Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet yaa vicdan gibi burası hep sizin beni beklediginizi ve kilomu takip ettiginizi bilinc altıma yerlestirmişim, gelemeyince rahatsız oluyorum.diyetisyene karşı bu kadar sorumluluk hissetmiyorum yalnız, çok enteresaniyi ki diyetisyenim burayı okumuyor

Neyse o zaman ben iki hafta free takılıyorum kızlar, sizi bırakmayı istemiyorum çünkü. Canim Pembe_patikli cim sen beni dürtmeye devam et, hatta taciz atışlarını da unutma

hatta ara öğünlerden uzaklaşmaya çalış zamanla.. ana öğünlerinde sağlam ve güzel ye.. bak çok daha rahat edeceksin.. :) ara öğünleri tutturmak zor olabiliyor çoğu zaman, yanında sağlıklı yiyecek de yoksa cayabiliyorsun.. onun için sağlıklı ara öğünün varsa yap, yoksa yapma :)

Onu da denemek gerek aslında.hayat boyu kk da mı yazıcaz biz allasen :))

yazalımm bee :) 80 yaşına da gelirsek, diş dökülmesini önleyici kürler fln paylaşırız..

Sen daha çok yazacaksın minik kuşum..

Burası bitince gebelik bölümünde yazarsın, orada ocak annelerinden tut da aralık annelerine kadar bir sürü anne adayları var :)) çok faydalı şeyler oğreniyorsun bak, tavsiye ederim

Orası bitince tekrar buraya gelirsin, belki biz yine burada bile olabiliriz bak bir beş sene buradasın sen yine yani

obezzto anlaştık o zaman ..biz düşünme gücüyle sana elektronları göndeririz sağdan soldan ..hatırlarsın ..belli mi olur belki ilerde eklem ağrıları diş dökülmeleri ie ilgili yazarız
Sen yine dikkat et biliyorsun her kiloda alınteri var emek var biz buralardayız nasipse daha

Sporla desteklenirse neden olmasın ?daha dün gibi aklımda sen düğün için kıyafete sığmıştın 44 bedenmiydi sevinmiştik oldu diye ..
İnsanları takma kilo alırsın eskisi iyiydi derler ..sen kaç kiloda mutluysan onda kal bence ..birde insülin direnci olup güzel kilo verdin aslında ..biraz düzensizlikler oldu ..sonra sağlıklı menüler oldu böyle devam et bakalım ..bir gözükürsün doktora da iyi olur kontrol ..

Yok canım hamilelik durumu ayrı madde oluyor galiba ..dönebiliyorsun hesaplayıp ..ay hadi bakalım isteyenlere bebek inşallah tabi zayıfladıktan sonra

Yemekhanede yedim bugün izgara hindi sorun olmadi bugun de :))

günaydın kızlar bugün itibariyle isveç diyetine başladım biraz motiveye ihtiyacım var 6 yada 13 gün yapacağım inşAllah
Bizim grup basta da ben isvec diyetinden pek haz etmiyoruz canim ya sağlıksız geliyor aslında

Kefir ben de mutlaka eksi getiriyor deneyin derim hatta yarin ben de alayim :))
Kabak spagettiyi nasil yapiyorsunuz kabak aldim normal yemek mi yapsam spagetti mi bilemedim
@zukkum kizz ipim geldiii. Koridorda atliyim dedim anammm nasil acidi mimelerr sütyen yok daha uff pis acidi zorlandim biraz
Amaaaaan sutyensiz asla spor yapma sarkma yasarsin canim dikkat et cok :)

Pintilikten degil aslinda bence o ben de sevmem evime baskasinin o kadar elinin degmesini kendim yaparim yavas yavas

Izin alinca da devam edebilir misin canim. Benim icin burasi olmadan zor. Bence onu dusunerek karar ver.
Aynen burasi olmasa ben coktan birakirdim diyeti rakip nettin sen bakalm bu hafta kazanacaksin gibi

Ben de temizlik yapayim biraz. Son 1 bucuk saat kizimi erken alcam bu hafta evde son haftam uzun sure kalmasin kuzucuk. Ayy bu sabah eksileri gordumm ins cumaya kalsin hepsi hatta kallansinlar bolca eksi olsunlar
Katlanmasinlar hemen ya bu hafta cok veremedim ben duzen degisiminden

Sporu her gun 45 dk veya haftada 4 gun 1 saat gibi yaparsan daha iyi olur yani arttir sporu biraz canim

O terzı ısı bılıyor ama hakkını yeme

Günde 5 mesaj yaz gıtme
Bır ayağın burda olsun hep

Kız nasıl oldu yelızım

Yok canım donersın

detoks yap bir hafta 1 hafta bittikten sonra akşamları sadece salata ve yoğurt ye sabah kahvaltıyı geç yap öğlende yememiş olursun sebzeleri tost makinasında pişir üstüne sarımsaklı yoğurt felan dök hindi ye aklıma gelen bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…