Insallah canimSelam tatlışlarobeztonuz geldiii
Birkaç gündür elimde olmayan sebeplerden gelemedim, maalesef siz plan yaparken hayat da yapıyormuş, lütfen kusuruma bakmayın..
Gelemediğim vakit arayıp soran, mesaj atan herkese teşekkürler, hepinizi çook seviyoruminanın mantıken şu vakitler izin almam gerek, telefonu elime alacak vaktim yok, fakat sizin gibi arkadaşları ve takımı bırakıp izne bile çıkamıyorum.resmen vicdan yaptırıyorsunuz bana özellikle @anderes sağolsun varolsun takımı sırtladığı yetmiyormuş gibi bir de her gün taciz ediyor beni tacizine gurban olduğum
Neyse, çok uzatmadan gelelim kuyruğa kızlar.bugün istemeyerekte olsa tartıya çıktım , hiç kilo verememişim +200 gr almışım birdespor günlerdir yapamıyorum ve bu beni mutsuz ediyor açıkcası.sanki bir şeyler eksik hayatımda hep.spor yapamayınca diet yapmanında bir mantığı yok gibi hissediyorum ve sanki arada kaçırıyorum insalah pazartesiden sonra toparlarım kendimi
Ins bakalm artık ne var ne yok bulsunlarGecmis olsun canim. Iyi sonuclar cikar insallah
Olma olma bende olamadim zaten ama kahvaltida hic ekmek yemedim bak belki burdan yirtarimAbla degis sen telefonunu söyle kocaman ekranlı birsey al rahat rahat ohh.
geçmiş olsun tatlım inşallah güzel sonuclar alırsın. Kurabiye için iyi niyetli olamiyacagim
Hosgeldin canim bugün saf protein yapsan yada sebze sadece yarına dengeleniyor diye düşünüyorum bende de vah durumlar.
Birazdan denize gidicez sandviç hazırladım aman kendime de yapim dedim zaten bu yazın son deniz etkinliği aklıma siz geldiniz salatamı yaptım gidiyorum
Hiloş bugün senden detoks bekliyorum yeme gebertirim.
Babanla bi konuşsak mi biz ne diller dokuyoruz motive etmek için yapma kurban olduğum simartma şu kızı alma kurabiye diye he ne dersinAslinda saglik icin degil kurabiyenin sagligi mi olur :)) canim yaninca babam almış seviyorum diye beni nasil simartacaginu biliyor cok simarik oldum ya
Iyi egleceler canim. Ama yarin cumaaaCanlarim biz sezonun son deniz etkinliğini yapıyoruz bugün çocuklar çok istiyor. Bugün ara ara bakmaya çalışırım. Öpüldünüz. Yarın perşembe güzel bir gün geçirin ben salatamı kaptım gidiyorum.
Iyi eglenceler canim. Ama yarin cumaaaCanlarim biz sezonun son deniz etkinliğini yapıyoruz bugün çocuklar çok istiyor. Bugün ara ara bakmaya çalışırım. Öpüldünüz. Yarın perşembe güzel bir gün geçirin ben salatamı kaptım gidiyorum.
Ohh mis kapatin gari sezonu burasi esiyor baya sicak ama deniz havasi yok pek :)Canlarim biz sezonun son deniz etkinliğini yapıyoruz bugün çocuklar çok istiyor. Bugün ara ara bakmaya çalışırım. Öpüldünüz. Yarın perşembe güzel bir gün geçirin ben salatamı kaptım gidiyorum.
Haklisin elif cim. Biz babasini ikna etmeliyizBabanla bi konuşsak mi biz ne diller dokuyoruz motive etmek için yapma kurban olduğum simartma şu kızı alma kurabiye diye he ne dersin
Fena olmaz aslindaBabanla bi konuşsak mi biz ne diller dokuyoruz motive etmek için yapma kurban olduğum simartma şu kızı alma kurabiye diye he ne dersin
Suc bende de var ya hadi o getiriyo yedim de yeme dimi ne yiyon pis boğaz insanHaklisin elif cim. Biz babasini ikna etmeliyiz
Abla degis sen telefonunu söyle kocaman ekranlı birsey al rahat rahat ohh.
Olacagi o bu gun ugrastiriyor beni. Kirasim geliyor ama yenisini almadan olmaaaaz.Nasil haberlesirim sizlerle sonra
geçmiş olsun tatlım inşallah güzel sonuclar alırsın. Kurabiye için iyi niyetli olamiyacagim
Hosgeldin canim bugün saf protein yapsan yada sebze sadece yarına dengeleniyor diye düşünüyorum bende de vah durumlar.
Birazdan denize gidicez sandviç hazırladım aman kendime de yapim dedim zaten bu yazın son deniz etkinliği aklıma siz geldiniz salatamı yaptım gidiyorum
Hiloş bugün senden detoks bekliyorum yeme gebertirim.
Bu haftaya artiyla basladim canim Cumaya eksi olurum ama kucuk bir eksi olur. pazartesi 71.4 dum. 70.7 veya 70.6 olsam iyi yine ins bu hafata sonu dikkat ederim haftaya gorurum belki 60lari.Haklisin galiba ablacim masallah size allah bozmasin:) bi kac beraber temizlikte yaptik banyoyu falan yikadi etti ama sonra hadi dedigimde miy miylandi baktim bakicaz artik ilerde söylerim rahat rahat :)
Ohh bu hafta 6lar gorunur mu kacta kalmistik hatirlamiyorum
Iyi geceleer
Afiyet olsun canim. Ohh ne guzel kiz kiza oturdunuz. Fallar da kapatilmistir var mi aranizda fal bakan?Ben geldiim.
Once menumu yazayim. Sonra geri donup mesajlari okurum.
Kahvalti
3 dl. Ekmek
2 dl. Peynir
1 yumurta
Domates salatalik yesillik
Cay
Ara
3 kayisi
2 ceviz
Ogle
4 kasik et kavurma
Salata
1 dl. Ekmek
Ara
Ceyrek izmir gevregi (simit yani)
1 su bard. Ayran
Aksam
Peynirli tost (tam bugday ekmekli )
1 bard. Ayran
Domates salatalik
Ara
1 armut
1 su bard. Sut
3 lt. Su
1 saat yuruyus
Cay kahve maden suyu
Binada ki erkekler firar etmis (kimi il disinda kimi mesaide) biz de toplandik. O yuzden yoktum.
Ben beyaz un haric ve icinde yapay madde olmayan her turlu ekmegi aliyorum. Kimi ekmeklerde katki maddesi var canim aman dikkat.Hangi ekmegi alacagima karar veremiyorum ihe organik ekmegiyle basladim simdi cavdar aliyorum birde tam bugday var kepek var en iyisi hangisi ne yemeliyiz
Ya deme oyleFena olmaz aslindaannem neler diyo da fayda etmiyo kilo verdi bu ara yesin yesin diyo sanki istemeden verdim sanki zafiyet geciricem :)))
Suc bende de var ya hadi o getiriyo yedim de yeme dimi ne yiyon pis boğaz insan
En iyisi sen ne yazdiysa ye Nihalcim. Diyetisyenin uzuun vadeli bir hazirlamistir sana ne guzel metabolizmani hep hizli tutarak ve ac birakmadan zayiflayacaksin.Bana da oyle geliyor ama diyetisyenim oyle diyor ben ne yapayim. Bir de tamamlamayinca laf yiyorum.
Eee babalar oyle. Babasinin kucuck bebegiFena olmaz aslindaannem neler diyo da fayda etmiyo kilo verdi bu ara yesin yesin diyo sanki istemeden verdim sanki zafiyet geciricem :)))
Suc bende de var ya hadi o getiriyo yedim de yeme dimi ne yiyon pis boğaz insan
Yorgundur belki o gun. Ya da senin geldigini gormustur bir daha birakma diye yapmistir :)Ne mutlu.Kizim bebekken bir kere esime birakmaya kalktim cocugun ustunde uyuyakalip neredeyse olduruyormus. Allahtan isim cabuk bitti de sag salim kurtuldu yavrum. Ve son oldu bir daha birakmadim
Belki ugrasmak istememissindir canim. Simdi kizin buyudu masallah oyy ins biz de o gunleri gorelim.Ben de oyle dusunuyordum ve uygulamaya calistim ama olmadi
Amanin bir de eskiymisAy gece gece eski kocacigimi cekistiresim tuttu. Yaziiiiik
Videolarla yapamaz misin canim? bir denesen. Al bebisini de kucagina bebek kucaktayken cok daha fazla kalori yakiyoruz haberin olsun.Öyle bisey yok burda cnm.
Spor aleti almam sart...
Hahaa
Esim aksamci calisiyo hep cnm. Gece 1 de gelio eve.
Kızlar günaydın ellerim çok sis uyandığım da ve eller sis olduğu zaman tartı artı gösteriyor napiyim sizce 5 den sonra yemek yemedim 2 lt su içtim niye böyle oluyor ya
günaydın kızlar, ben de okuya okuya geldim.. bu saat oldu.. ya sabahları çok kalkıyorum bu hafta.. üff püff.. :)
akşam 12 de uyuyunca, sabah 6:30 da kalkmak ne zor geliyor, yaşlanıyorum galiba.. dün akşam ki misafirleri de atlattım çok şükür.. bir de hafta sonunu atlattım mı bu iş tamamdır :)
dün ki menüm;
sabah; 1 salatalık, 1 fincan filtre kahve
öğlen; 2 dilim ekmek, tavuklu salata, 1 armut
akşamüstü, 1 dilim ekmek(midem çok kazındı ve etrafta yiyecek birşey bulamadım maalesef başka, ondan bugün yanımda birşeyler getirdim.)
akşam; 1 kase(6-8yk kadar) taze fasülye, yanına 3yk yoğurt, 1 tk fıstık ezmesi arkadan
ara; 1 dilim börek ( misafire yaptım da tadına baktım maalesef :) )
su;3lt
spor; maalesef yok yine.. ( bu hafta böyle geçecek)
bu akşam da daha tehlikeli benim için.. çünkü haftasonu annemin misafirleri için bugün kekler, poaçalar yapacağım.. evi kokutayım biraz bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?