- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Sağol canım.[/QUOTEcanim çok degistirdimde pek değişen bişey yok.bakalim yarin 4.gün bir kaç gün sonra tartiya çıkacağım.akmi kara mi belli olacak.
nasıl ya ekmek olmadi mi metabolizma calismiyormuymus?ilginchiç bilmiyorum p.tesi artı 300 dum bir daha tartılmadım.
Çok iyi maşallah.
ovv çok kötü.
anam hepsi dengesiz bu erkeklerin.
sorarım canım sağolasın.
bakalım yarına etkiliycekmi
güzel bir perşembe menüsü mercimek bi kötülük yapmazsa. Afiyet olsun.
Afiyet olsun diyetisyenin dediği için yorum yapamıyorum fazla ekmek 1 dilim olabilirdi sanki.
aç kalınca kilo gitmiyor canım malesef.
Afiyet olsun canım.
harika afiyet olsun tam perşembeye uygun bir menü yapmışsın.
7 yıl daha geçmiş yaşlanıyor hayatım 1 sene bile farkediyor malesef. O yüzden acele edip kurtulmaliyiz bu kilolardan. Bide beslenme sekline bir el at farklılıklar yap bakalım sonucu etkileyecek mi.
Afiyet olsun. Hem çiğ köfte hem mercimek yarın cuma şişkinlik yapmaz inşallah.
mantı dışında sıkıntı yok bence oda az mis ama bilemedim tatlım olmasa iyi olurmuş yarın tartı günü ki mantı bende acayip şişkinlik yapıyor.
Ben de diyetisyenle kilo veriyorum arkadasim ve benim diyetisyenim de israrla ekmeksiz olmaz diyornasıl ya ekmek olmadi mi metabolizma calismiyormuymus?ilginc
Senın bılgılerını edıtore yazdımYarina cokkkk heycanliyimmm
berilceee beril ablamm ben 11.8 de 117 idim ya... 18.8 tartilmadim ya.. yarinki verdigim rakami ikiye böleyim demi? Listeye girerim veya girmem fark etmez yani gecen hafta tartilamadimya nasil olur bilmem. Sen bilirsin
Bu konuda biraz arastirma yaptim canim ya karatay usulu besleneceksin 2 ogun( ekmek ve meyve cikartilip protein yag agirlikli olacak) ya da diyetisyenlerin onerdigi tarzda besleneceksin 3 ana ve 3 ara ogun(ekmek ve meyve olacak yag azaltilacak)Ben de diyetisyenle kilo veriyorum arkadasim ve benim diyetisyenim de israrla ekmeksiz olmaz diyor
Aylın ıstersen kendınde bılgılerını araştırYarina cokkkk heycanliyimmm
berilceee beril ablamm ben 11.8 de 117 idim ya... 18.8 tartilmadim ya.. yarinki verdigim rakami ikiye böleyim demi? Listeye girerim veya girmem fark etmez yani gecen hafta tartilamadimya nasil olur bilmem. Sen bilirsin
Seker zaten normL diyetdede yokki.merhaba ben zaten karatay diyetini tam olarak uygulamiyorum.çünkü cesaretim yok.ya daha fazla kilo alırsam. diye şekeri tm olarak cikaramadim. hayatımdan ama çok az tuketiyorum. ekmeği çıkardım.şimdilik bukadar )peki karatay diyetiyle verebildin mi ?
Senın bılgılerını edıtore yazdım
Teyıt alıp listelemek ıcın ama henüz bır cevap yazmadı Bahar
Tam olarak anlamadim neye bakicami ablam. Yani beni listeye koydugunda bilgi olsun diyemi? Misal aylin90 üye xxx. Etapta ayrilmis diye yazmak icin miAylın ıstersen kendınde bılgılerını araştır
250. Etapa kadar baktım yanı 280 etap nerdeyse
İstersen kendınde araştır
Ben yokumAday lıstede olmayanlar bılgı bıldırmedı yada ben gözden kaçırdım
Etıketlersenız eklerım
Karar defterınde Bahar hata yapan grubun karnekerını hazırlamayacagını eklemişSeker zaten normL diyetdede yokki.
Ama karatay da sabahlari meyve yiyebilirsin. Ben gecen senede 8 kg vernistim sonra hamile kaldim.
Simdide cok iyi gidiyo.
Tam olarak anlamadim neye bakicami ablam. Yani beni listeye koydugunda bilgi olsun diyemi? Misal aylin90 üye xxx. Etapta ayrilmis diye yazmak icin mi
Ben yokum
Zen71 (104.1) 105 ile 21.08 de geldim.Aday liste
Amandey (55.6//)sabıt 7 Ağustos'ta 57.4 geldı
Lina0156(74.3/
Gundirella(76/30 temmuz . 77 kılo
Efehatun (109.5/19 Temmuz'da 112.2
linnmhm (75.4/)75.9 ıle 16.08 geldı
Saol canim ihtiyacim var uzerimde bi miskinlik varTamam kız :)
Gaza getirmek için elimden geleni yaparım
Ne guzelmis bayildimInsallah canim. Burda bir zayiflama grubunda hedef kilolarina ulasinca kizlar birkac gunluk beraber tatile gittiler. Gormustum fotolarini
Cok guzel canim superBu arada dun ki diyetisyen kontrol sonucum da 4.200 vermisim bir ayda
Bunun 4 kilosu yagdan.
Cok guzel ilerleme kaydettigimize inaniyoruz diyetisyenimle ben. Kilo vermeme engel saglik sorunlarim oldugu icin.
Cunku baslarsa 200 gr 400 gr arasi verirken son uc kontrolumde 3.100 - 3.900 ve 4.200 gibi istikrarli bir yukselise gecti kilo verme hizim.
Bende aday listedemi olcam bilemedim berilim yoksa izinden onceki kiloma dusunce listedemi olcamAday lıstede olmayanlar bılgı bıldırmedı yada ben gözden kaçırdım
Etıketlersenız eklerım
Çok güzel vermişin çok sevindimBu arada dun ki diyetisyen kontrol sonucum da 4.200 vermisim bir ayda
Bunun 4 kilosu yagdan.
Cok guzel ilerleme kaydettigimize inaniyoruz diyetisyenimle ben. Kilo vermeme engel saglik sorunlarim oldugu icin.
Cunku baslarsa 200 gr 400 gr arasi verirken son uc kontrolumde 3.100 - 3.900 ve 4.200 gibi istikrarli bir yukselise gecti kilo verme hizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?