Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aslında şeker ekmek kızartma pirinç bunları kesince yada azaltınca yavaş yavaş gidiyor ..pilav yesem 2 kaşık yiyorum ben ..ekmek en fazla 1 dilim ..kızartma da pek yapmıyorum isterlerse çocuklara işte.. birde kızlar mesela yemek tabağına salata bol ama renkli renkli yemek koyuyorum ..çok kocaman gözüküyor ayy ne çok yedim diyorum hoşuma gidiyor
:KK48:
Hele yazın daha kolay geliyor salata yapmak
Kilomuzu koruyoruz topiğini şenlendirirsin belki

Evet bende büyük beden mağazalarına gidiyordum mecbur hatta Doğum yapmıştım hala hamile pantolonumu giyiyordum .kıyafet alasımda hiç yoktu hep aynı galiba
Öf verdim o hamile pantolon tişört kazak ne varsa hepsi iğrençtiler ya bıkmışım aylarca da giy giy renkleri solmuştu artık elbise de giymemiştim hiç

Doğum kiloları kalır düşüncesi bahane bence vermek isteyince verilir yani ya insan kilolu olduğunu zannetmiyorum ya diyete başlamadan hiç bu kadar tombiş olduğumu anlamissim nasıl fark etmedim anlamıyorum gerçekten ama eşim böyle söylemesine de kızmıyorum. O inanmadıkları ben elimden geleni yapıp onu utandiracagim insallahh bu sefer kararlıyım yanihep birlikte inşallah vereceği,z
Evet ya inşallah canım ..motivasyon olunca oluyor işte ..baktın herkes zayıflıyor hoşuna gidiyor ümit geliyor ..biraz kaçamak yapsan pes etmemeyi görüyorsun insanız sonuçta ..

Aslında şeker ekmek kızartma pirinç bunları kesince yada azaltınca yavaş yavaş gidiyor ..pilav yesem 2 kaşık yiyorum ben ..ekmek en fazla 1 dilim ..kızartma da pek yapmıyorum isterlerse çocuklara işte.. birde kızlar mesela yemek tabağına salata bol ama renkli renkli yemek koyuyorum ..çok kocaman gözüküyor ayy ne çok yedim diyorum hoşuma gidiyor
:KK48:
Hele yazın daha kolay geliyor salata yapmak
Aynen öyle ya diyorum ya insanın beyninde bitincee oluyor her şey bende salata çok severim salatayı

Motivasyon çok önemli bide sorumluluk var tabi her şeyden öncede sağlık artık ayaklarım ağrıyordu benim kalkamıyorum bu yaşımda neneler gibi
Aynen canım..kilo verdim hareketlerim hızlandı temizlik falan yaparken :KK48:hemen hop orta hop buraya koşturuyorum şükür :KK48:

eliya eliya Elif takımın gezgini sensin ne yapalım biz evde pc başında ekşın için bekliyoruz Pembe_patikli Pembe_patikli Yeliz bu ara ekşınımız az mı yok mu çok sessiz kaldık demek istemiyorum sonra toz duman olmasın aman :nazar::nazar: diyeyim de kaptana sorsak mı berilceee berilceee
bugün evdeyim bin şükür bu kadar gezmek iyi değil hele fizik bittiya değmeyin keyfimë. ;)

Günaydın kuzular kardaşlar canlar
İyi dilekler için teşekkür ederim ishal devam ediyor maalesef nasıl iş anlamadım köpek dişleri çıkıyor bu sefer de ondan mı demeye başladım aşırı salyası var bazı bebekler diş çıkarırken ishal oluyorlar diye bir rivayet var salyayı çok yutmaktan filan demişler doğru mu bilmiyorum neyse
diş çıkaran çocuk ishal oluyor benimkiler olmadı ama ye genlerim de oldu.

Herkes iyi mi nasılsınız yazılanları okuyorum ara ara ama aktif olamıyorum kusura bakmayınız Hakkınızı helal edin
Bende kaç gündür okuyorum cvp veremiyorum sohbete katılamıyorum kötü bi duygu seni anlıyorum ama senin önemli bi nedenin var o yüzden kafana takma lütfen. Hepimiz den daha çok burdasin normalde.

Aynen ya ben de buzdolabı poşetine ceviz günkurusu çiğbadem koyar çıkarım 1 tane yeşil elmayı 4 e böler geri kapatırım yoksa kararıyor tabi
Onları yiyorum hatta markete uğrayabilirseniz ufacık sütler var 200 ml lik pipetli veya ufak yoğurtlar da olur da her yerde de her şey milletin önünde yenmiyor ben arabada yiyorum hemen hızlı hızlı
Eşim garipsiyordu ilk rejime başladığım zamanlar, inanmıyordu rejim yapacağıma o yüzden. Sonra alıştı hatta bana ayrı günkurusu filan alıyor artık.
Etrafı alıştırmak ve başlangıçta inandırmak o kadar zor oldu ki. Eğer ki hayat boyu şişman ve kilo alıp veren bir bünyeye sahipseniz hele çok zor. Ama ilk defa mesela gebeliktr aldıysanız o kiloyu vereceğinize herkes inanıyor.
Yakın çevre inanmayınca da hiç destek olmuyor kimse. Annem, babam, eşim ilk başlangıçta hiç destek olmadılar hatta veremezsin diye dalga bile geçtiler.
Hele kv nin lafını hiç unutmuyorum, sana artık o elbiseler hayatta olmaz ver gitsin demişti.
Şimdi şaşırıyorlar tabi. Hele marttaki fotoğraflarıma ben bakınca ben de şaşırıyorum kendime. Çok da fotom yok ama çektirmemişim...
Bende yanıma alıyordum hep. Dün mesela kendime tavuklu salata yapıp yanıma aldım denize giderken.
Bizim inanmamiz önemli bu vücut bizim boşver başkalarını duyma bile.

Kızlar günaydın
Deli bır depresyon havası var burda
Yağmur
Kapalı bir hava
Soguk
soğuğu özledim Beril yanıyoruz.

Benim esimde inanmıyor ama vereceğim bu sefer başka elalemin benimle dalga geçmesinden bıktım yok sen veremezsiniz boğazını tutamazsın demelerinden kilolu olup yuruyememekten kıyafet bulamamaktan yoruldum millet şıkır şıkır giyinirken ben niye böyle haral gibi gezmekte kimseye belli etmeden de bu mevzu içimde derin yaradır gercektenn
hepimizin içinde yara seni okuyorum az mini görüyorum hatta geçen yıl ilk başladığım zamanki duygularımı okuyorum satırların da. Sen bu işi basaracaksin canım buna eminim. Boşver başkalarını düşünceleri onların olsun.

Aynı durumdaydım Güldane. Hele ki doğum yapanın üzerinde kilolar kalır diye bir inanış var maalesef kimse vereceğine inanmaz. Ama benim çevremde doğum sonrası kilolu kalan insan yok. Demek veriliyor yani verilmesi lazım zaten. Belki 1 sene sonra ama vermek lazım. Yerleşmeden verilmesi lazım aslında.
Benim de pantolonum yırtıldı, almak istemediğim için dışarı bile çıkmadığım oldu kışın. O zamanlar 93-94 kiloydum, kendimden nefret ediyor ve aynaya bakmıyordum. Rejim yapmam gerektiğini biliyordum ama canım istemiyordu. Çok garip bir devre geçirdim ya...Anneliğe alışma süreci belki de bilmiyorum.
hepimiz geçtik bu yollardan emin ol. Eşimle çıkmıyorum diye çok kavgalarimiz oldu.

Evet bende büyük beden mağazalarına gidiyordum mecbur hatta Doğum yapmıştım hala hamile pantolonumu giyiyordum .kıyafet alasımda hiç yoktu hep aynı galiba
Aynen hep aynı.

bugün evdeyim bin şükür bu kadar gezmek iyi değil hele fizik bittiya değmeyin keyfimë. :KK66:

Bende kaç gündür okuyorum cvp veremiyorum sohbete katılamıyorum kötü bi duygu seni anlıyorum ama senin önemli bi nedenin var o yüzden kafana takma lütfen. Hepimiz den daha çok burdasin normalde.

Bende yanıma alıyordum hep. Dün mesela kendime tavuklu salata yapıp yanıma aldım denize giderken.

hepimizin içinde yara seni okuyorum az mini görüyorum hatta geçen yıl ilk başladığım zamanki duygularımı okuyorum satırların da. Sen bu işi basaracaksin canım buna eminim. Boşver başkalarını düşünceleri onların olsun.

hepimiz geçtik bu yollardan emin ol. Eşimle çıkmıyorum diye çok kavgalarimiz oldu.

Aynen hep aynı.
Çok teşekkür ederim sizin sayenizde vereceğim insallahh burada olmak mutlu ediyor beni daha motive ediyor

Dr ne dedı kac gün sürermiş ishal
3 günden fazla sürerse,ateşi çıkarsa, kanlı ishal olursa getir teste dedi.
bugün evdeyim bin şükür bu kadar gezmek iyi değil hele fizik bittiya değmeyin keyfimë. :KK66:

Aynen hep aynı.
Özledim kız seni. Nerede denize giriyorsunuz oh ne güzel ya biz de gidicez güya da bebe hasta gidemeyiz iyileşmeden orda daha kötü olur Ayvalık soğuk oluyor denizi filan ya

Özledim kız seni. Nerede denize giriyorsunuz oh ne güzel ya biz de gidicez güya da bebe hasta gidemeyiz iyileşmeden orda daha kötü olur Ayvalık soğuk oluyor denizi filan ya
İyileşir inşallah o vakte kadar ..çocuklar bizden daha çabuk toparlıyorlar sanki ..bizim ateşimiz öyle olsa dayanamazdık galiba ..

Elifte bıze öyle demiştı
Çok şükür gecmiştı
Insallah bugun yarın düzelir canım

Kızlar okuyom yazamıyom kusura bakmayın
Bırde benım tosbam hamahta uyumayı arıyor
Yağmurdan cıkamıyozda dışarı perısanız
Acaba salonun tavanımı delsem dıye düsünüyom
Cıldırmama çeyrek var

Aynen hep aynı.
Güneş nasıl bırsey
Ne renk
Yenirmi içilirmi
Sıcak ne kac mont gıysem sıcaklanırım

Benim bebe uyuyor sakin şu an maşallah:nazar:
Ben de sonunda totomu kaldırdım ve jillianın vermiş olduğu uyluk ağrısından arındım:bicak:
Leslie 3 mil yaptım ama kaç gündür yapmadığım için bacaklar kasılıp gevşiyor minik minik şu an çok komik:halay:
@DeryaOnDiet biz seninle Leslie yapacaktık değil mi, bir de wall sit vardı sanki:KK76: ne yaptın canım sana yetişemem gerçi de ben

Back
X