- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
Allah bağışlasın NurcumAdim nur yaş 27 boy 160 kilo 93 evliyyim iki cocuğum var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasın NurcumAdim nur yaş 27 boy 160 kilo 93 evliyyim iki cocuğum var
Canım akşam yoğurt falan yeseydin az geldi bana ..Menumu yazayım sabah
Domates salatalik bir yumurta bir dilim peynir 3 zeytin
Ara 3 kayısı oğlumun patates tostu un yarisi
Öğlen tost yediğim için salatayla gecustirdim
Ara bir nektarın
Akşam 5 kaşık taze fasulye
1 saat yürüyüş
4 lt su ictim
Hiç yiyemiyorum yoğurt sevmiyorum yemedim pek canım istemiyor bu araCanım akşam yoğurt falan yeseydin az geldi bana ..
Yarış diye bayılmayın 2 gün sonra yavvv
Korkuyom ben valla![]()
canim inan dusuncelerimi okudun hatta internete baktim bile. 25 30 kg olceni var ama valizler icin bizim icin olani da olsa super olurdu. dusunemedim yanima almayi. sen tatile gitmeden ara sor benceDeryacığım bize cep tartısı lazım bir tane üretseler ya fena fikir değil ama
dur bende yazayım menümü
Sabah
1 ceviz kahve hareketler yaptım biraz
1 saat sonra
Biraz menemen
1 küçük dilim peynir
3 zeytin
Çay
Öğlen yeşil elma yoğurt tarçınlı
Ara
2 mürdüm eriği yeşil çay
Akşam
ızgara et bol yeşil salata
Su 2,5 litre
Spor
Zilli ana
Bireysel evde zıplama dans
Böyle kurtarmaya çalıştım bu arada bugünü fena olmamaış yavvvtabi saatler kaydı ama olsun artık
![]()
eskiden cok modaydi basen duvara vurma. ise yariyor mu bilmem ama garip bir metodGider o basenler canım bende de var ama küçükdü çok şükür ..basenleri duvara vuruyorlarmış hiç duydunuz mu?işe yarıyormuş![]()
Menülerinde kontrolün belli olmaya başladıBugunku menum:berilceee
Pembe_patikli
sabah: 1 haslanmis yumurta, salatalik, 10 zeytin, 3 dilim tuzsuz peynir, 2 fincan turk kahvesi
oglen: 6 kuru kayisi, 1 kucuk kase yogurt, 15 cig badem
aksam: 1 kepce sebze corbasi, 1 balik buglama, 1 porsiyon ispanak mantarli, izgara sebze, havuc salatasi 5 yk, 1 fincan sutlu kahve ve 3 catal cheesecake in peynir kismindan
su: 2 bucuk. lttezbitsin
spor:Bestttt
90sn wallsit
2 saat yuruyus
jillian 1. level yarisi. kizim huysuzlaninca biraktim devam edemedim anne goresi geldi
Anliyorum canim haklisin allah yardimcin olsun@efehatun ben hep normal doğum yapıcam dedim gebelikte, sezeryan oldum. Annesütü çok önemli dedim olmadı mama vermek zorunda kaldım. Bazı şeyler nasip kısmet öteye yol yok. Veremesen de kendini yıpratma çünkü anneyiz biz hep vermek isteriz tabiki ama olamayınca nasıl olacak. Süt var a gidip wc ye mi döktüm sanki olmadı çok uğraştım ama.
Sana guveniyoz kaptanim duman et ortaligiBeste ve eda demirbaslarim benim
Sizi seviyom bu cadilari cumaya yolacam
Canim yuruyusle su guzel ama sanki karbonhidrat cok almissin bugunSelam kızlar
Menüm
Sabah
3 çatal tereyağlı yumurta
Yarim poaca
4 zeytin
2 peynir
3 cay kaşığı vişne reçeli
Aksam
Etli patlıcan yemeği
Küçük porsiyon tavuklu bulgur pilavı
Salata
Karpuz az
Ara
Bir avuç leblebi
1 saat yürüyüş
3 lt su
İyi geceler kızlar
Zzzzzzzzzz
:)
Kizlar gercekten zor seyler etraftakilerin anlayissizligida cabasi, cok sukur gecmis insallah yasamazsin boyle zorluk bidaha hersey gonlunce olurİnsan zatrn suçluluk hissi ve sıkıntı yaşıyor, üzerine annelerin kvlerin etraftaki teyzelerin dediği abuk subuk laflar insanı daha da gerip üzüyor. O zamanlar lohusalık da var tabi kafa bi milyon, eşimin anneannesi tabi biberona alıştırdın emmez hep bu yeniler böyle, hemen biberonu dayıyorsunuz vs vs gibi laflar etmişti, üzülmüştüm çok...neyse o zamanlar da geçti şükür...
Canim zorlandigimiz icin motive olamadigimiz icin burdayiz , insallah kurtulcaz fazlaliklardan hosgeldinMaşallah 3 ayda mo 70 gördün Çok iyi vermişsin ne tarz besleniyorsun
İnan şuan bende senle aynı durumdayım eskiden 1 ay 15 gün dayanırdım şimdi 1 gün bile sürmediği oluyo diyetin
Valla ben hafta içi hafta sonu hafta başı hafta ortası hepsini denedim ama iş beyinde bitiyo nefis irade zorluyp
Allah bagislasin nur bende Eda, genc yasta 2 cocuk masallahAdim nur yaş 27 boy 160 kilo 93 evliyyim iki cocuğum var
Deryam sporun supermisBugunku menum:berilceee
Pembe_patikli
sabah: 1 haslanmis yumurta, salatalik, 10 zeytin, 3 dilim tuzsuz peynir, 2 fincan turk kahvesi
oglen: 6 kuru kayisi, 1 kucuk kase yogurt, 15 cig badem
aksam: 1 kepce sebze corbasi, 1 balik buglama, 1 porsiyon ispanak mantarli, izgara sebze, havuc salatasi 5 yk, 1 fincan sutlu kahve ve 3 catal cheesecake in peynir kismindan
su: 2 bucuk. lttezbitsin
spor:Bestttt
90sn wallsit
2 saat yuruyus
jillian 1. level yarisi. kizim huysuzlaninca biraktim devam edemedim anne goresi geldi
Aynen bi 10 sene oldu 5 i gormeyeli ama insallah bu sene gorcemInsana 59.9 bile olsa 5 i gormek mutluluk veriyo dimi yaa
Ben de seniiiiBeste ve eda demirbaslarim benim
Sizi seviyom bu cadilari cumaya yolacam
Teşekkürler canım sende biraz tanıtsan kendini yaş medeni durum falan :)Allah bağışlasın Nurcum
Hosbuldum inşallah iyi gelecek bu takımın sıcak kanlılığı:)Canim zorlandigimiz icin motive olamadigimiz icin burdayiz , insallah kurtulcaz fazlaliklardan hosgeldin