- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Tebrikler canim. Eksi olsun bizim olsunkızlaaaar kilomu yazıp hemen kaçıcam çünkü evde değilim ve telefonum yanımda değil kuzenimin pc'den giriyom
başlaangıç : 77 kilo
geçen hafta : 76 kilo
bu hafta : 75.6 kilo
fark :-400 gram
Sagol kKılo veren herkese tebrıkler
DeryaOnDietBerılceee
Kıtkurdu
Elıa
Anderes
Zen71
Obezzo
55 kılo
Nefersty
Bırevda
Gundırella
Sena
Aylın
Ormangozlü
Zukkum
Efser
Melıke
Lina
Linmh
Kızlar adını unuttuğum varmı
Tebrikler canim
Ins canim. Arada kacamak yapmasam daha hizli gider de. Kacamaksiz da dayanamam diyete.Yavasciktan Yavasciktan veriyorsun sende maşallah gitsin bidaha gelmesin yağlar fazlaliklar
Sagol canim. Gozum uzun zamandirr 69 da ins gorurum birgunCanim cok.guzel yaa 71 i gordun
Tatlım geçen haftaki kilon-bu haftaki kilon=fark÷Geçen haftaki kilon=sonuc×100Gecen cuma 66.7ydim bu cuma 66.0 aradaki fark 0.7 yuzdesini nasil aliyoruz?berilceee
Biraz biraz kendime değer vermeye başladım.Çok güzel canim maşallah.
Yediklerine say bebeğim.
sorun ilginç grldi herkesin metobolizmazi farklı sen kaç kg veriyorsun haftada merak ettim.
Tebrikler canım.
tatlım 3. cuma listeye girebiliyorsun bu 3 hafta içinde kilo verisin katılımın çok önemli ona göre karar verip alıyoruz takıma. Hadi bakalım göreyim seni
Gitsin canım da boşver yavaş yavaş olursa vücudun toparlanır hemTebrikler canim
Ins canim. Arada kacamak yapmasam daha hizli gider de. Kacamaksiz da dayanamam diyete.
olmasi gereken o zaten canım benim.Biraz biraz kendime değer vermeye başladım.
Gitsin canım da boşver yavaş yavaş olursa vücudun toparlanır hem
Teşekkür ederimTatlım geçen haftaki kilon-bu haftaki kilon=fark÷Geçen haftaki kilon=sonuc×100
66.7-66=0.7
0.7÷66.7=0.0104947526
0.0104947526×100=1.0494752624
Noktadan sonra 2 rakamı aliyoruz sonucun %1.04
Teşekkür ederim canım1 haftada mı o zaman sen kazandın tebrikler canım bir külah dondurma hediyem olsun
Dediğim gibi ben çok çok yavaş veriyorum.şuan 4.günüm çok ac kalıyorum.haftaya kilo mu bildiririm size o zaman belli olur.Çok güzel canim maşallah.
Yediklerine say bebeğim.
sorun ilginç grldi herkesin metobolizmazi farklı sen kaç kg veriyorsun haftada merak ettim.
Tebrikler canım.
tatlım 3. cuma listeye girebiliyorsun bu 3 hafta içinde kilo verisin katılımın çok önemli ona göre karar verip alıyoruz takıma. Hadi bakalım göreyim seni
ay maşallah cok guzel vermissin .haklısın ya ben biraz tez canli olduğumCanik emin ol böylesi daha iyi pesimizden atli kovalamiyo yani yavas olsun saglam olsun ben daha once 20 günde 10 kiloda verdim ama hepsini geri aldigim gibi bide mide hassasiyeti kaldi yadigar ac kaldigin icin metobolizmanin yavaslamasi da cabasi bak simdi 1 ayda 4 kilo verdim böyle daha iyi gidiyor cok zorlamadan
yani şöyle söyleyim.beslenme listelerinize bktimda aslında çok az yiyorsunuz .ve gayet te sporda yapıyorsunuz.yani ona göre az geldi banaNeye göre az ki
Yada sen ne hızda verıyorsun
Iyy sorma abla ya sabah oglen aksam yagsiz tuzsuz sebze corbasi yiyodum kucuk bi kase yani gunde 3 kucuk kase corba yiyodum sadece ve bütün gün spor aletinden inmiyodum nerdeyse günde 3 saat spor yapiyodum bi iki kere bayilmistim hatta simdi ondan diyet yapiyom diyemiyorum evdekilere korkuyolar gene oyle asiri yaparim diye :))Nasıl verdın o zaman
E yani o zaman bi seye hirs yapmistim zatende tobe bi daha oynamam o kadar vücudumla sonra iki lokma yesem cikarir oldum tepe taklak etmisim kendimiBencede oyke canim vucudu alistira alistira gidince korumak biraz daha kolay olabilir
Yani bu 600ler birike birike dag olacak :))Oyle canim ikimiz de tam 600 vermisiz. Her hafta 600 bile versek supper olur
O kadar hizli vermen iyi bi sey degil iste onu anlatiyorum sagligin bozulursa bi ise yaramaz ben bu seyi yaptigimda 15 yasindaydim o yasta bile sonradan toparlamak cok zor oldu hic girme o topa yavas yavas saglikli saglikli ver kilonu tez canliliga gerek yokay maşallah cok guzel vermissin .haklısın ya ben biraz tez canli olduğum
için pek sabrim yok .ışte bakalim İNŞALLAH bende bu kadar hızlı verebilirim.günde ortalama kac kalori alıyorsun?
ben içmiyorum içindeki katkı maddelerinden kaynaklı kilo sebebi ile değil E bilmem neler var paketlenmiş ürüne karşıyımyani şöyle söyleyim.beslenme listelerinize bktimda aslında çok az yiyorsunuz .ve gayet te sporda yapıyorsunuz.yani ona göre az geldi bana
bana gelince de eskiden çok hızlı yazardım.ama şimdi yok denicek kadar az gidiyor.bir yerde yanlis mi yapıyorum anlamadim gitti .hele ki kışın yaptim aylarca üç kilo gibi bişey gitti.resmen sinirden ağlama krizlerine girmiştim.haftaya tartilacagim.bakalim ne cikacak
Birde genel olarak .bi sorum var neskafe iciyormusunyz?
Krizlere girecek bir sey yok bak 66da üç hafta oyalandim ben krizlerr girmedim umutsuz olmadim yani sorun etme bu kadar elbet gidecek bazen meto yavasliyo bazen de inatçı kiloyla karsilasiyosun gitmiyo daha fazla spor meto hizlandirici bi kac bitki cayiyla asarsin onu yeterki birakip zaten veremiyom deyip yemeğe gömülme. Kac kalori aliyosun diye sormustun bide o 20 gunde 10 kilo dedigimde heralde gunde 200 kaloriyi gecmiyordu ama simdi 800 1000 kalori arasi tuketiyorum günde. Nescafede arada canim isterse sekersiz ve kremasiz iciyorum ama genelde sekersiz turk kahvesi iciyorumyani şöyle söyleyim.beslenme listelerinize bktimda aslında çok az yiyorsunuz .ve gayet te sporda yapıyorsunuz.yani ona göre az geldi bana
bana gelince de eskiden çok hızlı yazardım.ama şimdi yok denicek kadar az gidiyor.bir yerde yanlis mi yapıyorum anlamadim gitti .hele ki kışın yaptim aylarca üç kilo gibi bişey gitti.resmen sinirden ağlama krizlerine girmiştim.haftaya tartilacagim.bakalim ne cikacak
Birde genel olarak .bi sorum var neskafe iciyormusunyz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?