Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yıne kım gıdıyor tatıle ya
Ya ezıklemeyın abı benı
Bırınızde benı götürün be yaaa

ahahaahha.. buralarda bayram tatili var kuzum, izne çıkmayacağım, 2 haftalık tatilde de tartımı yanıma alıp, onunla aşk yaşayacağım sen merak etme :)

Benim de kilo düştükçe veriş hizim düştü anacim gramck gramck veriyorum :cry::KK42:

ah be yavrum keşke benim de öyle olsa, ben de artık diyetimin bu kısımlarına gelmek istiyorum.. sen sporu naaptın?

o kadar şişim ki bayır aşağı yürürken yuvarlanacam diye korkuyom, elime iğne batsa balon gibi pivuffff diye diye duvarlara çarpacam diye korkuyom

al benden de o kadar.. ay da tutuldu geçti ama ödemi hala devam ediyor..

Yapalim tabi partiii himm hem de manti partisi. En son haziranda halamin elinden yemistim hem de 2 tabak
ben ne zaman makarna pilav mantı yedigimi hatırlamiyirum.ramazan ayında yemiştim herhalde. Diğerlerini degil ama makarna olsa hayır demem ki o bile var listemde lanet olsun :)) yemiyorum..

Afiyet olsun reçel gene var hayırdır Hiloş, şu yine az olmamış arttır lütfen.

afiyet olsun.

afiyet olsun canım menun güzel.

Afiyet olsun.

ben sizma ve Riviera kullanıyorum birde tereyağ. Mutfaktan diğerlerini atalım çok oldu. Hindistan cevizi keten tohumu yağına hiç denk gelmedim marketlerde eczanelerde aktarlarda var minik şişeler de.

gez sen bebeğim biz burda garip kaldık.

afiyet olsun akşam karbonlu olmuş.

Afiyet olsun güzel görünüyor.

Afiyet olsun eti form yerine başka birşey olsa badem vs.

3 gün üst üste karbonhidratlı akşam gecirdin kurufasulye nohut buğday hayırlısı çok verirsen bu mantığı deniycem ben :KK66: afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canm.sporda güzel.

olmusmu bu menü bence Hayır. Çikolata dondurma yanlış yoldan bebeğim. Afiyet olsun.

B7 haftaki sonucu merak ediyorum kaç kg gitti acaba bukadar ekmege :))) afiyet olsun.

Menü güzel spor muhteşem afiyet olsun.

bugün de mi Nefisle imtihan vardı afiyet olsun.

Afiyet olsun çekirdekleri fıstık bozmuş bence olayı.

inşallah bye.
Bize her gün imtihan bacım :(

gunaydin..sen de benim gibi diyetisyene gidiyorsun o yüzden bizim listeler genelde biraz fazla ve özellikle ekmek fazla bulunuyor ama veriyoruz yani sonuçta kiloları:KK66:bugün öğleden sonra diyetisyen kontrolüm var bakalim neler diyecek
kızlar bende diyetisyene gidiyorum.ekmek ilk başta 6 adetti simdi 3 dilim yiyorum

günaydın kızlarım iyi sabahlar, nasılsınız? benim dün akşam yemekli misafirim vardı, birgün önce 2 de uyumuştum, dün de yarım gibi uyudum, kendimi çok yorgun uykusuz hissediyorum. karnım da şiş olmuş.. allah allah.. korkudan tartılmadım, birşey de yapmadım ama..

ayılmaya çalışıyorum, şuan bu satırları bile zorla yazıyorum, böyle bir koltuk olsa ve sadece başımı koysam uykuya dalmam 1 dk yı geçmez bence :)

neyse dün ki menüme geleyim;

sabah uyanınca, 1 çk çörekotu yağı,1 bardak ılık su
kahvaltı; yarım peynirli gözleme, 2 dilim karpuz, 1 büyük dilim peynir
öğlen;enginarlı tavuk, salata, 2 dilim ekmek
ara;2 lokma simit
akşam; yarım kase sebzeli çorba, 1 adet fırında çipura, 2yk kadar sebze sote, 2yk ıspanak, salata, 1 dilim ekmek,1 bardak beyaz şarap
ara;1 dilim kavun

su; 2,5lt
spor;yok

işte misafir olunca da onlarla oturuyorsun, düzenin değişiyor.. her zaman böyle olmuyor tabi.. şimdi 2 hafta tatil, bakalım neler olacak :)
yaa ama oldu mu simdi. Ertesi gün işe gidecek insanin evinde o kadar oturulmazki :( ben olsam oturmam yani. Yazık üzüldüm sana uykusuzluk beni ds çok yorgun yapar çünkü

Tatilde güzel dinlen, sporunuda ihmal etme kuzum..

Huuu zen hanımcım
Watsapa gelsene gıı
Mılletın evrım degısmıs halını görürsün
Dün Berna atmış resım hatunun yarısı yok gıtmıs
evet evet benim o!

Dıyettekı kaptana yan takımın ajanı günaydın kamuflajında iştah açtırmaya calısıyor
Yemem yedırtmemmmm
ahahahhhh çok iyiydi :))

bluegreeneyes bluegreeneyes bundan sonra adın ajanx :))

ahahaahha.. buralarda bayram tatili var kuzum, izne çıkmayacağım, 2 haftalık tatilde de tartımı yanıma alıp, onunla aşk yaşayacağım sen merak etme :)

ah be yavrum keşke benim de öyle olsa, ben de artık diyetimin bu kısımlarına gelmek istiyorum.. sen sporu naaptın?

al benden de o kadar.. ay da tutuldu geçti ama ödemi hala devam ediyor..
Gelirsin canm sende o ışık var ;) dün sabah 7de yaptım bu gün dinleniyorum yarın sabah yine erken kalkarım sen ne yaptın.. gerçi misafirin var geç yatınca ben kalkamıyorum sen kalkabiliyor misin?
ben ne zaman makarna pilav mantı yedigimi hatırlamiyirum.ramazan ayında yemiştim herhalde. Diğerlerini degil ama makarna olsa hayır demem ki o bile var listemde lanet olsun :)) yemiyorum..

Bize her gün imtihan bacım :KK43:

kızlar bende diyetisyene gidiyorum.ekmek ilk başta 6 adetti simdi 3 dilim yiyorum

yaa ama oldu mu simdi. Ertesi gün işe gidecek insanin evinde o kadar oturulmazki :KK43: ben olsam oturmam yani. Yazık üzüldüm sana uykusuzluk beni ds çok yorgun yapar çünkü

evet evet benim o!

Ajan da olduk eymi :KK48: bundan sonra ugrarsam sesiz sedasız bakıp çıkayım bari size malum iz bırakmamak lazım :işsiz: bı de yanlışlıkla begeniyormusum mesajları o_O

yaa ama oldu mu simdi. Ertesi gün işe gidecek insanin evinde o kadar oturulmazki :KK43: ben olsam oturmam yani. Yazık üzüldüm sana uykusuzluk beni ds çok yorgun yapar çünkü

evet evet benim o!

doğrudur canım zaten ben de 17 gün önce gittim ilk kez şimdi tekrar düzenleyecek listeyi kademeli olarak azaltıyor olabilirler metabolizma yavaşlamasın diye

Günaydınnnn Siz de gün içinde sürekli acıkanlardan mısınız? Acaba gerçekten aç mısınız? Hadi aşağıdaki maddeleri kontrol edin.
1. Su içmeyi deneyin.. Açlık ve susuzluk hissi birbirine karışıyor olabilir
2. Duygularınıza bakın. Duygusal açlık yaşıyor olabilirsiniz, stres, yorgunluk, üzüntü hatta mutluluk bile açlık hissettiriyor olabilir.
3. Uykusuz olabilir misiniz? Günde 6 saatten az uyuyanlar, yorgunluk ve açlık belirtilerini karıştırıyor olabilirler
4. Mensturasyon döneminiz yakın mı? Hormonlarınız size küçük oyunlar oynuyor olabilir
5. İnsülin hormonunuz kontrol edildi mi? Özellikle yemeklerden sonra hemen acıkıyorsanız ve tatlıya düşkünlüğünüz varsa insülin metabolizmanızda problem olabilir
6. Tiroid hormonlarınız normal çalışıyor mu? Fazla çalışan tiroid hormonu gün içinde daha çok aç hissetmenize neden olabilir.
Diyetisye Dilara KOÇAK'tan alıntıdır.

Günaydınnnn Siz de gün içinde sürekli acıkanlardan mısınız? Acaba gerçekten aç mısınız? Hadi aşağıdaki maddeleri kontrol edin.
2. Duygularınıza bakın. Duygusal açlık yaşıyor olabilirsiniz, stres, yorgunluk, üzüntü hatta mutluluk bile açlık hissettiriyor olabilir.
3. Uykusuz olabilir misiniz? Günde 6 saatten az uyuyanlar, yorgunluk ve açlık belirtilerini karıştırıyor olabilirler
4. Mensturasyon döneminiz yakın mı? Hormonlarınız size küçük oyunlar oynuyor olabilir
5. İnsülin hormonunuz kontrol edildi mi? Özellikle yemeklerden sonra hemen acıkıyorsanız ve tatlıya düşkünlüğünüz varsa insülin metabolizmanızda problem olabilir
6. Tiroid hormonlarınız normal çalışıyor mu? Fazla çalışan tiroid hormonu gün içinde daha çok aç hissetmenize neden olabilir.
gerçekten aç değilim gözüm aç:)

ben hep kilo ile mücadele ettim yni benim 55 kiloda olmam hep mücadelem ile ciddi anlamda dikkat ediyorum ama bu son aylar özellikle hasta olamam kilo vermeme engel
Tebrikler canim. Guncel kilonu hayal edemiyorum gercekten. 65 yeter bana 2 3 sene obce oyleydim. Ama senin kilon supper. Tabi dedigin gibi hep dikkat ederseknolur. Degilse cakili kalirim su 70lere

Cok sagol canim bilgi icin. Ben cok acikanlardanim. Maddeleri kontrol etmeye caliscam her defasinda.

Arkadaslar bu gun diyetisyen kontrolum var. Kontrolden sonra cesme ye donus ( ki diger kontrollerim ile cakistigi icin 1 haftaligina gelmistim) bayrami da cesme de gecirecegiz. Bunlari neden mi yaziyorum?
Yoldayken yazabilirim. Onun haricin de menu bildirimi, kilo bildirimi icin yazarim ama cok fazla vakit ayiramaya bilirim. Tabi ki aradaki firsatlari degerlendiririm. Gunun yogun temposuna dalmadan haber vereyim dedim.
Iyi yolculuklar canim. Diyetisyende yuzunun gulecegi kesin

Ustelik sansli oldugunu da dusunmelisin. Cok sukur kiloyu dusunebilegimiz konumdayiz. Allah korusun bir sevdigimizi yogun bakim kapilarinda bekliyor da olabilirdik. Ve ondan baska dusunemiyecek bir halde. Daha kotusunu dusundugun de daima bulundugun durum cok daha iyi gelir insana. Tabi ya oyle olursa diye paranoyaklasmamak kaydiyla.
Oyle canim benim haklisin. Rabbime sukur tek derdim kilo vermek baska hicbir sIkInti vermesin rabbim hickimseyer

o kadar şişim ki bayır aşağı yürürken yuvarlanacam diye korkuyom, elime iğne batsa balon gibi pivuffff diye diye duvarlara çarpacam diye korkuyom
Canim benim sen sissen ben ne yapayim. Bu arada regly iken kilo aliyor musun? Sislik mi yapiyor? Yoksa bu hafta cok mu yedim off

evet evet benim o!

Bernam seni de seviyom ama diyetisyenini daha cok seviyom

Canim benim sen sissen ben ne yapayim. Bu arada regly iken kilo aliyor musun? Sislik mi yapiyor? Yoksa bu hafta cok mu yedim off
canım çok ciddi rahatsızlık hissediyorum kendimde üstümdeki pantolon xs acaba o mu darlıyo beni bilemedim ama gecikince böyle içten buhranlar basar beni

Tebrikler canim. Guncel kilonu hayal edemiyorum gercekten. 65 yeter bana 2 3 sene obce oyleydim. Ama senin kilon supper. Tabi dedigin gibi hep dikkat ederseknolur. Degilse cakili kalirim su 70lere
canım koruma aşaması emin ol vermekten daha zor daha fazla çaba ve mücadele istiyor bak 65 ol emin ol bir süre sonra 60 olmak isteyeceksin

Back
X