Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sağol canım kolay gelsin
Sen taciz de yeter ki ben hep laf atarım
Hemen ver o artıları valla berilceee keptınnn duymasın ha

Tamam bir bakayım nasıl oluyormuş inşallah sen de bir mezun kepi fırlatırsın yakında

Afiyet olsun cnaim. Menun gayet iyi ins spora da baslarsan super olacak. Babanin umarim onemli bir problemi yoktur. Rabbim saglik versin canim en onemlisi.

En sondakine bayıldım herkes için geçerli olsun

Kızlar günaydın ellerim çok sis uyandığım da ve eller sis olduğu zaman tartı artı gösteriyor napiyim sizce 5 den sonra yemek yemedim 2 lt su içtim niye böyle oluyor ya
Guzelim eger cisslardan yemiyorsan uzme tatli canini. Diyetine devam et saglikli ye ve bence en onemlisii tuzu komple kes. Ben hamileyken kestim tuzu hic sislik yasamadim o gun bu gundur yemegi pisirince once kendime alirim tuzsuz sonra icine azicik eklerim esim icin. Tuzun bir yarari yok.

Evet canım bambaşka bir kültür gerçekten seninki de ..
Ama hemen aşk sarhoşluğuna kapılıp evlenmemek lazım ..iyice tanımak lazım ..

Soylenme kiz kocaya soylenmez ahh su dilimiz de olmasa kadinlar olarak. Ben de yapiyorum bazen yapmiyor degilim. Gerci tatli dilimiz de var canim hep soylenmiyoz ya.

Bende bi 63 olamadim ya bi duzen tutmadi ki tikir tikir gitsin bi ileri iki geri olmuyo böyle ankaraya doneyimde kendime iyi bi plan yapayim ben :)

Eee babalar oyle. Babasinin kucuck bebegi

Ayni eve girmeden taninmiyor kesinlikle bende bi iki sene ayni evi paylastim ama aileden gizli tabiki türkiyede böyle bi seyi ailen bilemez bilmemeli her haltimiz gizli kapakli olmak zorundadir biliyosunbiliyosun. tanidigim en acik görüşlü insanlardir ama onlar bile bunu kaldiramazdi

Canim cok az uyumussun ya ben az uyuyunca cok acikiyorum dikkat et. Ve benim fikrim tabi eger annenin yaptiklarina dayanamiyorsan sabah kahvaltida ekmegin yerine ye ki aksam canin istemesin onlardan. Ve annene soyle bol bol salata cesitlerinden de yapsin aksam da onlari yersin olmaz mi?

Farkindyim canim.

Bende biraz yürüyüş yapıp kızı okuldan alacağım ..biraz alışveriş peşinden ..öğleden sonra burdayım haaa ..
Cuma tartısını düşünün yerken
Iyi alisverisler canim. cok guzel sonbaharliklar cikmis gecen aldim 2 tane bir ara giyersem foto atayim emin degilim geri versem mi durtsalar mi

Az kaldı kız fıstık olmana sabret bira daha .o 55 gelecek bak
O 55 bi gelsin de valla araliga kadar gelmeli ya kendimi acayip sartladim bugün günün geri kalaninda cok az yiyip günlük kalorimi asamayayim da kurabiye yapismasin

Bende biraz yürüyüş yapıp kızı okuldan alacağım ..biraz alışveriş peşinden ..öğleden sonra burdayım haaa ..
Cuma tartısını düşünün yerken
Ohh anne kiz alisverisi :)) yap yap havalar tam yürüyüş havasi artik ne cok sicak ne soğuk gölgeler mis gibi orda nasildir bilemicem ama :)

Aslinda ailen acik gorusluyse anlayisla karsilayabilirdi ama ahh su alalem yok mu. Amaan duymasinlar.

Ay telefonum cildirdi
Kotu olmus canim ya. Benim de telefonum 3 ay once bir anda kapandi ve acilmadi. Tavsiye ederim Aliecpress diye bir site var 3 te biri fiyatina telefon aldim ordan. Telefon orjinal ama kulaklik ve sarj aleti orjinal degil. Benim zaten sarj aletim de kulakligimda vardi eski telefonlarda sorun olmadi o yuzden. Ama fiyati gercekten cok uygun aa tek sorun 25 gun kadar beklemen lazim uzak dogudan geldigi icin zaman aliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…