Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet arkadasim. Cunku kiloluyum diye bu yedigimin yarisinina yakin yiyip ac gezip kilo almayi basariyordum. Hele yolda yada cekinebilecegim ortamlarda yemek yemek iskenceydi ( bu kiloya hakkim yok gibi dusunurdum) simdi her ogunumun 15 dk. Oncesine saatim kurulu( ki hazirlama yada disardaysam temin etme suresi) saati geldigin de nerde olursam olayim bir dk. Yemek yemem lazim deyip yiyorum.
Cok iyi yapiyorsun canim. Ins hedef kilona ulasacaksin.

günaydın kızlarım iyi sabahlar, nasılsınız? benim dün akşam yemekli misafirim vardı, birgün önce 2 de uyumuştum, dün de yarım gibi uyudum, kendimi çok yorgun uykusuz hissediyorum. karnım da şiş olmuş.. allah allah.. korkudan tartılmadım, birşey de yapmadım ama..

ayılmaya çalışıyorum, şuan bu satırları bile zorla yazıyorum, böyle bir koltuk olsa ve sadece başımı koysam uykuya dalmam 1 dk yı geçmez bence :)

neyse dün ki menüme geleyim;

sabah uyanınca, 1 çk çörekotu yağı,1 bardak ılık su
kahvaltı; yarım peynirli gözleme, 2 dilim karpuz, 1 büyük dilim peynir
öğlen;enginarlı tavuk, salata, 2 dilim ekmek
ara;2 lokma simit
akşam; yarım kase sebzeli çorba, 1 adet fırında çipura, 2yk kadar sebze sote, 2yk ıspanak, salata, 1 dilim ekmek,1 bardak beyaz şarap
ara;1 dilim kavun

su; 2,5lt
spor;yok

işte misafir olunca da onlarla oturuyorsun, düzenin değişiyor.. her zaman böyle olmuyor tabi.. şimdi 2 hafta tatil, bakalım neler olacak :)
Misafir olmasina ragmen menun gayet iyi canim. Ee simdiden iyi tatiller

Huuu zen hanımcım
Watsapa gelsene gıı
Mılletın evrım degısmıs halını görürsün
Dün Berna atmış resım hatunun yarısı yok gıtmıs
Huuu zen hanımcım
Watsapa gelsene gıı
Mılletın evrım degısmıs halını görürsün
Dün Berna atmış resım hatunun yarısı yok gıtmıs
Canim ozelden mesaj attim yardimci olursan gelirim

• Vereyim arkadasim.
    Nohut tarifi:
    Arzu ettiginiz kadar nohutu iyice haslayip suzuyoruz. Nohutlar iliyinca damak zevkinize gore sarmisak dovup ilave ediyoruz. Tuz ekliyoruz. Blenderle pure haline getirirken arada birer kasik yogurt ilave ediyoruz istedigimiz kivama gelene kadar. Kapakli bir kaba koyup sogunca dolaba koyuyoruz.2-3 gun dolapta muhafaza edebiliyoruz. Et yemeklerinin yanina cok yakisiyor. Ikram ettigim herkes cok begeniyor. Dikkatli olmamiz gereken nohut basli basina protein olarak tuketilebileceginden et yemeklerinin porsiyonunu ona gore ayarlamaliyiz ya da nohut puresini tek basina yemeliyiz. Afiyet olsun:))
  • Çook teşekkür ederim zaten sarımsaklı yoğurtlu yemeklere bayılırım :)

Sen dr gıtmedın degıl mı
Adette olamadın ondan mı
Yoksa bırseymı yedın ödem için
İlaç kullandım tarlusol 10 güne kadar olmam gerekiyor bugün 2. gün 50 gün oldu kendimi huzursuz hissediyom dünkü menüm de akşam hariç sabah ve öğle karbonhidrat baskındı ondan ödem mi oldu ki sabah korkumdan kahvaltıda elma salatalık çiğ badem yedim ama hala rahat değilim

İyi geceler kızlar.

Kız 3 litre suyun nesi olmamış daha içemem valla reçel de adet dönemi tatliistegi için vişne reçeli yiyorum
13 gün ne demek. Allah yardımcın olsun. Ben bi de glukofen kullanmaya başladım. İnisülin baya yüksek geldi. O ilaç da feci lavaboya çıkarıyor.
Bende aynıyım canım herkesle bu etkiyi yapmıyor sanirim

canım valla pco sendrom iyileştim diyen yoktur galiba ama zayıf olmak çok etkili bak ben 2 kilo aldım 50 gündür adet olmuyorum ne kadar zayıf olursak o kadar iyi
Çok zayıfkende adet görülmeye biliniyor canım

Gecmis olsun canim. Ben de glukofen kullaniyorum ama boyle yan etkiler gormedim. Bence ilacin dozu yuksek geliyor ve sekerin dusuyor olabilir ya da baska bir saglik problemi yasiyorsundur. Ki bu bahsettiklerim de illaki doktora gitmen gerektigini gosteriyor. Ihmal etme arkadasim.

2 sinde başladım. 1000 likten ikiye bölüp sabah akşam içiyordum. 2 hafta sonra 1000 sabah 1000 akşam al dedi. 4 5 gündür kendimde değilim.
ben de ilk haftalar mahvoldum ana geçiyor hafifliyor ishal hep aynı ama

Kızlar günaydın. İlaç bana çok ağır gelmeye başladı. Yaşamaktan keyf almıyorum artık. Sürekli baş dönmesi, bulantı. Uyku hali.kafamı kaldıramıyorum yataktan. Glukofen ,metformin tarzı kullanıp da böyle olan var mı ? Pco için kullanıyorum ve inisülin direnci için.1 hafta daha kullanınca 1 ay dolacak doktorumla konuşcam. Dayanamıyorum artık.
canım ilaçların bitmesini ya da kontrol gününün gelmesini bekleme hemen git doktora belli ki ilaçlar sana ağır geliyor. ben de cyclo progenova kullanıyorum adet düzenleyici o da ama sendeki gibi bir etki olmadı

günaydın kızlarım iyi sabahlar, nasılsınız? benim dün akşam yemekli misafirim vardı, birgün önce 2 de uyumuştum, dün de yarım gibi uyudum, kendimi çok yorgun uykusuz hissediyorum. karnım da şiş olmuş.. allah allah.. korkudan tartılmadım, birşey de yapmadım ama..

ayılmaya çalışıyorum, şuan bu satırları bile zorla yazıyorum, böyle bir koltuk olsa ve sadece başımı koysam uykuya dalmam 1 dk yı geçmez bence :)

neyse dün ki menüme geleyim;

sabah uyanınca, 1 çk çörekotu yağı,1 bardak ılık su
kahvaltı; yarım peynirli gözleme, 2 dilim karpuz, 1 büyük dilim peynir
öğlen;enginarlı tavuk, salata, 2 dilim ekmek
ara;2 lokma simit
akşam; yarım kase sebzeli çorba, 1 adet fırında çipura, 2yk kadar sebze sote, 2yk ıspanak, salata, 1 dilim ekmek,1 bardak beyaz şarap
ara;1 dilim kavun

su; 2,5lt
spor;yok

işte misafir olunca da onlarla oturuyorsun, düzenin değişiyor.. her zaman böyle olmuyor tabi.. şimdi 2 hafta tatil, bakalım neler olacak :)
misafirin olduğu halde menün iyi bence misafir var diyince sen ben ağır bir menü beklemiştim ama fena değil
Günaydın kızlar
günaydın beril hanım
o kadar şişim ki bayır aşağı yürürken yuvarlanacam diye korkuyom, elime iğne batsa balon gibi pivuffff diye diye duvarlara çarpacam diye korkuyom
regli dönemin gelmiştir canım ondan olabilir bitki çayları iç..bir bardak yeşil çaya bir tane sade sodayı ve yarim limonu karıştır iç ödeme şişkinliğe iyi geliyor denenmiştir..bu arada 2 paket yeşil çay bir bardak olarak demlenecek

Back
X