Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

G Gundirella benim acikinca ve canim yemek yapmak istemeyince sikca yedigim karisim:
1 kase yogurt, icine 2yk yulaf, yarim muz (ya da baska meyve), 4 tane kuru kayisi, 2 tame ceviz, 5 cig badem, 5 cig findik, uzerine tarcin.

Ohh miss :D

Selam kızlar bugün kü menüm
Kahvaltı öncesi limon bal zencefil kürü 1. Gün içildi
Kahvaltı 10:00
Peynirli domates salatalık maydonozlu sandviç
Yanına 3 köz biber

Ara 13:00
1 nektarı

Öğlen 16:00
Fırında kıymalı karnı bahar

Akşam
Yemek yiyesim yoktu
Bende karışım içtim tok tutan sütle yapılan toz karışımlardan

Gün boyu 1 buçuk litre tarçınlı su
1 buçuk litre normal su
Spor da bu bizim listenin sporlarını yaptım

tezbitsin tezbitsin Kankacığım nasılsın nasıl gidiyor geçmişi akşam okuyacağım eve uğramışken selam verip öyle gideyim dedim
Kankanın etimolojisi hoşuma gitti seninle de paylaşayım dedim
kan kardeşi ya da ant kardeşi, can ciğer arkadaş, çok yakın dost, gizdeş, sırdaş. demekmiş
Kardeş demek, hayat demektir.
Kimi zaman aldığın nefeste kardeşim diyebilmek,
Kimi zaman üzüldüğünde karşında bulabilmek,
Bilir misin bizde kardeşlik ne demektir?
Nefesin kesilirse al bu can senindir...
Yolun sonu uçurumsa,kardeşim geri dön
İlk adım benimdir...
alıntı
Zeynep Güdek

@berilceee Pembe_patikli Pembe_patikli eliya eliya Bestttt Bestttt tezbitsin tezbitsin :KK200::KK200::KK200:
Cansin canimsinnnn canimsinizzzz :KK200:

Menumu yazayim
Saat 10:30
1 yumurta
2 kk peynir
Domates
Salatalik
Yarım dilim tam buğday

Saat 14
1 kepekli sandviç ekmeği
Izgara tavuk marul domates
1 bardak ayran

Saat 18:30
Haşlanmış tavuklu salata
1 bardak ev yapımı limonata az şekerli yaptım.

Su 6 bardak oldu 2 ye tamamlarim
Spor bol bol yuzdum.

Benim de hala telefon gelmedi (ucuz olsun diye singapurdan siparis verdik, esimin fikriydi, ins birgun gelecek ) whatsappa katilmak istiyorum ama elimdeki tel cok eski. Burdaki avatar resmini degistireyim esim kizimin ve benim yeni resmini cekti pazar gunu onu koyayim :KK66:
kız hiç yarma gül değilsin gül sun ama yarma değilsin ayrıca saç rengini saçların çok güzel bende kızıl yaptım ama bakira cesaret edemiyorum boya markaları orada da aynimiki aceepp

Buraya da koy evet yaa ben de onu diyecektim
Benim yok whats up ım
senin niye yok canım WhatsApp bu arada sen turbanlimisin done

Benim whatsapp var ama onu acacak tel yok suan :p
Fotoğrafını gördüm maşallah kızına sen de çok güzelsin arka plan da çok yeşillik çok güzel yer
Bem haftada 1 gun metabolizma sasirtcam tatil bitsin. Oyle daha guzel oluyo. Hem goz doyuyo hem kilo gidiyo
Haftada 1 gün mü 1 öğün mü
Sagol canim. Yillardir ayni renk kocam boyuyor evde :KK66: buralarda sac boyatmak cok pahali hele ki benim gibi 3 haftadir bir boya gerektiren renklere.
Ben de çok kızıla boyattım kırmızı kızılın birçok tonunu balyaj da yaptırdım ama çok akıyordu 15 günde 1 boyadım artık evde kendim boyuyordum filan ama saçlarım çok yıpranmıştı şimdi kendi renginde hiç boyamıyorum 4 yıldır canlandı ama çok uzun
Seni görünce özendim gene vallaha çok güzel oluyor kızıl yakışıyor kadınlara ya
kız hiç yarma gül değilsin gül sun ama yarma değilsin ayrıca saç rengini saçların çok güzel bende kızıl yaptım ama bakira cesaret edemiyorum boya markaları orada da aynimiki aceepp

Yok canım ben türbanlı değilim
Kullanmıyorum sosyal medya hesabı ben hiç whats up da kullanmadım hiç buraya kilo vereyim diye girdim yoksa girmezdim sevmiyorum

Fotoğrafını gördüm maşallah kızına sen de çok güzelsin arka plan da çok yeşillik çok güzel yer

Haftada 1 gün mü 1 öğün mü

Ben de çok kızıla boyattım kırmızı kızılın birçok tonunu balyaj da yaptırdım ama çok akıyordu 15 günde 1 boyadım artık evde kendim boyuyordum filan ama saçlarım çok yıpranmıştı şimdi kendi renginde hiç boyamıyorum 4 yıldır canlandı ama çok uzun
Seni görünce özendim gene vallaha çok güzel oluyor kızıl yakışıyor kadınlara ya

Yok canım ben türbanlı değilim
Kullanmıyorum sosyal medya hesabı ben hiç whats up da kullanmadım hiç buraya kilo vereyim diye girdim yoksa girmezdim sevmiyorum
1 gun butun ogunler. :KK70: esimle oyle karar aldik. Oyle yapan sporcu ve diyetisyenler de var bize uyuyo gibi. Mesela sabah kahvaltiya gideriz bi yere aksam burgera gideriz. Bi ogun de tatli yerim tamam bu kadar o gunku ogun hakkim :KK70:

Canim benim sagol. Dene istersen benim rengimi ben yillardir ayni iki rengi karistiriyorym. Lorealin preference serisi 6.35 havane ve 74 mango bunlari karistiriyorum. Esim de boyuyor.

1 gun butun ogunler. :KK70: esimle oyle karar aldik. Oyle yapan sporcu ve diyetisyenler de var bize uyuyo gibi. Mesela sabah kahvaltiya gideriz bi yere aksam burgera gideriz. Bi ogun de tatli yerim tamam bu kadar o gunku ogun hakkim :KK70:
Canim sen. Hedefi tutturdun hakkindir

Back
X