haklisin sikilasmak gerek.Bir elbise vardı yazlık taa kaç sene öncesinden kıyamamıştım atmaya ..onu giydim olduama tabi sıkılaşmak lazım biraz daha
Bayramdan sonra coşturacağım burayı sporla inşallah
Valla tatil diye yamuldum başka yataklarda yatmaktanAaaPembe_patikli nereye amaa biz geldik herkeşcikler gidiyo
Tebrik ederim canım.Allah bizede enn yakın zamanda o günü göstersin inşallah
Cok cok tebriklerrr insan pes etmemelu bak oluyor isteBu arada dun ki diyetisyen kontrol sonucum da 4.200 vermisim bir ayda
Bunun 4 kilosu yagdan.
Cok guzel ilerleme kaydettigimize inaniyoruz diyetisyenimle ben. Kilo vermeme engel saglik sorunlarim oldugu icin.
Cunku baslarsa 200 gr 400 gr arasi verirken son uc kontrolumde 3.100 - 3.900 ve 4.200 gibi istikrarli bir yukselise gecti kilo verme hizim.
Sahaneee ben bile ilk hafta böyle veremedim süper ablamKizlar gunaydin
Gecen hafta : 80.4
Bu hafta: 78.3
Fark: 2.1 (% 2.61)
Tebrikler süper blyle devamGünaydın kızlar.herkese güzel bir bildirim günü olsun inşallah..
Her ne kadar captainberilceee beni herhangi bir listeye yazmasada bildirimimi yapayım
Geçen hafta:75.6
Bu hafta:74.2
Fark:1.4
Yeterki eksi olsun tbriklerberilceee geçen haftaki kilo 55.6
bugün 55.4
fark -0,200
%0,35
-200 de olsa verebildiğime sevindim hasta olmama sorunu halledersem atağa geçeceğim
Cokk tebrik ediyorum.negüzel yaa acaba bende birgün mezun olabilcekmiyimSağol canım ya valla aç gezdim bu hafta
Şu tatil olaylarını bitireyim aranızdayım inşallah
Şimdi ben liste olmadan Sudan çıkmış balığa dönerimterlik yemeden özellikle
Senide tebrik ediyorumGeçen hafta:59
Bu hafta:58.8
Az oldu bu hafta ama olsun:)bu hafta bi tuhaf yedim zaten
Bu aradaPembe_patikli tebrik ederim.azmin elinden bisey kurtulamıyor:)bide söylemeni istiyorum,zayifladiginda yeniden giyebildigin için cok mutlu olduğun kıyafet hangisi oldu:)
en birinci oldum canım ben -200 gr sadece :)günaydın kızlar tartımı söyliyeyim birde ben 2 kişiyle yarışıyordum biriamandey biriisnin nickini hatırlayamadım
merak ettim kaçıncı oldum
gecen hafta 67.6
bugün 66.5
[/QUOTE] yok annem ben tartildim salı günü 85.8 çıkmıştı onu verdim işte cumaya kadar ödem de var di tabi olsun haftaya 82.5 hedef koydum kendime bakalimCok cok tebriklerrr insan pes etmemelu bak oluyor iste
Sahaneee ben bile ilk hafta böyle veremedim süper ablam
Tebrikler süper blyle devam
Yeterki eksi olsun tbrikler
Cokk tebrik ediyorum.negüzel yaa acaba bende birgün mezun olabilcekmiyim
Senide tebrik ediyorum
zukkum cnm olsun sabit kalmakda gzl birsey. Kas olmustur spor cok yaptin diye hatirliyorum.
ben hangi listedeyim acaba kaptanım bilemedimAday lıstede olmayanlar bılgı bıldırmedı yada ben gözden kaçırdım
Etıketlersenız eklerım
harika Tebrikler.Gunaydin arkadaslar. Tarti da bol eksili bir gun dilerim
21.08 pazartesi 105 kilo ile araniza ilk katilisim. Bu sabah 104.1
Diyete 115.6 ile baslamistim 104.1 kiloyum su anda.
Ilk kilo bildirimim. Neyi nasil bildirecegimi bilemedim.
aldığın kiloyu verince giriyorsun canım ne zaman ayrılmıştın.Bende aday listedemi olcam bilemedim berilim yoksa izinden onceki kiloma dusunce listedemi olcam
muhteşem canım Tebrikler.Kizlar gunaydin
Gecen hafta : 80.4
Bu hafta: 78.3
Fark: 2.1 (% 2.61)
Döne harikasın canım Tebrikler.***13. TAKİM 532.ETAP***
berilceee (82.4/
eliya (74.7/
kitkurdu (89.5/
tezbitsin (68.9/ 67.3/ 1.6/ %2.32)
anderes (58.8/
zukkum (84/
DeryaOnDiet(72.2/
meliyke (59/
Efser_16(67.6/
ilksevdam (65.8/
nefertityy(78.1/
13.takım ortalaması:%
yazıldı cano çok tebriks.Günaydın kızlar.herkese güzel bir bildirim günü olsun inşallah..
Her ne kadar captainberilceee beni herhangi bir listeye yazmasada bildirimimi yapayım
Geçen hafta:75.6
Bu hafta:74.2
Fark:1.4
eksi olsun az olsun Tebrikler.berilceee geçen haftaki kilo 55.6
bugün 55.4
fark -0,200
%0,35
-200 de olsa verebildiğime sevindim hasta olmama sorunu halledersem atağa geçeceğim
Ne dedik eksi olsun bizim olsun Tebrikler.Geçen hafta:59
Bu hafta:58.8
Az oldu bu hafta ama olsun:)bu hafta bi tuhaf yedim zaten
Bu aradaPembe_patikli tebrik ederim.azmin elinden bisey kurtulamıyor:)bide söylemeni istiyorum,zayifladiginda yeniden giyebildigin için cok mutlu olduğun kıyafet hangisi oldu:)
sabırsızlıkla bekliyoruz.Bir elbise vardı yazlık taa kaç sene öncesinden kıyamamıştım atmaya ..onu giydim olduama tabi sıkılaşmak lazım biraz daha
Bayramdan sonra coşturacağım burayı sporla inşallah
oo çok iyi Tebrikler harikasın.günaydın kızlar tartımı söyliyeyim birde ben 2 kişiyle yarışıyordum biriamandey biriisnin nickini hatırlayamadım
merak ettim kaçıncı oldum
gecen hafta 67.6
bugün 66.5
Süpersin canım Tebrikler.Günaydın kızlar
Geçen hafta: 75.4
Bugün:74.5
Fark: -0.900
Canım sen geçen hafta bırıncı takım listesındemıydınben hangi listedeyim acaba kaptanım bilemedim
Kımı ekledın elıf**13. TAKİM 532.ETAP***
berilceee (82.4/
eliya (74.7/
kitkurdu (89.5/88.4/1.1/%1.23)
tezbitsin (68.9/ 67.3/ 1.6/ %2.32)
anderes (58.8/57,3/1,5/%2,55)(mezun olmak istiyor)
zukkum (84/84/0/sabit)
DeryaOnDiet(72.2/
meliyke (59/58,8/0,2/%0,34)
Efser_16(67.6/
ilksevdam (65.8/
nefertityy(78.1/
obezzto (75,6/74,2/1,4/%1,85)1. Takımdan transfer
13.takım ortalaması:%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?