortası hepsini denedim ama iş beyinde bitiyo nefis irade zorluyp
Nisandan beri verdim evet. Benim belli bir listem yok. Diyetisyene gitmedim. Klasik bir şeyler yaptım. Yani aldığım kalori yaktıpım kaloriden az olacak dedim, karbonhidrata çok abanmıyorum. Ekmek yersem sadece kahvaltıda yiyorum. Patates havuç pek yemiyorum. Biraz doğalcıyım. Evde kendim yaparım organik tam buğday unuyla. Yoğurdumu kendim mayalarım. Reçel yapardam şekerini çok çok az koyarım. Çok börek çörek yapmam. Dışarda çok az yemek yeriz ailece, yersem kuzu şiş gibi bir şey yiyorum. Et bana yaramıyor ama hemen kilomda artış oluyor.
Biraz da neyin bana yarayıp yaramadığını kendimi dinleyerek buldum.
Su çok içemezdim artık en az 2 litre içiyorum. Zeytinyağını Ayvalıktan alırız biz, bir onu bir de tereyağ kullanırım. O da ölçülü. 1 kilo sebzeye 1 kaşık 2 kaşık gibi ölçüyorum koyarken.
Spor yapıyorum evde. Benim 16 aylık kızım var ona bakıyorum. Spor salonuna gidemiyorum şu an. Gitsem de yüzmeye gitmek isterdim daha çok.
Evde internetteki vidyolardan spor yapıyoruz takımca herkes spor yapıyor burda zamanla katılırsın.
Sen neler yapıyorsun

Nisandan beri verdim evet. Benim belli bir listem yok. Diyetisyene gitmedim. Klasik bir şeyler yaptım. Yani aldığım kalori yaktıpım kaloriden az olacak dedim, karbonhidrata çok abanmıyorum. Ekmek yersem sadece kahvaltıda yiyorum. Patates havuç pek yemiyorum. Biraz doğalcıyım. Evde kendim yaparım organik tam buğday unuyla. Yoğurdumu kendim mayalarım. Reçel yapardam şekerini çok çok az koyarım. Çok börek çörek yapmam. Dışarda çok az yemek yeriz ailece, yersem kuzu şiş gibi bir şey yiyorum. Et bana yaramıyor ama hemen kilomda artış oluyor.
Biraz da neyin bana yarayıp yaramadığını kendimi dinleyerek buldum.
Su çok içemezdim artık en az 2 litre içiyorum. Zeytinyağını Ayvalıktan alırız biz, bir onu bir de tereyağ kullanırım. O da ölçülü. 1 kilo sebzeye 1 kaşık 2 kaşık gibi ölçüyorum koyarken.
Spor yapıyorum evde. Benim 16 aylık kızım var ona bakıyorum. Spor salonuna gidemiyorum şu an. Gitsem de yüzmeye gitmek isterdim daha çok.
Evde internetteki vidyolardan spor yapıyoruz takımca herkes spor yapıyor burda zamanla katılırsın.
Sen neler yapıyorsun
Ben gittim kilo da verdim ama düzenim değişti sonra ..bende kendimi tanımaya başladım unlu şeyler ekmek acayip bir kilo yapıyor bende ..et salata yersem veriyorum ..su içmenin faydası çok var gerçekten ..
Şekere tatlılara acayip düşkündüm ama şimdi aramıyorum alıştım artık ..damak tadı değişebiliyormuş gerçekten

Back
X