- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Sağol canım kolay gelsinSelam tatlışlarobeztonuz geldiii
Birkaç gündür elimde olmayan sebeplerden gelemedim, maalesef siz plan yaparken hayat da yapıyormuş, lütfen kusuruma bakmayın..
Gelemediğim vakit arayıp soran, mesaj atan herkese teşekkürler, hepinizi çook seviyoruminanın mantıken şu vakitler izin almam gerek, telefonu elime alacak vaktim yok, fakat sizin gibi arkadaşları ve takımı bırakıp izne bile çıkamıyorum.resmen vicdan yaptırıyorsunuz bana özellikle Pembe_patikli sağolsun varolsun takımı sırtladığı yetmiyormuş gibi bir de her gün taciz ediyor beni tacizine gurban olduğum
Neyse, çok uzatmadan gelelim kuyruğa kızlar.bugün istemeyerekte olsa tartıya çıktım , hiç kilo verememişim +200 gr almışım birdespor günlerdir yapamıyorum ve bu beni mutsuz ediyor açıkcası.sanki bir şeyler eksik hayatımda hep.spor yapamayınca diet yapmanında bir mantığı yok gibi hissediyorum ve sanki arada kaçırıyorum insalah pazartesiden sonra toparlarım kendimi
Tamam bir bakayım nasıl oluyormuşmate içtim az evvel bide yeşil çay alıyım gidip marketten regl haftaya denk gelcek sanırım
Sağol canım hadi bulgur dündü ama elifim bu geçen cumadan beri var bugün bulgur yok menumde zaten bakalım gerçi gec yemedim 5 de yediydim ama yarına gider umarım baktım bugün 600 gr artidayim pazartesiye göre de 1 kilo yani mümkün değil bu kilo olamaz çünkü menüler ortada en dengesiz günümde bile 1 öğün beslenmisiim kışlıkları bugün bitecek yarın itibari ile hemm diyete hemm spora çok sıkı asilmam lazım ki ay sonu 79 gorebileyim artık mezun olmak istiyorum o yüzden patır patır gitmeli kilolar
sanmıyorum canım ondan olduğunu
Pembe_patikli yeliz benim hedefi 73 yapalım canım yarın olur mu 80 di sanırım
Aynen canım ama bununda sonu yok baksanaVücut su topluyordur belki tuzu cok kullanma
Ben evde pastalar pişince hic dayanamiyorum tadina bakiyorum zor bir durum
Afiyet olsun cnaim. Menun gayet iyi ins spora da baslarsan super olacak. Babanin umarim onemli bir problemi yoktur. Rabbim saglik versin canim en onemlisi.Merhaba kızlar
Sabah 10.00
2 yumurta
Peynir zeytin
Domates salata
1 dil ekmek
Aksam 17.00
2 kepçe domates çorbası
1 kepçe tazefasulye az patates var içinde
3 dolu yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata tavuk küçük parça
1 dil ekmek
Şu 2 lt
Spor yok
Kızlar babam rahatsız baya tanı koyamadilar henüz aklım beynim onda gidip geliyorum ama durumu beni sarmıyor yarın tekrar kontrol var dua edin allah onu başımızdan eksik etmesin bu hafta hiç spor yapmadım neredeyse cumartesi itibari ile spora baslicagim ip ve eliptik yapacağım ve 3 öğün beslenerek devam edicem 1 hafta bakalım ne olacak
En sondakine bayıldımAbla degis sen telefonunu söyle kocaman ekranlı birsey al rahat rahat ohh.
geçmiş olsun tatlım inşallah güzel sonuclar alırsın. Kurabiye için iyi niyetli olamiyacagim
Hosgeldin canim bugün saf protein yapsan yada sebze sadece yarına dengeleniyor diye düşünüyorum bende de vah durumlar.
Birazdan denize gidicez sandviç hazırladım aman kendime de yapim dedim zaten bu yazın son deniz etkinliği aklıma siz geldiniz salatamı yaptım gidiyorum
Hiloş bugün senden detoks bekliyorum yeme gebertirim.
Slm canimGunaydinlar
Az kaldı kız fıstık olmana sabret bira daha .Ins bakalm artık ne var ne yok bulsunlar
Olma olma bende olamadim zaten ama kahvaltida hic ekmek yemedim bak belki burdan yirtarim
Guzelim eger cisslardan yemiyorsan uzme tatli canini. Diyetine devam et saglikli ye ve bence en onemlisii tuzu komple kes. Ben hamileyken kestim tuzu hic sislik yasamadim o gun bu gundur yemegi pisirince once kendime alirim tuzsuz sonra icine azicik eklerim esim icin. Tuzun bir yarari yok.Kızlar günaydın ellerim çok sis uyandığım da ve eller sis olduğu zaman tartı artı gösteriyor napiyim sizce 5 den sonra yemek yemedim 2 lt su içtim niye böyle oluyor ya
Amin canim cok eksili bir gun olsun tartiya 1 gun kalaaGünaydınlar dostlar musmutlu sorunsuz bir gün diliyorum
Evet canım bambaşka bir kültür gerçekten seninki de ..Amanin bir de eskiymisannemin bir sozu var olmuyorsa zorlamanin anlami yok. Kimse bosanmak icin evkenmiyor ama olmayan bir iliskide de kendini yormanin musuz olmanin alemi yok. Sukur simdi sorunum yok ama hic bilinmez yarin bize neler getirir. O yuzden evlenmemis fistik kizlarimiza tavsiyem once iyi taniyin aileniz izin veriyorsa bir sure ayni evi paylasin sonra evlenin. Ben evlenmeden 1 sene ayni evi paylastim kolay bir karar degil iyiki de yapmisim. Tabi benim dururmum farkliydi ulkemi degistirdim sevdigim adam icin.
Soylenme kiz kocaya soylenmez@Zen71 ben niye kaçırdım bu muhabbeti eski yeni yürürlükte hiç fark etmez en sevdiğim şey koca çekiştirmek
ama boş boş değil sonunda kendimi doldurup gaza gelmiş bir şekilde söylenmeye geçmek o benim işte
Bende bi 63 olamadim ya bi duzen tutmadi ki tikir tikir gitsin bi ileri iki geri olmuyo böyle ankaraya doneyimde kendime iyi bi plan yapayim ben :)Bu haftaya artiyla basladim canim Cumaya eksi olurum ama kucuk bir eksi olur. pazartesi 71.4 dum. 70.7 veya 70.6 olsam iyi yine ins bu hafata sonu dikkat ederim haftaya gorurum belki 60lari.
Bosver offlasin sen yine de soyle hadi beraber temizlik yapalim yemek yapalim diye. Arada bir de ayy sen ne guzel temizledin filan de yaptigi isin begenildigine sevinir
Eee babalar oyle. Babasinin kucuck bebegi
Ayni eve girmeden taninmiyor kesinlikle bende bi iki sene ayni evi paylastim ama aileden gizli tabiki türkiyede böyle bi seyi ailen bilemez bilmemeli her haltimiz gizli kapakli olmak zorundadir biliyosunbiliyosun. tanidigim en acik görüşlü insanlardir ama onlar bile bunu kaldiramazdiAmanin bir de eskiymisannemin bir sozu var olmuyorsa zorlamanin anlami yok. Kimse bosanmak icin evkenmiyor ama olmayan bir iliskide de kendini yormanin musuz olmanin alemi yok. Sukur simdi sorunum yok ama hic bilinmez yarin bize neler getirir. O yuzden evlenmemis fistik kizlarimiza tavsiyem once iyi taniyin aileniz izin veriyorsa bir sure ayni evi paylasin sonra evlenin. Ben evlenmeden 1 sene ayni evi paylastim kolay bir karar degil iyiki de yapmisim. Tabi benim dururmum farkliydi ulkemi degistirdim sevdigim adam icin.
Canim cok az uyumussun ya ben az uyuyunca cok acikiyorum dikkat et. Ve benim fikrim tabi eger annenin yaptiklarina dayanamiyorsan sabah kahvaltida ekmegin yerine ye ki aksam canin istemesin onlardan. Ve annene soyle bol bol salata cesitlerinden de yapsin aksam da onlari yersin olmaz mi?günaydın kızlar, ben de okuya okuya geldim.. bu saat oldu.. ya sabahları çok kalkıyorum bu hafta.. üff püff.. :)
akşam 12 de uyuyunca, sabah 6:30 da kalkmak ne zor geliyor, yaşlanıyorum galiba.. dün akşam ki misafirleri de atlattım çok şükür.. bir de hafta sonunu atlattım mı bu iş tamamdır :)
dün ki menüm;
sabah; 1 salatalık, 1 fincan filtre kahve
öğlen; 2 dilim ekmek, tavuklu salata, 1 armut
akşamüstü, 1 dilim ekmek(midem çok kazındı ve etrafta yiyecek birşey bulamadım maalesef başka, ondan bugün yanımda birşeyler getirdim.)
akşam; 1 kase(6-8yk kadar) taze fasülye, yanına 3yk yoğurt, 1 tk fıstık ezmesi arkadan
ara; 1 dilim börek ( misafire yaptım da tadına baktım maalesef :) )
su;3lt
spor; maalesef yok yine.. ( bu hafta böyle geçecek)
bu akşam da daha tehlikeli benim için.. çünkü haftasonu annemin misafirleri için bugün kekler, poaçalar yapacağım.. evi kokutayım biraz bakalım :)
Farkindyim canim.Amin hepsinin bahtı açık olsun Sağol canım.
Afiyet olsun canım menünde sporun da güzel .
Afiyet olsun canım harikasın valla.
sen halledersin bebeğim kuşkum yok.
Afiyet olsun canım sporun bi harika.
Afiyet olsun canım. Su yeterince olmuştur sanırım
Afiyet olsun canım.
Kolay gelsin aylar sonra zor tabi.
inşallah canım ne güzel olur.
maşallah sana
ohh mis çok şanslısın.
Afiyet olsun meyve cok olmuş
Oyle tabiki biz tanistiktaan 3 yil sonra evlendik. son bir yil beraberdik zaten.Evet canım bambaşka bir kültür gerçekten seninki de ..
Ama hemen aşk sarhoşluğuna kapılıp evlenmemek lazım ..iyice tanımak lazım ..
Iyi alisverisler canim. cok guzel sonbaharliklar cikmis gecen aldim 2 tane bir ara giyersem foto atayim emin degilim geri versem mi durtsalar miBende biraz yürüyüş yapıp kızı okuldan alacağım ..biraz alışveriş peşinden ..öğleden sonra burdayım haaa ..
Cuma tartısını düşünün yerken
O 55 bi gelsin deAz kaldı kız fıstık olmana sabret bira daha .o 55 gelecek bak
Ohh anne kiz alisverisi :)) yap yap havalar tam yürüyüş havasi artik ne cok sicak ne soğuk gölgeler mis gibi orda nasildir bilemicem ama :)Bende biraz yürüyüş yapıp kızı okuldan alacağım ..biraz alışveriş peşinden ..öğleden sonra burdayım haaa ..
Cuma tartısını düşünün yerken
Aslinda ailen acik gorusluyse anlayisla karsilayabilirdi ama ahh su alalem yok mu. Amaan duymasinlar.Bende bi 63 olamadim ya bi duzen tutmadi ki tikir tikir gitsin bi ileri iki geri olmuyo böyle ankaraya doneyimde kendime iyi bi plan yapayim ben :)
Ayni eve girmeden taninmiyor kesinlikle bende bi iki sene ayni evi paylastim ama aileden gizli tabiki türkiyede böyle bi seyi ailen bilemez bilmemeli her haltimiz gizli kapakli olmak zorundadir biliyosunbiliyosun. tanidigim en acik görüşlü insanlardir ama onlar bile bunu kaldiramazdi
Kotu olmus canim ya. Benim de telefonum 3 ay once bir anda kapandi ve acilmadi. Tavsiye ederim Aliecpress diye bir site var 3 te biri fiyatina telefon aldim ordan. Telefon orjinal ama kulaklik ve sarj aleti orjinal degil. Benim zaten sarj aletim de kulakligimda vardi eski telefonlarda sorun olmadi o yuzden. Ama fiyati gercekten cok uygun aa tek sorun 25 gun kadar beklemen lazim uzak dogudan geldigi icin zaman aliyor.Ay telefonum cildirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?