Yok gelmedi.Güldane gelmedı mı kızlar
Gunaydin arkadasim. Dengeli bir menu olmus afiyet olsun. Kolay gelsin.
günaydın kızlarrrr mutlu sabahlar.. dün spor yapabilmiş bir kız çocuu huzuru var içimde :)
gelelim dün ki yediklerime;
sabah; 1 elma, 1 fincan kahve
öğlen;1 kase salata, 200gr yoğurt, 1 dilim ekmek
spor öncesi ara; yarım şekersiz tadelle, 1 fincan kahve
akşam;5 adet köfte, salata, 2 dilim glutensiz ekmek
ara; maç izlerken minicik çerez atıştırdım..
su;2,5lt
spor; sabahtan 25dk tempolu yürüyüş, akşam da 50dk body fit diye bir grup dersine katıldım, baya ter attık.., 10dk da eliptik yaptım..
bu sabah spora gidemedim, eşimin erken kalkması gerekiyordu ona yardımcı oldum.. bir de bana laf söyler diye korktum.. zaten hastasın sabah akşam spora mı gidiyorsun diye mik mik yapar diye düşünüyorum..
Hay allah ya cumaya yetisse bariBenim tarti hala gelmedi ya sinir oldum
Sen daha çok yazacaksın minik kuşum..
Burası bitince gebelik bölümünde yazarsın, orada ocak annelerinden tut da aralık annelerine kadar bir sürü anne adayları var :)) çok faydalı şeyler oğreniyorsun bak, tavsiye ederim
Orası bitince tekrar buraya gelirsin, belki biz yine burada bile olabiliriz bakbir beş sene buradasın sen yine yani
Günde 5 mesaj yaz gıtme
Bır ayağın burda olsun hep
Benim tarti hala gelmedi ya sinir oldum
Gonderi takip numarasini da almadimki en azindan takip edeyimHay allah ya cumaya yetisse bari
Valla aksilik oldu bir de merkezdeyuz yani koyde falan olsa gecikebilir ama iki gune gelmesi lazimdianaaaammm anaaaamm.. 5 yılll mı :) sen olursan olurum ben de.. bananeee..
ben de katılıyorumobezzto cum.. gitme kal buralarda..
haydaaa... aksilik oldu mu oluyor böyle.. neyse boşver sakin ol.. geç olsun güç olmasın.. acele edersin, gelince bozuk çıkar.. o nedenle bekle bakalım..
Aynen oyle canim once bi mezun olayim cocuk sonra ilk hamilelikte 12 kilo aldim. 65e dusup hamile kalirsam dogumda zaten 5 6 kg gider olurum simdiki kilomda o da super olur benim icin. Onumde uzuun bir son 6 kilo kaldi yani.Yok canım hamilelik durumu ayrı madde oluyor galiba ..dönebiliyorsun hesaplayıp ..ay hadi bakalım isteyenlere bebekinşallah tabi zayıfladıktan sonra
Bugun tarti yuzume gulduYemekhanede yedim bugün izgara hindi sorun olmadi bugun de :))
Bizim grup basta da ben isvec diyetinden pek haz etmiyoruz canim ya sağlıksız geliyor aslında
Kefir ben de mutlaka eksi getiriyor deneyin derim hatta yarin ben de alayim :))
Kabak spagettiyi nasil yapiyorsunuz kabak aldim normal yemek mi yapsam spagetti mi bilemedim
Amaaaaansutyensiz asla spor yapma sarkma yasarsin canim dikkat et cok :)
Pintilikten degil aslinda bence o ben de sevmem evime baskasinin o kadar elinin degmesini kendim yaparim yavas yavas
Aynen burasi olmasa ben coktan birakirdim diyeti rakip nettin sen bakalm bu hafta kazanacaksin gibi
Katlanmasinlar hemen ya bu hafta cok veremedim ben duzen degisiminden
Sporu her gun 45 dk veya haftada 4 gun 1 saat gibi yaparsan daha iyi olur yani arttir sporu biraz canim
Bak yaa bugün bende eksi gordum de tabi hafta basi arti cikinca once o gitti haliyle :)Bugun tarti yuzume guldumutluyum mutlusun mutluuu modundayim. Insallah cumaya tartim kahkaga atsin istiyorum
Bir kahve daha yap ama bu seferki kafeinsiz olsun gece uyuyamazsin sonra aman dikkatAyy okuldan geldim bi kahve yaptim uzattim ayaklarimi girdim siteye ama mesajlari okurken kahvem bitti mesajlar bitmedi ceneye bak yav
Aman tek bi mezun olayim da kaptanim. Ordular (kilolar) ilk hedefiniz 68Yok canım donersın
Ohh masallah canim super bir haberr darisi basimaKizlar suanda adimim 11 bin oldu menum gayet iyi pazartesi 70.1 idim bu sabah 68.8 geldim muhtemelen odem attim ay sonuna kadar hedefim 65 ama ins. Altina duserim
Tuhh kotu olmus canim. Ins cumaya gelir.Benim tarti hala gelmedi ya sinir oldum
Seni gecerim ins bu hafta off acim acim yemiyorum valla. Cay yapip iceyim bari baharatlisindanBak yaa bugün bende eksi gordum de tabi hafta basi arti cikinca once o gitti haliyle :)
Takip et canim internetten. Ama normalde postane kargosu en az 4 gun surer bence. Yani eskiden suruyirdu en azindan.Ya ptt kargo ile ilgili bilgisi olan var mi persembe kargo gonderseler izmirden ne zaman ankaraya gelir
Insallah canim. Kacamaksiz ve sporla birlikte neden olmasinKızlar düğüne 3.5 hafta ver ve bu süre içinde benim epey erimem lazım malum büyük gelin olarak fit dolaşmam lazım bu günde aynı kilom almamışım pazartesinden sonra 77 76 olur muyum sizce ayın 18 ine kadar
Sinir haklisin canim ne tartiymis ama gonderemediler bir turlu.Benim tarti hala gelmedi ya sinir oldum
Aksam cay icerin artik :))Bir kahve daha yap ama bu seferki kafeinsiz olsun gece uyuyamazsin sonra aman dikkatrakibim uykusuz kalmasin
Aman tek bi mezun olayim da kaptanim. Ordular (kilolar) ilk hedefiniz 68
Ohh masallah canim super bir haberr darisi basima
Tuhh kotu olmus canim. Ins cumaya gelir.
Yemek ye yaa gecen hafta depara kalkinca bu hafta yavasladi kilolarimSeni gecerim ins bu hafta off acim acim yemiyorum valla. Cay yapip iceyim bari baharatlisindan
Ya kitap gelecek postane daha iyi oluyor kitapta eskisi gibi degil gelistirdi kendini biraz neyse bakalim artik :)Takip et canim internetten. Ama normalde postane kargosu en az 4 gun surer bence. Yani eskiden suruyirdu en azindan.
Aynen canim.Bırıktırme canım ywtısılmıyor yoksa
Insallah canim bol gitsin yaglar kilolar. Kolay gelsin.Ben de temizlik yapayim biraz. Son 1 bucuk saat kizimi erken alcam bu hafta evde son haftam uzun sure kalmasin kuzucuk. Ayy bu sabah eksileri gordumm ins cumaya kalsin hepsi hatta kallansinlar bolca eksi olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?