Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaslar bu gun diyetisyen kontrolum var. Kontrolden sonra cesme ye donus ( ki diger kontrollerim ile cakistigi icin 1 haftaligina gelmistim) bayrami da cesme de gecirecegiz. Bunlari neden mi yaziyorum?
Yoldayken yazabilirim. Onun haricin de menu bildirimi, kilo bildirimi icin yazarim ama cok fazla vakit ayiramaya bilirim. Tabi ki aradaki firsatlari degerlendiririm. Gunun yogun temposuna dalmadan haber vereyim dedim.
Iyı haberlerle gel canım
Ya şirince ye gıtsene gidersen berıl ozlemıs burayı de

Gidebilirsem soylerim canim. Ya ben de ozledim tekrar ne zaman gelecek diye sorarsa.
De delırıyormus yollar ızın vermıyomus de
Sonra bır seftalı al en ırısınden üstüne döke döke ye
Elınıde o kalabalıkta çaktırmadan önde gıden zayıffff hatunun uçuşan elbısesıne sıl ben gıbı

Cıldırıyom resmen annem ya
Çomar dan hallıce oldum bekleme işinde
Arada dellenıyom sonra gıtme istegım gecıyor
Bır delılık yapıp çocukları arabaya atsam
Yol nereye ben oraya yapsam yınede eskı neşem yok
Nusubet ıyyhhh bır şişko oldum bu yıl

De delırıyormus yollar ızın vermıyomus de
Sonra bır seftalı al en ırısınden üstüne döke döke ye
Elınıde o kalabalıkta çaktırmadan önde gıden zayıffff hatunun uçuşan elbısesıne sıl ben gıbı
Harikasin. Guldurdun beni. Denicem.

Cıldırıyom resmen annem ya
Çomar dan hallıce oldum bekleme işinde
Arada dellenıyom sonra gıtme istegım gecıyor
Bır delılık yapıp çocukları arabaya atsam
Yol nereye ben oraya yapsam yınede eskı neşem yok
Nusubet ıyyhhh bır şişko oldum bu yıl
Deme oyle seyler. Eminim bulundugun kilo da yakisiyordur yakin tarihte gelecegin hedef kilon da ...

Harikasin. Guldurdun beni. Denicem.
Yok ya cıdden çok igrencşmdır
Hele böyle çıt kırıldım mahlukatlar çıkıyor arada prenses edalı
Saçlarını cekıyom kucamdakı çocuk var kamuflajıyla
Bırde en gıcık olduğum gönülsüz yemek yıyenler karsıdakı tıfıl illa ye dıye takl atar o kendını mok sanar ya
Karşısında el ayakla yemeğe gırısıp laf sokarım
Ya salağa yatar dünler
Ya üstüne alır kalkar

Deme oyle seyler. Eminim bulundugun kilo da yakisiyordur yakin tarihte gelecegin hedef kilon da ...
Kız aramızda da mutevazılık yapıyom
Şimdi kendımı ayrı tutup şişko desem benım hatunlara bozulacaklar
Amma daş gıbıyım kaya da bır yaş dımı:)

Ustelik sansli oldugunu da dusunmelisin. Cok sukur kiloyu dusunebilegimiz konumdayiz. Allah korusun bir sevdigimizi yogun bakim kapilarinda bekliyor da olabilirdik. Ve ondan baska dusunemiyecek bir halde. Daha kotusunu dusundugun de daima bulundugun durum cok daha iyi gelir insana. Tabi ya oyle olursa diye paranoyaklasmamak kaydiyla.

Ustelik sansli oldugunu da dusunmelisin. Cok sukur kiloyu dusunebilegimiz konumdayiz. Allah korusun bir sevdigimizi yogun bakim kapilarinda bekliyor da olabilirdik. Ve ondan baska dusunemiyecek bir halde. Daha kotusunu dusundugun de daima bulundugun durum cok daha iyi gelir insana. Tabi ya oyle olursa diye paranoyaklasmamak kaydiyla.
Ben artık acıyı caya şeker dıye katıyom
Tahtaları kırıtom dertlerden
Gerıye böyle arada dünya yı bazen totısınden okuyan
Bazen hayat denen fettan kadından korkan bır berıl çıkıyor
Neyse derın sular ıcın çok erken bu saat

Nasılsın canım
Yıye yıye erıyon balım
Ben artık acıyı caya şeker dıye katıyom
Tahtaları kırıtom dertlerden
Gerıye böyle arada dünya yı bazen totısınden okuyan
Bazen hayat denen fettan kadından korkan bır berıl çıkıyor
Neyse derın sular ıcın çok erken bu saat
Her gecenin bir sabahi var canim. Umudunu hic yitirme. Guzel gunler illa ki gelecek. Zorla da olsa getirtiriz

Back
X