Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menumu yazayım sabah
Domates salatalik bir yumurta bir dilim peynir 3 zeytin
Ara 3 kayısı oğlumun patates tostu un yarisi
Öğlen tost yediğim için salatayla gecustirdim
Ara bir nektarın
Akşam 5 kaşık taze fasulye
1 saat yürüyüş
4 lt su ictim
Canım akşam yoğurt falan yeseydin az geldi bana ..
Yarış diye bayılmayın 2 gün sonra yavvv :KK70::KK70:
Korkuyom ben valla :-)

Bugunku menum: berilceee berilceee Pembe_patikli Pembe_patikli
sabah: 1 haslanmis yumurta, salatalik, 10 zeytin, 3 dilim tuzsuz peynir, 2 fincan turk kahvesi
oglen: 6 kuru kayisi, 1 kucuk kase yogurt, 15 cig badem
aksam: 1 kepce sebze corbasi, 1 balik buglama, 1 porsiyon ispanak mantarli, izgara sebze, havuc salatasi 5 yk, 1 fincan sutlu kahve ve 3 catal cheesecake in peynir kismindan
su: 2 bucuk. lt tezbitsin tezbitsin
spor: Bestttt Bestttt
90sn wallsit
2 saat yuruyus
jillian 1. level yarisi. kizim huysuzlaninca biraktim devam edemedim anne goresi geldi

Deryacığım bize cep tartısı lazım bir tane üretseler ya fena fikir değil ama
canim inan dusuncelerimi okudun hatta internete baktim bile. 25 30 kg olceni var ama valizler icin bizim icin olani da olsa super olurdu. dusunemedim yanima almayi. sen tatile gitmeden ara sor bence

dur bende yazayım menümü
Sabah
1 ceviz kahve hareketler yaptım biraz
1 saat sonra
Biraz menemen
1 küçük dilim peynir
3 zeytin
Çay

Öğlen yeşil elma yoğurt tarçınlı
Ara
2 mürdüm eriği yeşil çay
Akşam
ızgara et bol yeşil salata
Su 2,5 litre
Spor
Zilli ana
Bireysel evde zıplama dans :rolleyes:
Böyle kurtarmaya çalıştım bu arada bugünü fena olmamaış yavvv:KK48:tabi saatler kaydı ama olsun artık :KK48:
Pembe_patikli Pembe_patikli tam ornek menu olmus canim. cok guzel menun

sabah: 1 haslanmis yumurta, salatalik, 10 zeytin, 3 dilim tuzsuz peynir, 2 fincan turk kahvesi
aksam: 1 kepce sebze corbasi, 1 balik buglama, 1 porsiyon ispanak mantarli, izgara sebze, havuc salatasi 5 yk, 1 fincan sutlu kahve ve 3 catal cheesecake in peynir kismindan
90sn wallsit
2 saat yuruyus
jillian 1. level yarisi. kizim huysuzlaninca biraktim devam edemedim anne goresi geldi
Menülerinde kontrolün belli olmaya başladı :KK48:
Tatlılara dikkat aman diyeyim:-)ne güzel şeyler vardır otelde işin zor valla:confused::confused:

@efehatun ben hep normal doğum yapıcam dedim gebelikte, sezeryan oldum. Annesütü çok önemli dedim olmadı mama vermek zorunda kaldım. Bazı şeyler nasip kısmet öteye yol yok. Veremesen de kendini yıpratma çünkü anneyiz biz hep vermek isteriz tabiki ama olamayınca nasıl olacak. Süt var a gidip wc ye mi döktüm sanki olmadı çok uğraştım ama.
Anliyorum canim haklisin allah yardimcin olsun

Selam kızlar

Menüm
Sabah
3 çatal tereyağlı yumurta
Yarim poaca
4 zeytin
2 peynir
3 cay kaşığı vişne reçeli

Aksam

Etli patlıcan yemeği
Küçük porsiyon tavuklu bulgur pilavı
Salata
Karpuz az

Ara

Bir avuç leblebi

1 saat yürüyüş
3 lt su

İyi geceler kızlar

Zzzzzzzzzz

:)
Canim yuruyusle su guzel ama sanki karbonhidrat cok almissin bugun
İnsan zatrn suçluluk hissi ve sıkıntı yaşıyor, üzerine annelerin kvlerin etraftaki teyzelerin dediği abuk subuk laflar insanı daha da gerip üzüyor. O zamanlar lohusalık da var tabi kafa bi milyon, eşimin anneannesi tabi biberona alıştırdın emmez hep bu yeniler böyle, hemen biberonu dayıyorsunuz vs vs gibi laflar etmişti, üzülmüştüm çok...neyse o zamanlar da geçti şükür...
Kizlar gercekten zor seyler etraftakilerin anlayissizligida cabasi, cok sukur gecmis insallah yasamazsin boyle zorluk bidaha hersey gonlunce olur

Maşallah 3 ayda mo 70 gördün Çok iyi vermişsin ne tarz besleniyorsun
İnan şuan bende senle aynı durumdayım eskiden 1 ay 15 gün dayanırdım şimdi 1 gün bile sürmediği oluyo diyetin
Valla ben hafta içi hafta sonu hafta başı hafta ortası hepsini denedim ama iş beyinde bitiyo nefis irade zorluyp
Canim zorlandigimiz icin motive olamadigimiz icin burdayiz , insallah kurtulcaz fazlaliklardan hosgeldin

90sn wallsit
2 saat yuruyus
Deryam sporun supermis

Kizlar eve yeni geldik menu yazip yatayim:
Sabah 10.30 omlet 1d ekmek 1ceviz peynir domates
Ara 12: yogurtlu dondurma
Oglen 14: 3k makarna ton baligi suzme peynir yogurt
Ara 1: yogurtlu dondurma (hakkimi ikiye ayirdim)
Ara 2: cig findik badem sut
Aksam tavuk izgara salata ayran
Su 3.5 lt spor 2 gun daha yapamicam pazartesi devam insallah

Back
X