Eşimle anlaşamıyoruz aslında fiziğe ve yüzmeye gitmek zorundayım skolyoz için ama o kızımı bırakıp gidemeyecegimi söylüyor spor salonu o yüzden iptal eve alıcam bu yüzden 2 . El düşünüyorumKoşu bandı mı almayı düşündün yoksa spor salonuna kaydolmayı mı?
Eğer gerçekten hep yapacam diyorsan koşu bandı al yoksa alma derim hem evde yer kaplıyor hem insan yapmıyor dura dura eskiyor artık üstüne çamaşır filan asmaya yarıyor
Eğer eve alet alacaksan eliptik bisiklet al derim ama en güzeli aerobik dersi olan bir salona yazıl bence daha iyi haftada 3 gün pilates aerobik vs yapabilirsen yoga
bel fıtığı olanlara onermiyolarmis bende hem bel fıtığı hem de skolyoz var bu yüzden korktum birazKoşu bandı bir süre sonra atıl duruma düşüyor ..eliptik bisiklet daha güzel diyorlar .
Benimde spor salonuna gitme durumu yok çocuklardan evde hareketler yapıyorum Pilates egzersizleri toparlıyor bayağı ama düzenli olmuyor pek
iiiiyyykkkk geldi onlardan yaaaa inan midem bulandı tavuktan balığı eşim yemediği için eve almiyorum koyunca eve girmiyor bende almıyorum eti de aklıma geldikçe bi tiksinme hissediyorummenun diyet için güzel.nacizane fikrim hergun balık,tavuk,kırmızı et den bir tanesini koyman.
Uyumuyor ya bende onla mecbur uyusa da ağlayarak uyanıyor yani acaba emziginimi arıyor diyorum bi anda bıraktı ya yaralar da sebebKızın uyumuyor mu geceleri?nasıl oldu geçti mi ağzındaki yaralar Hilal?
ay bugün öyle bi oynakligim tuttu kız saldım saçları oynamaya başladım baktım yetmiyor taktım telefona atomu koptuk kızımlaKete tereyagli oluyor ona dikkat etmelisinvayy oryantalle squatını sevsinler
kilo verdikçe hareketler artıyor değil mi?