- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinKızlar canlar
Benim kız geceden beri ishal ateşi de var birkaç gün çok aktif olamıycam kusura bakmayın arada okurum ama ateşi olunca korkuyorum çok
Canım çok geçmiş olsun su sıkıntılı olabilir mi acaba miniğe dikkat et bu sıcaklarda ateş ishal uğraştırır ama korkacak bir şey yok doktor ne diyecek bizi de haberdar et mutlaka acil şifalarKızlar canlar
Benim kız geceden beri ishal ateşi de var birkaç gün çok aktif olamıycam kusura bakmayın arada okurum ama ateşi olunca korkuyorum çok
SüperGunaydin kizlar bugun 76.9 um yani -600
Çok güzel ..Ahanda ben geldim hemen bildirimimi yapayım 83.9 kilom az gitmiş ama olsun moral bozmak yok aynen devammm
Geçmiş olsun salgın var galiba aman susuz kalmayım inşallah çabucak toparlarsınızKızlar canlar
Ayy inşallah inşallah eksileri gördükçe daha dikkat ediyorumÇok güzel ..yakında 70 ler geliyor desene
Ooohh dal gibi olursun canim,hedefine saglikli ulasirsin insallah12 kg vermek istiyorum...
Canim insallah hedefledigin kilona ulasirsin ,birakma kendini tamammiIyi geceler arkadaslar...aranizdan ayrilma karari aldim.artik tam motivasyonum yok ne yazikki ve cuma günü annemlere gidiyorum ve 2 ay kalacagim buraya vakit ayiramam zaten yeni tasindilar yardima gidiyorum firsat bile bulamam.Cok üzgünüm suan keske mezun olarak ayrilsaydim yarismadan ama oldugum yerde sayiyorum ve kk yada pek giremiyorum.berilceee kusura bakma ne olur. Gercek bi takimdiniz siz sizi tanidigim icin cok mutluyum ben.muhabbetiniz cok guzel hic kimse ustunluk taslamiyor en cok bu yanınızı sevdim insallah hersey istediginiz gibi olur arkadaslar
Super canimVe bugunku sporuma 30 dk yuzme ekledimBestttt
Canım bugunku sporum:
1,5 saat tempolu yuruyus ve 30dk yuzme oldu
Yolun açık olsun canım. Ara sıra girebilirsin inşallah gene muhabbet ederiz. Sevgiyle kal.
Firslayd canım dönüşünü bekliyorduk olmadı her şey gönlünce olsun lütfen kilo alma verirken çektiklerimizi unutma burada her zaman gelecek bir takımın var unutma
insallah giremesemde diyete devam kizlar arada yazarim firsat buldukca hersey gonlunuzce olsun Rabbim yaglarinizi eritsin kizlar tez vakitte insallahCanim insallah hedefledigin kilona ulasirsin ,birakma kendini tamammi
Süper canım ödem geçti deseneCuma günü 88.4 Du kızlar bu da bu sabah ki bildirim
Aynen öyle yeliz :)) çok iyi oldu buSüper canım ödem geçti desene
Güzel gıtmiş oda gıtmese iyiymişte neyseeeAhanda ben geldim hemen bildirimimi yapayım 83.9 kilom az gitmiş ama olsun moral bozmak yok aynen devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?