Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Insallah canim

Gecmis olsun canim. Iyi sonuclar cikar insallah
Ins bakalm artık ne var ne yok bulsunlar
Olma olma bende olamadim zaten ama kahvaltida hic ekmek yemedim bak belki burdan yirtarim

Aslinda saglik icin degil kurabiyenin sagligi mi olur :)) canim yaninca babam almış seviyorum diye beni nasil simartacaginu biliyor cok simarik oldum ya
Babanla bi konuşsak mi biz ne diller dokuyoruz motive etmek için yapma kurban olduğum simartma şu kızı alma kurabiye diye he ne dersin

Iyi egleceler canim. Ama yarin cumaaa

Iyi eglenceler canim. Ama yarin cumaaa

Ohh mis kapatin gari sezonu burasi esiyor baya sicak ama deniz havasi yok pek :)

Son düzenleme:
Babanla bi konuşsak mi biz ne diller dokuyoruz motive etmek için yapma kurban olduğum simartma şu kızı alma kurabiye diye he ne dersin
Fena olmaz aslinda annem neler diyo da fayda etmiyo kilo verdi bu ara yesin yesin diyo sanki istemeden verdim sanki zafiyet geciricem :)))

Haklisin elif cim. Biz babasini ikna etmeliyiz
Suc bende de var ya hadi o getiriyo yedim de yeme dimi ne yiyon pis boğaz insan

Bu haftaya artiyla basladim canim Cumaya eksi olurum ama kucuk bir eksi olur. pazartesi 71.4 dum. 70.7 veya 70.6 olsam iyi yine ins bu hafata sonu dikkat ederim haftaya gorurum belki 60lari.
Bosver offlasin sen yine de soyle hadi beraber temizlik yapalim yemek yapalim diye. Arada bir de ayy sen ne guzel temizledin filan de yaptigi isin begenildigine sevinir

Afiyet olsun canim. Ohh ne guzel kiz kiza oturdunuz. Fallar da kapatilmistir var mi aranizda fal bakan?

Hangi ekmegi alacagima karar veremiyorum ihe organik ekmegiyle basladim simdi cavdar aliyorum birde tam bugday var kepek var en iyisi hangisi ne yemeliyiz
Ben beyaz un haric ve icinde yapay madde olmayan her turlu ekmegi aliyorum. Kimi ekmeklerde katki maddesi var canim aman dikkat.

Fena olmaz aslinda annem neler diyo da fayda etmiyo kilo verdi bu ara yesin yesin diyo sanki istemeden verdim sanki zafiyet geciricem :)))

Suc bende de var ya hadi o getiriyo yedim de yeme dimi ne yiyon pis boğaz insan
Ya deme oyle Babalara hayir demekte cok zor ama

Ne mutlu. Kizim bebekken bir kere esime birakmaya kalktim cocugun ustunde uyuyakalip neredeyse olduruyormus. Allahtan isim cabuk bitti de sag salim kurtuldu yavrum. Ve son oldu bir daha birakmadim
Yorgundur belki o gun. Ya da senin geldigini gormustur bir daha birakma diye yapmistir :)

Ay gece gece eski kocacigimi cekistiresim tuttu. Yaziiiiik
Amanin bir de eskiymis annemin bir sozu var olmuyorsa zorlamanin anlami yok. Kimse bosanmak icin evkenmiyor ama olmayan bir iliskide de kendini yormanin musuz olmanin alemi yok. Sukur simdi sorunum yok ama hic bilinmez yarin bize neler getirir. O yuzden evlenmemis fistik kizlarimiza tavsiyem once iyi taniyin aileniz izin veriyorsa bir sure ayni evi paylasin sonra evlenin. Ben evlenmeden 1 sene ayni evi paylastim kolay bir karar degil iyiki de yapmisim. Tabi benim dururmum farkliydi ulkemi degistirdim sevdigim adam icin.

Kızlar günaydın ellerim çok sis uyandığım da ve eller sis olduğu zaman tartı artı gösteriyor napiyim sizce 5 den sonra yemek yemedim 2 lt su içtim niye böyle oluyor ya

Vücut su topluyordur belki tuzu cok kullanma

Ben evde pastalar pişince hic dayanamiyorum tadina bakiyorum zor bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…