Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Koşu bandı mı almayı düşündün yoksa spor salonuna kaydolmayı mı?
Eğer gerçekten hep yapacam diyorsan koşu bandı al yoksa alma derim hem evde yer kaplıyor hem insan yapmıyor dura dura eskiyor artık üstüne çamaşır filan asmaya yarıyor
Eğer eve alet alacaksan eliptik bisiklet al derim ama en güzeli aerobik dersi olan bir salona yazıl bence daha iyi haftada 3 gün pilates aerobik vs yapabilirsen yoga
Eşimle anlaşamıyoruz aslında fiziğe ve yüzmeye gitmek zorundayım skolyoz için ama o kızımı bırakıp gidemeyecegimi söylüyor spor salonu o yüzden iptal eve alıcam bu yüzden 2 . El düşünüyorum
Koşu bandı bir süre sonra atıl duruma düşüyor ..eliptik bisiklet daha güzel diyorlar .
Benimde spor salonuna gitme durumu yok çocuklardan evde hareketler yapıyorum Pilates egzersizleri toparlıyor bayağı ama düzenli olmuyor pek
bel fıtığı olanlara onermiyolarmis bende hem bel fıtığı hem de skolyoz var bu yüzden korktum biraz

menun diyet için güzel.nacizane fikrim hergun balık,tavuk,kırmızı et den bir tanesini koyman.
iiiiyyykkkk geldi onlardan yaaaa inan midem bulandı tavuktan balığı eşim yemediği için eve almiyorum koyunca eve girmiyor bende almıyorum eti de aklıma geldikçe bi tiksinme hissediyorum

Kızın uyumuyor mu geceleri?nasıl oldu geçti mi ağzındaki yaralar Hilal?
Uyumuyor ya bende onla mecbur uyusa da ağlayarak uyanıyor yani acaba emziginimi arıyor diyorum bi anda bıraktı ya yaralar da sebeb
Kete tereyagli oluyor ona dikkat etmelisin :KK66:vayy oryantalle squatını sevsinler :KK6::rolleyes:kilo verdikçe hareketler artıyor değil mi?
ay bugün öyle bi oynakligim tuttu kız saldım saçları oynamaya başladım baktım yetmiyor taktım telefona atomu koptuk kızımla :D

Gece uyumadığımı için 12 de uyandık kızımla kahvaltı yok bu sebeble

13.30
1 kaşe salata 2 tane kornison turşu

16.00
2 kıbrit kutusu kadar kuru kete
1 çatal yumurta
2 çatal patates buğulama

3 lt su
40 dakika oryantal oynadım
Hopladim zorladım sguat yaptım
Turşuyu sen mi kuruyorsun

Kızlar fırında sebze yapıyorum
Kabak patlıcan biber soğan patates (onu yemeyeceğim) ne bulursam doğradım ..pişirip domatesli sos dökeceğim mis gibi kokmaya başladı valla :halay:hem diyete de uygun hem kolay ..fikir olsun dedim size de ..
Afıyet olsun yelızım

eliya eliya Elifciğim düğünler bitti artık eve ve normale dönünce alışamayacaksın kız sen de görünmemişsin bugün selamlar sevgiler :KK200::KK200::KK200:
Dün geldim markete uğradık ordan kaynıma derken 12 yi geçiyordu geldik eve ee tabi evde olmayınca 2 erkek bu evi ne yapar :( temizlik yapıyorum sabahtan beri bitmedi gitti.

Yok canım hazır alıyorum bimin ki çok iyi bide şok un ki
Kendin kursana gülüm. Onlarda koruyucu vs vardır alma. Hem turşu tuzlu mübarek rejime sekte vurur kız yime öyle.
Bi Kaç gündür yokum sayfada Özür diliyorum hepinizden netim azdı düğünumuz vardı dün gece geldim eve. İnşallah burdayım artık.
Selam Elifim. Özledik kuşum yaaavv. Hadi döndün artık. Menün de güzelmiş.

Back
X