Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam hanımlar akşamdan beri girip yazamadim menümü yazayım
Sabah
bir porsiyon kadar sucuklu yumurta
yarim kibrit kutusu peynir
1 tane yeşil zeytin
bir dilimden az kepekli ekmek

Ara
bir önce dilim karpuz

Akşam
bir küçük kepçe barbunya
yarim dilim kepek ekmeği
salata ve yarim kaşık bulgur pilavı

şimdi yaz tatili olduğumuzdan iki öğün öğünlerim geç kalkıyorum malesef ben erken kalksam bile herkes geç kalktığından ben de onlara uyuyorum
Afiyet olsun canim. Menun iyi. Karpuzdan ben de vazgecemiyorum. Odem yapiyormus ama bu havada da karpuzsuz cok zorr

Selam kızlar bende menümü yazayım yarısı evde yarısı dışarda oldu:KK48:
Sabah
1 haşlanmış yumurta yarım dilim ekmek 3 zeytin 1 çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
Az peynir
Yeşillik biber
Ara
Yeşil çay 5 badem 1 kayısı
Öğlen
Izgara köfte salata ayran
Ara
Mateli yeşil çay 20 leblebi
Akşam
Peynirli salata 1 dilim esmer ekmek
Su 2,5 litre
Spor
30 dk leslie evde bireysel hareketler
12000 adım
Bu arada maydanozlu limonlu çubuk tarçınlı su yaptım ondan da içtim :KK48:
maşallah çok iyi menün gayet az yetmişsin bu gidişle birinci olursun gibi:)

Afiyet olsun canim. Menun iyi. Karpuzdan ben de vazgecemiyorum. Odem yapiyormus ama bu havada da karpuzsuz cok zorr
ödem yaptığını bilmiyordum ama bu mevsimin en güzel meyvesi incirden sonra karpuz bence hem ölçülü yedikten sonra sıkıntı olmaz diyetisyenimin verdiği listede karpuz yer alıyor

Ah ah asil yanlis olan şok diyetler iste :KK43:
Valla zor bari evde leslie yapsam bitürlü baslamadim

Sagol canim darisi basina.
Canim sana önerim hic baslama derim. Tecrübe konusuyor :)))
Gel sen karatay yap. Sabah kahveni icebilirsin. Öglen ve aksam yersin. Ögleni kahvalti yaparsin imkanin varsa
arkadaşım senin bir bebişim olmuş öncelikle hayırlı olsun sağlıkla buyur inşallah şimdi emiyordur senin için şok diyetler iyi olmaz sen dengeli beslemelisin kuzucuğunu düşün annesi

Menumu yazayım

Sabah 11
1 yumurta
1 kaşık tulum peynir
1 kk beyaz peynir
Domates
Salatalik
Maydanoz

Saat 16
1 kase yoğurt
6 kaşık z.yagli taze fasulye

Saat 22 gibiyi
Biraz peynir
Biraz tulum peyniri
2 çatal jalapeno

Su 3 litreyi geçti
Spor yok.

Aylin çok güzel bir menü ben dayanamazdım misafiri bahane ederdim sen yapacaksın bu isi

:KK70::KK70:
Kızlar hiç uyumuyor musunuz yoksa gece gözünüzü açınca kk mi bakıyorsunuz heç anlamadim:KK64:
Biz yoldaydık gece ondan yazdım o saatte
Yatarak yapabilirsin :KK70:
:D
Kızlar bır karar aldım
40 gün her gün en az 45 dakıka spor
Ve sekersız beslenmeyı düşünüyorum
Bana katılan varmı aranızda
Tatil dönüşü sana takılabilirim başkan
Tatilde rejim imkansız vallaha saldım
merhaba arkadaşlar.yeni katılıyorum aranıza. isveç diyetine başladım bugün itibariyle. 81.2 kg :KK43:(
bakalım neler olacak 13 gün içinde.desteklerinizi bekliyorum:KK16:
Merhaba ben Döne. Başarılar dilerim canım. Zamanla tanışırız kaynaşırız. İsveç diyeti nasılmış ben de bakiyim tatil dönüşü sana katılırım bana uygun bir diyetse. İsmin neydi?
Neyse ben kaçtım bakim nereleri batırıyor benim herif.
:D Elif çok tatlısın yaaa
tezbitsin tezbitsin Döneciğim kankişim ulaştınız mı yerinize ilk izlenimler neler
Canım ceeee diyip kaç merak etmeyelim sevgiler iyi tatiller
Geldik evet. Çok yorgunuz tabi ilk gün. 11 saat yol sürdü vallaha. Ama güzel ya her tatil gibi :)
Kızlar selam atıldım mı gruptan. Misafirlerin bi kısmı dün gitti. Düğünümüz var bi kısmı hala bende o yüzden giremedim. Uykuya bile çok az vaktim kalıyor.
Kolay gelsin. Kopmamaya çalışırsın buradan canım. Listeye eninde sonunda girersin katılım yaptıkça zaten.
yok canım ilk defa bi gruba dahil oldum. 28 yaşındayım. boy 1.70. bekarım
Ben 35 yaşındayım. 1 kızım var 17 aylık. 160 boyundayım. 90.9 kilo ile nisan ayında rejime başladım.
tezbitsin tezbitsin döne tatilin ilk günü iyidir umarım bol bol yüz bizim yerimizede :-):KK73:
Bugün bi girdim çıktım akşam denize ama uzunca yüzmedim daha halen
Kaclisiniz ki yani kac yas koydu ustune? Benimde cok kilom var ama hep yasimdan küçük tahminler gelir 21 yasindayim mesela kışın sigara satmadi bi bakkal 18den kucuksun sen diye kimligimi gosterecektim artk da inandi kimligi ckarirken :))
Sigarayı bırakırsın inşallah
Menumu yazayım

Sabah 11
1 yumurta
1 kaşık tulum peynir
1 kk beyaz peynir
Domates
Salatalik
Maydanoz

Saat 16
1 kase yoğurt
6 kaşık z.yagli taze fasulye

Saat 22 gibiyi
Biraz peynir
Biraz tulum peyniri
2 çatal jalapeno

Su 3 litreyi geçti
Spor yok.
Jalapenoooooovvvvv ooo yeeaaah
Elifim

11.00 kahvaltı:
5 zeytin, 2 kk peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 kase yoğurt, 1 dl çavdar ekmeği
Kahvaltyı geç yaptığımdan dolayı öğle yemedim.
Akşam 17.00:
1 tabak menemen, 3 adet patates kızartması, 1 avuç içi kadar büyüklükte yağda kızarmış kırmızı et, yarım su brd.süt, 1 dl çavdar ekmeği
18.20 : 1 salatalık yedim
Su 3350 cc içtim (küsuratı da var yani:KK70:)
Spor 1 saat leslie yaptım.
Tüm yoldaşlara başarılar dilerim:KK73:
afiyet olsun canim eti yağ yerine Grill tava yada tost makinasında yaparsan daha sağlıklı okur menun güzel. Suyun sporun da öyle.

Kızlar yatılı misafirimiz var menüm paylaşayımda çıkayım

Sabah
3 dl çavdar ekmeği az yumurta 1 tane sosis 2 zeytin 1 bardak çay

Öğlen 2dl ekmekden kaşarlı tost

Akşam
Ton balıklı salata

Su 2 lt
Spor 2 saat alışveriş yaptık yürüdük sürekli
ekmek Biraz cokmu olmuş sanki ;) sosis zararlı kız eve bile alma. Afiyet olsun.

Bende menüyü yazayim
Kahvalti:
Kiymali peynirli(izmir tulum) yumurta
Öğlen:
Bir büyük bardak tarcinli süt
Aksam:
1 tabak zaytinyaglu patlıcan yemeği
Yarim kase yoğurt
Su: 3litre
Spor: jullian michael 30 days 35 dk suruyo onu yaptim iste
Afiyet olsun güzel menü canım. Spor unda suyunda mis olmuş.

Selam kızlar bende menümü yazayım yarısı evde yarısı dışarda oldu:KK48:
Sabah
1 haşlanmış yumurta yarım dilim ekmek 3 zeytin 1 çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
Az peynir
Yeşillik biber
Ara
Yeşil çay 5 badem 1 kayısı
Öğlen
Izgara köfte salata ayran
Ara
Mateli yeşil çay 20 leblebi
Akşam
Peynirli salata 1 dilim esmer ekmek
Su 2,5 litre
Spor
30 dk leslie evde bireysel hareketler
12000 adım
Bu arada maydanozlu limonlu çubuk tarçınlı su yaptım ondan da içtim :KK48:
Afiyet olsun menun çok iyi cano. Şu Ara işini bi yapabilsem bende ne güzel olucak.

Selamm gençlikk :KK200::rapci:
nugün uykusuzluktan ölecem sanırım uykum geldiği halde uyuyamıyorum sırtım kolum bacağım her yerim ağrıyor neden bilmiyorum annem dedi yatmadan önce pencereyi açtığın için cereyan yapmış olabilir valla :skandal: ama açmayayım da ne yapayım sıcaktan kızarmış tavuğa mı dönelim yavruuuuuuuuuuuuuuu:KK14:
Neyse menüme geçeyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
4-5 zeytin
2 tatlı kaşığı tahin pekmez (tadınca durduramıyorum kendimi affedin)
Öğlen
1 kase mercimek çorbası
4-5 kaşık melemen
Akşam
2 kaşık kısır
2 litre su
her yerim ağrıyor yerimden kalkmadım bugün hiç spor yapmadım:KK17:
Afiyet olsun. O pekmezli tahini bizim affetmemize gerek yok tarih nasıl affedecek :)))

Evet bence de cereyan da kalmışsın anneler her zaman doğruyu bilir ;)

İyi akşamlar dünden beri annemdeydim simdi geldim nette yoktu giremedim bugün menüm kotu oldu sabah doktora randevum vardın geç kalmıştım neyedigmi anlamadı
Sabah
Yumurta 2 zeytun kk peynir çeyrek krep
Öğle
4 kasik nohut yemeği çeyrek krep 2 zeytin kk peynir salata
Ara öğün 4 5 adet form büsküvi
Aksam
Çeyrek ekmek 5 adet ufak köfte normal standartlara gore 3 adet eder 1 kase çorba 1-2çatal karpuz salata
Su yatana kadar 3 litreyi geçer spor henüz yok çocuk uyursa yapacagim
Afiyet olsun menun güzel ekmek yerine krep olmuş. Ama bence fazla tüketme krebi.

cok.iyi tebrik edwrim.bugün eczanede çalışan kız bana siz 90 doğumlu musunuz dedi hemen aklıma kilom geldi o yuzden daha büyük gösterdiğimi düşündüm sonra.Kız türbanlısiniz o olgun gösteriyor diye kıvırdi.anneme söyledim kıyamam ona ilkokul öğrencisi gibisin dedi baba motive etmek icin:)
anneler öyledir canım hepimiz daha cocuguz onlar için :))

Slm kizlar
Bugunku menum berilceee berilceee Pembe_patikli Pembe_patikli
sabah: 1 biber dolmasi (icinde sadece kiyma, yumurta ve biraz peynirle firinda yaptim), 2 dilim peynir, biraz kabakli peynir (tavada 1 yk zeytinyagiyla), 1 domates, yarim salatalik, 5 yk yogurt, 10 zeytin
ara: 3 ceviz, 2 sade kahve, 1 armut
oglen: 3 kofte (firinda pisirdim), 150 gr kuzu haslama, 1 tabak dolusu zeytinyagli salata
ara: 2 dilim karpuz, 10 badem, 1 kase yogurt, 2 yk yulaf, 6 kuru kayisi
ara: 5 taze kayisi, 1 avuc siyah frenk uzumu,
ara: 10 tane ahududu
aksam: 2 tane kofte, biraz salata zeytinyagli tuzsuz

su: 2,5 lt tezbitsin tezbitsin
spor yok bugun, hava cok yagmurluydu canim hicbirsey yapmak istemedi
Afiyet olsun sabah çok karışık olmuş sanki. Meyve yine baştaci bilemedim :))

Sabah
1 tane yeşil zeytin

Ara
bir önce dilim karpuz

Akşam
bir küçük kepçe barbunya
yarim dilim kepek ekmeği

şimdi yaz tatili olduğumuzdan iki öğün öğünlerim geç kalkıyorum malesef ben erken kalksam bile herkes geç kalktığından ben de onlara uyuyorum
afiyet olsun 1 porsiyon sucuklu yumurta fazla olmuş. Aksam çok karbon var gibi ama miktarları az bunları yan yana yemek biraz sıkıntılı olabilir.

Menü açıklaması:
Malum tatil nedeni ile bol miktarda kaçamak yapıyorum, e senede 1 tatile geliyorum, kilo alsam da dönünce vericem.
Canınız çeker diye menü paylaşımı yapmak istemiyorum kardeşler.
Öpüyorum sizleri
e ne diyelim afiyet olsun fazla alma sen yine de vermek çok zor çünkü. Güzel bi tatil olsun cano keyfini çıkar dinlen enerji topla dön gel aramıza enerjine ihtiyacimiz var bebeğim. :KK19::KK200:

Slm kizlar
Bugunku menum berilceee berilceee Pembe_patikli Pembe_patikli
sabah: 1 biber dolmasi (icinde sadece kiyma, yumurta ve biraz peynirle firinda yaptim), 2 dilim peynir, biraz kabakli peynir (tavada 1 yk zeytinyagiyla), 1 domates, yarim salatalik, 5 yk yogurt, 10 zeytin
ara: 3 ceviz, 2 sade kahve, 1 armut
oglen: 3 kofte (firinda pisirdim), 150 gr kuzu haslama, 1 tabak dolusu zeytinyagli salata
ara: 2 dilim karpuz, 10 badem, 1 kase yogurt, 2 yk yulaf, 6 kuru kayisi
ara: 5 taze kayisi, 1 avuc siyah frenk uzumu,
ara: 10 tane ahududu
aksam: 2 tane kofte, biraz salata zeytinyagli tuzsuz

su: 2,5 lt tezbitsin tezbitsin
spor yok bugun, hava cok yagmurluydu canim hicbirsey yapmak istemedi
Karpuza dikkat şekercim :KK48:bol meyveli bir gün olmuş desene ..:KK48:insan buraya yazınca anlıyor yediklerini bugün az yersin canım bak gitsin bir an önce 70 ler :rolleyes:

Menü açıklaması:
Malum tatil nedeni ile bol miktarda kaçamak yapıyorum, e senede 1 tatile geliyorum, kilo alsam da dönünce vericem.
Canınız çeker diye menü paylaşımı yapmak istemiyorum kardeşler.
Öpüyorum sizleri
Aman tatilde insan özgür olmak istiyor ağır şeylerden biraz uzak dursan yeter :rolleyes:
İyi eğlenceler canım keyfini çıkar ..sende tatil sonrası diyeti yaparsın bir haftada 4 kilo diyor yeter be yaa:KK6::rolleyes:

Sabah
1 tane yeşil zeytin

Ara
bir önce dilim karpuz

Akşam
bir küçük kepçe barbunya
yarim dilim kepek ekmeği

Sorma canım tatil sorunu hepimizde oldu ama az kaldı inşallah ..ben bazen önden kahve içip ceviz yiyoruz az ..bazen geç oluyor artık olduğu kadar güzel menü
İçtiğin suyu ve sporu da eklersin :rolleyes:

Sorma canım tatil sorunu hepimizde oldu ama az kaldı inşallah ..ben bazen önden kahve içip ceviz yiyoruz az ..bazen geç oluyor artık olduğu kadar güzel menü
İçtiğin suyu ve sporu da eklersin :rolleyes:
aynen canım su ve sporu eklemeyi unutmuşum...tatilin bitmesine az kaldı neyse ki öğretmen misin sen de

aynen canım su ve sporu eklemeyi unutmuşum...tatilin bitmesine az kaldı neyse ki öğretmen misin sen de
Evet ama şimdilik çalışmıyorum ..her Eylül'de kilo alıp pantolonlarıma giremezdim :KK70:millet yazın kilo verir birde ..ben her mevsim almayı beceriyordum :KK70:
İlk defa yazın kilo veriyorum :nazar:

Back
X