Geçmiş olsun canımKızlar canlar
Benim kız geceden beri ishal ateşi de var birkaç gün çok aktif olamıycam kusura bakmayın arada okurum ama ateşi olunca korkuyorum çok
Bu sonucunu görünce şuraya bır minder atıp dınlensem ıyı olur artık dıyor benım kiHirsliyim bu sefer insallahhh
Cumaya 1 yazıyomBenden de 400 gr .gitmiş hayırlısı bakalım
Yaa daha dün güzel beslenemedim ama gayret gidecek insallahhhGüzel gıtmiş oda gıtmese iyiymişte neyseee
Canım senı hatırlıyomda nerden onu bılmıyomGünaydın kızlar. Sabah oğlum uyutmadı erkenden uyandık. Hafif bir kahvaltı yaptım. Öncesinde tartıldım. 71.1 kiloyum. Bu hafta 1.100 den kurtulmayı hedefliyorum. Herkese mutlu haftalar olsun
Cumaya bunun üstüne çıkarsan terliği değil boutı lerımı fırlatırımCuma günü 88.4 Du kızlar bu da bu sabah ki bildirim
Kac level atlatıyım sanaYaa daha dün güzel beslenemedim ama gayret gidecek insallahhh
Göreceğiz bakalım cuma tartısı daha:))Kac level atlatıyım sana
Çok üzülmeni ıstemıyom ya
Kıymayım fazla
Tartımı koymayım şimdi kıyamam sana annemmmmGöreceğiz bakalım cuma tartısı daha:))
Ne inatsın kız hiç bırakıyım demiyonGöreceğiz bakalım cuma tartısı daha:))
Hahaaaa şimdi igneye gidiyoz 1 saatlik yürüyüş yapicam cikmicam sen merak etmeCumaya bunun üstüne çıkarsan terliği değil boutı lerımı fırlatırım
Yalnız ayak 41 dıkkat et
Çocuk nasıl oldu canısı
Tartıya sevındım bıtanesi
Günaydın kızlar. Sabah oğlum uyutmadı erkenden uyandık. Hafif bir kahvaltı yaptım. Öncesinde tartıldım. 71.1 kiloyum. Bu hafta 1.100 den kurtulmayı hedefliyorum. Herkese mutlu haftalar olsun
Insallah yelizcim ama zorlaniyorum gercektenŞu taşınma aşamasında senin gayretini tebrik ediyorum canımkimbilir ilerde süper olacak desene
@guldanee kız bu kaptanGöreceğiz bakalım cuma tartısı daha:))
Eda rahat veren yok galiba aynen zorlanıyoruz üstelik sen vermişsin de hadi bu haftayı iyi değerlendirelimInsallah yelizcim ama zorlaniyorum gercekten
Eda rahat veren yok galiba aynen zorlanıyoruz üstelik sen vermişsin de hadi bu haftayı iyi değerlendirelim
Canım ıyı olurEvet ailecek uzunuz :)
Ben 14 e gidicem sanirim
Cozmeye calisiyrm burayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?