- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Abooo ne yarmalı bir grubuz yaa çorbası yemeğiBen yaptim bile karnibaharli yarma
Anammm böyle ekmeğe bana bana yiyeceksinEki Görüntüle 2043737
20 gün sonra yenmeye bekliyor.
Ya benŞimdi @berilceee gelene kadar bir bakalım şu yoklamaya
@aylin90 Cumartesi'den beri yok merak ettim
@meliyke burda @zukkum burdaZen71 burda
@obezzto yarından itibaren aktifim sahalara dönüyorum dedi
@Ilksevdam sen de gel artık
@kitkurdu ne düğünmüş arkadaş çevre çok geniş maşallah@efser_16 dün akşamdan beri yok
@eliya acılı ezme yapıyor
@linnmhm bugün gelmiş ama selam vermemiş
@lina0156 dün sabahtan ber yok
@Sena616 sen de daha çok katılmaya çalış canım
@ormangözlü görünmüyor merak ettim
@55olmakistiyorum burdanefertityy burda
@DeryaOnDiet örnek yarışmacı seçtim seni düzenin için teşekkürler
Unuttuğum var mı bilmiyorum
Haydi kızlar uğrayın artık tam tempo başlayalım
Kaçamak yaptıysanızda korkmayın gelin artık
3.satır sağdasınYa ben
Ne zaman şöyle acaba bugün hangi ojeyi sursem acaba diye dusunucem bakalim : ))Valla en iyisi alışveriş yada kuaförbaşka birşey aklıma gelmedi
Ellerine sağlıkEki Görüntüle 2043737
Valla ben zayıfladım ya düşünüyorum bundan sonra tartı fotoğrafları ojeli olsun lütfenNe zaman şöyle acaba bugün hangi ojeyi sursem acaba diye dusunucem bakalim : ))
Alisveris&kuafor de esimi bi bunaltiyor
Bence de. Disardayken veya iste calistigim zamanlar yemek dusunmuyorum. Ama evde off buzdolabi cok yakin galibaBen de senin gibi sürekli yemek dusunuyorum ya. Galiba hayatimiz sıkıcı
Cok guzel gorunuyor canim.Eki Görüntüle 2043737
Yarin hemen seminere devam edicem basladim bakalim :)Hadi hayırlısı olsunMehil müddeti var mı?uzak yol yorucu olmuştur tabi
Ay Derya senin saç rengini pek beğeniyorum boşver buzdolabını yaaa ..az zayıfla salata ye valla bir yere gitsem herkes zayıf yaBence de. Disardayken veya iste calistigim zamanlar yemek dusunmuyorum. Ama evde off buzdolabi cok yakin galiba
Kizim da esom de seviyor canim.Abooo ne yarmalı bir grubuz yaa çorbası yemeğibende mi yapsam
Evet leblebi galan al çantana canım ..yakın mı okulun?Yarin hemen seminere devam edicem basladim bakalim :)
nefertityy nin dedigi doğru is yerinde daha az yeniliyor.
Ama sonrasinda sen mutlu ve esin mutlu dogal olarakNe zaman şöyle acaba bugün hangi ojeyi sursem acaba diye dusunucem bakalim : ))
Alisveris&kuafor de esimi bi bunaltiyor
Saklamisin 101 kiloluk kucucuk beni oraya goremedim canim.3.satır sağdasın
O zaman 3 hafta sonra ben daha az yiycem ayy ne guzelYarin hemen seminere devam edicem basladim bakalim :)
nefertityy nin dedigi doğru is yerinde daha az yeniliyor.
Sagol canim. Bugun kuafordeydim kestirdim saclarimi ama kiyamadim tabi ucundan azicik. 2 gunde 1 sac duzlestirmekten sacim cok yiprandi ama kuafor ay rengi ne guzel deyince hosuma gitti. Galiba ayni renge devam. Koyu renk dusunuyordum daAy Derya senin saç rengini pek beğeniyorum boşver buzdolabını yaaa ..az zayıfla salata ye valla bir yere gitsem herkes zayıf yabirde işe başlayacaksın bak
Denemek istersen bakir ve acik kahve karisimi canim.Ay Derya senin saç rengini pek beğeniyorum boşver buzdolabını yaaa ..az zayıfla salata ye valla bir yere gitsem herkes zayıf yabirde işe başlayacaksın bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?