Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

SendebenBendesen SendebenBendesen begenıp kaçma gel gülüm
Yedıgın içtıgın senın dostluğun sohbetın bizim olsun
Yeme işi bıttımı
Spor varmı spor
Sessiz beğeni yapıyodum yakalandimo_O
Dün egzersiz yaptım canım bugünde yapmaya kararliyim.çok terliyorum ve zorluk çekiyorum çok yaglandim. Eskisi gibi değilim artik yediklerim hemen yarıyor. :KK64:
Kesin bu hafta 2 kilo aldım hakkatende bomba gibi girincem cumaya şişman bomba.gelecek haftada kilo vermezsem sanırım gruptan atlıyorum .:KK35:

keşke kızartma olmasaymış hem kızartma hem mısır hem de kek kalorili gıdalar ve karbonhidrat oranları yüksek ama arada olur böyle yapacak bir şey yok insaniz nefsimiz var afiyet olsun
Valla lira ne zaman dır görüyorsunuz menuleri bu gün sabah tartı sinirimi bozdu bende yiycem dedim bugün pazartesi ye toparlarim inşallah yarın yola çıkıyoruz düğün var 7 saatlik yola gidicez 3 gün kalicaz belki yol yorgunluk yine ödem olabilir ama beni vazgeçirmicek haftaya cumaya toplarım kendimi bisicik olmaz kendime güveniyorum artık önceden olsa bu yediklerimi on mislini yerdim ama şimdi durmayı biliyorum çok şükür

Valla lira ne zaman dır görüyorsunuz menuleri bu gün sabah tartı sinirimi bozdu bende yiycem dedim bugün pazartesi ye toparlarim inşallah yarın yola çıkıyoruz düğün var 7 saatlik yola gidicez 3 gün kalicaz belki yol yorgunluk yine ödem olabilir ama beni vazgeçirmicek haftaya cumaya toplarım kendimi bisicik olmaz kendime güveniyorum artık önceden olsa bu yediklerimi on mislini yerdim ama şimdi durmayı biliyorum çok şükür
arada olur öyle canım hem böyle arada bir yiyince ertesi gün diyete devam etmek kilo vermeyi arttırıyor çünkü bir yerde kilo vermek duruyor

O zaman yarışlar kurulsuuuun
Bu pazartesi başlayıp cuma sabahı sonlanan ve yüzdelerin konuştuğu yarışımızdakileeer
Ben ve
ormangozlu ormangozlu
Sena616 Sena616
EcceA EcceA
Tamam mıyız gııızlaaaar
Tatilde veremediğim yağlara kıştı kışt haftası
Tabi sayenizde
Tamamiz tabi fıstık bomba gibi bi hafta geciricez su 66dan bi kurtulayim artk ne süründürdü beni ya :((

Kızlar her yerim ağrıyor dünkü spordan hic halim yok dun tahlil vermiştim tahlillerim.berbat demirim kanım d vitaminin yerlerde hepsi çok kotu

Menüm Sabah 1 bardak tarçınlı süt bir çatal borek
Öğle Çeyrek yumurta yarim domates yarim kk peynir bir çatal börek
Aksam
Ton balığı közlenmiş patlıcan 1 domates
Spor yok annemdeyim 3 litre su belkide 4
Canim bence diyetisyene gitmelisin kan degerlerin normal degilken bu sekilde beslenerek sagligini tehlikeye atiyosun tamam tabiki kilo vermek istiyoruz ama önce sagliklik sagliksiz zayifligi napacaksn

O zaman yarışlar kurulsuuuun
Bu pazartesi başlayıp cuma sabahı sonlanan ve yüzdelerin konuştuğu yarışımızdakileeer
Ben ve
ormangozlu ormangozlu
Sena616 Sena616
EcceA EcceA
Tamam mıyız gııızlaaaar
Tatilde veremediğim yağlara kıştı kışt haftası
Tabi sayenizde
Tamamız canım :)
Gitsin şu kilolar artık
60'lı sayıları görmek için sabırsızlanıyorum

Sabah (8.45)
~Soğanlı omlet (2 yumurta, 1 kaşık lor peyniri)
~ 1 domates
~ 1 salatalık

Ara : yeşil çay, sütlü kahve

Öğle (14:00)
~ 6 kaşık menemen
~ 1 kase lahana salatası

Ara: yeşil çay, ayran

Akşam (18:30)
~ 2 adet fırında köfte
~ 1 kase domates salatası

Ara: yeşil çay

Su: 3l ( yatana kadar 3.5 olur)
Spor: sabah kahvaltıdan önce Leslie 3 mil, 40 dk yürüyüş, 30 dk bölgesel ( kol Ve karın), belki kalça Ve bacak çalışırım bu akşam

Zor bir gündü benim için ama iyi kurtardım. Amcamın Doğum günü vardı babaanneme yardım ettim tüm gün. Börekler, pastalar havada uçuştu. Ben ise hakkıma düşen iki köftemle oturdum köşede :) büyük Cuma'ya ne kaldı şurada :KK49::KK49::KK49:

efehatun efehatun rakibem nerdesin uğramıyorsun her halde meşgulsün
pazar kahvaltısında şimdi bir sürü cıslar içindesindir çatalın gitmez her halde o nefis leziz zengin kahvaltı masasında kaymağa bala kızartmalara böreğe çöreğe :confused::confused:
1 haftadır giremiyorum geçen cumadan beri ilk kez girdim foruma :KK43:

Selam kızlar, geçen haftadan beri ilk kez giriyorum foruma , B berilce yazdıklarıma cevap yazmıyorsun demişsin giremediğim için, yoksa kasıtlı değil
Bu hafta depresif geçti biraz, iş yoğundu özellikle planladığımız birşey vardı baya uğraştık olmadı hayırlısı dedik, eve geldik yurtdışından akrabalarım geldi her gün bir iki aile misafirim oldu neredeyse, kızım işteyken beni arıyor olmalı ki geldiğimde uyumak istemiyor sürekli kucaklayayım istiyor ben de onu sakinleştirmeye çalışıyorum, çok şükür çözülmeyecek bir sıkıntım Yok , bir iki küçük canımı sıkan olay oldu hayırlısı dedim, Allah'a şükür ciddi bir sıkıntımız Yok , kiloma laf değdirenler oldu onlara sinirlendim , bir yakınımla ilgili sıkıntı yaşadım , bütün bunlar derken bu hafta foruma bile giremedim. Çok şükür üzücü birşey Yok sadece küçük küçük şeyler birikince bende stres yaptı:KK47:inşallah bir iki güne toparlanıp dağa iyi olacağım , kimse gücenmesin kızmasın , kendimi bir toparlayıp motive etmem lazım, sosyal motivasyonum düştü:ruh:

Sabah 08.20
4 zeytin, 1 dl çavdar ekmek, domates, salatalık, 2 kk peynir, çay, tarçın çörekotu Kekikli 1 kase yoğurt
Ara 11.30
1 su brd yeşil çay, 9 tane yaş fındık
Öğle 13.40
Domates, salatalık, 2 yk meyveli musli 3 yk süt karıştırıp yedim, 6 tane üzüm
Aksam 18.30
1 dl kepek ekmek, Çoban salata, zeytinyağlı fasulye 1 tabak, 3 kusbasi et,3 üçgen dl karpuz
Su 3650 cc
Spor 90 dk Leslie yaptım( öğlen bir kısmını akşam bir kısmını)

Sabah 08.20
4 zeytin, 1 dl çavdar ekmek, domates, salatalık, 2 kk peynir, çay, tarçın çörekotu Kekikli 1 kase yoğurt
Ara 11.30
1 su brd yeşil çay, 9 tane yaş fındık
Öğle 13.40
Domates, salatalık, 2 yk meyveli musli 3 yk süt karıştırıp yedim, 6 tane üzüm
Aksam 18.30
1 dl kepek ekmek, Çoban salata, zeytinyağlı fasulye 1 tabak, 3 kusbasi et,3 üçgen dl karpuz
Su 3650 cc
Spor 90 dk Leslie yaptım( öğlen bir kısmını akşam bir kısmını)
90 dk leslie mi vaaov bu cok iyiymis bravo sana :)

Sabah (8.45)
~Soğanlı omlet (2 yumurta, 1 kaşık lor peyniri)
~ 1 domates
~ 1 salatalık

Ara : yeşil çay, sütlü kahve

Öğle (14:00)
~ 6 kaşık menemen
~ 1 kase lahana salatası

Ara: yeşil çay, ayran

Akşam (18:30)
~ 2 adet fırında köfte
~ 1 kase domates salatası

Ara: yeşil çay

Su: 3l ( yatana kadar 3.5 olur)
Spor: sabah kahvaltıdan önce Leslie 3 mil, 40 dk yürüyüş, 30 dk bölgesel ( kol Ve karın), belki kalça Ve bacak çalışırım bu akşam

Zor bir gündü benim için ama iyi kurtardım. Amcamın Doğum günü vardı babaanneme yardım ettim tüm gün. Börekler, pastalar havada uçuştu. Ben ise hakkıma düşen iki köftemle oturdum köşede :) büyük Cuma'ya ne kaldı şurada :KK49::KK49::KK49:
tebrik ediyorum iradene hayran kaldım inşallah hedefine çabucak ulaşırsın

Back
X