Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin arkadasim. Dengeli bir menu olmus afiyet olsun. Kolay gelsin.

Sagol.cnm benim

Minicikler disinda guzel cnm

anaaaammm anaaaamm.. 5 yılll mı :) sen olursan olurum ben de.. bananeee..

Günde 5 mesaj yaz gıtme
Bır ayağın burda olsun hep

ben de katılıyorum obezzto cum.. gitme kal buralarda..

Benim tarti hala gelmedi ya sinir oldum

haydaaa... aksilik oldu mu oluyor böyle.. neyse boşver sakin ol.. geç olsun güç olmasın.. acele edersin, gelince bozuk çıkar.. o nedenle bekle bakalım..

Hay allah ya cumaya yetisse bari
Gonderi takip numarasini da almadimki en azindan takip edeyim insallah gelir olmadi yine eczaneden tartilriim artik.
Valla aksilik oldu bir de merkezdeyuz yani koyde falan olsa gecikebilir ama iki gune gelmesi lazimdi

Yok canım hamilelik durumu ayrı madde oluyor galiba ..dönebiliyorsun hesaplayıp ..ay hadi bakalım isteyenlere bebek inşallah tabi zayıfladıktan sonra
Aynen oyle canim once bi mezun olayim cocuk sonra ilk hamilelikte 12 kilo aldim. 65e dusup hamile kalirsam dogumda zaten 5 6 kg gider olurum simdiki kilomda o da super olur benim icin. Onumde uzuun bir son 6 kilo kaldi yani.

Bugun tarti yuzume guldu mutluyum mutlusun mutluuu modundayim. Insallah cumaya tartim kahkaga atsin istiyorum

Ayy okuldan geldim bi kahve yaptim uzattim ayaklarimi girdim siteye ama mesajlari okurken kahvem bitti mesajlar bitmedi ceneye bak yav
Bir kahve daha yap ama bu seferki kafeinsiz olsun gece uyuyamazsin sonra aman dikkat rakibim uykusuz kalmasin
Yok canım donersın
Aman tek bi mezun olayim da kaptanim. Ordular (kilolar) ilk hedefiniz 68
Kizlar suanda adimim 11 bin oldu menum gayet iyi pazartesi 70.1 idim bu sabah 68.8 geldim muhtemelen odem attim ay sonuna kadar hedefim 65 ama ins. Altina duserim
Ohh masallah canim super bir haberr darisi basima
Benim tarti hala gelmedi ya sinir oldum
Tuhh kotu olmus canim. Ins cumaya gelir.

Insallah canim. Kacamaksiz ve sporla birlikte neden olmasin

Aksam cay icerin artik :))

Seni gecerim ins bu hafta off acim acim yemiyorum valla. Cay yapip iceyim bari baharatlisindan
Yemek ye yaa gecen hafta depara kalkinca bu hafta yavasladi kilolarim

Takip et canim internetten. Ama normalde postane kargosu en az 4 gun surer bence. Yani eskiden suruyirdu en azindan.
Ya kitap gelecek postane daha iyi oluyor kitapta eskisi gibi degil gelistirdi kendini biraz neyse bakalim artik :)

Ben de temizlik yapayim biraz. Son 1 bucuk saat kizimi erken alcam bu hafta evde son haftam uzun sure kalmasin kuzucuk. Ayy bu sabah eksileri gordumm ins cumaya kalsin hepsi hatta kallansinlar bolca eksi olsunlar
Insallah canim bol gitsin yaglar kilolar. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…