- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
tamam canım si yazın artık size bıraktımzukkum ödemdir o ..kimisi sabah kalktıktan 2 saat sonra daha az çıkıyor ödem dağılıyor çünkü ..sen de öylesin demekki
Sagol canim. Bak gecen hafta benim de artiydi bu hafta toptan gitti. Insallah haftaya senin de oyle olur. Spor candirgeçen hafta boşa üzüldün bak ne güzel vermişsin ben veremedim ya 100 gr verdim dün mal gibi akşam akşam dambılla spor yaptım üstüne bastım amino asiti (yoğurt yani) sabah şiş geldi
Tebrikler canimFark 1.100 ben geçen hafta resim çekmemişim 81.5 hatırlıyorum ama 81.4 muş
Yüzde 1.351
Sabahn da tartildim ama uyumuş kalmışım ancak oldu
Supper desene 80 geldi ayy haftaya 79lar sobra 78 superrKızlar bu şimdiki kilo digero sabah 6 da hangini tazicaz
1.719
Yüzde eksi 1.400
Canim benim uzme tatli canini Filizim. Haftaya ins cok iyi kilo verirsin.Deryacim cok sevindim inan.benim yerime de vermissin
Oyle valla hastalik uykusuzluk derken gecen hafta kotuydu o kadar spora ragmen. Bu hafta sukur gitti yaglarr ay cook mutluyum.Geçmiş olsun canım ..bu uykusuzluk düzen bozukluğu hepimizi etkiliyor ..inşallah haftaya süper olacak örnek şekil a @DeryaOnDiet mesela..maşallah geçen haftayı süper toparladı ..sen de bırakma haftaya iyi olacak inşallah
Arkadaslar once benden iyi haberleri vereyim. Tahlillerim de duzelme var. Doktorum da iyi gordu. Artik surekli yatma dicem ama sınırları zorlarsin diye korkuyorum uslu durmuyorsun cunku dedi. Bende yaramazlik yapmacagima soz verdim. Yuruyus spor bir sure daha yasak ama yatmicam artik oley.
Yaa beril oh ne guzel bir annem daha oldu senden sıkılirsam beril anneme giderim diyor. Oyle birsey yaparsa ben de senin elif ini alirim haberin olsun bananeGülüşüne kurban olurum ben
Ben yokken ne durumdaydın bılemıyom canımPembe_patikli Zen71 berilceee ben bir karar aldim
Ablalarim pazartesi izine gidiyoruz hem.
Ordada zorluk cekmemek icin hemdee vücutu sasirtmak icinn kalori sayima karar verdim.
HattaZen71 ablam gibi sabah 2 dilim ekmek veya protein brötchen ekmegi tüketicem. Kuvvetli kahvalti yapicam.
Ara ögün kuruyemis bir avuc yicem ve bir meyve
Aksam da ekmeksiz ne varsa artik 1 tabak
Sagol canim. Bak gecen hafta benim de artiydi bu hafta toptan gitti. Insallah haftaya senin de oyle olur. Spor candir
Tebrikler canim
Supper desene 80 geldi ayy haftaya 79lar sobra 78 superr
Hahaha hazır buyumüsü ver mınnoşu al güzel buYaa beril oh ne guzel bir annem daha oldu senden sıkılirsam beril anneme giderim diyor. Oyle birsey yaparsa ben de senin elif ini alirim haberin olsun banane
Bence iyi yaparsin canim. Ye ve yak mantigiyla daha saglikli olur.disarida da zorlanmiyorsun boyle. Illaki izgara et salata tost buluyorsun. Aklinda olsun cantan dan kuruyemis ve bir paket etiform tarzi birsey bulundurdun mu bitti bu is.Pembe_patikli Zen71 berilceee ben bir karar aldim
Ablalarim pazartesi izine gidiyoruz hem.
Ordada zorluk cekmemek icin hemdee vücutu sasirtmak icinn kalori sayima karar verdim.
HattaZen71 ablam gibi sabah 2 dilim ekmek veya protein brötchen ekmegi tüketicem. Kuvvetli kahvalti yapicam.
Ara ögün kuruyemis bir avuc yicem ve bir meyve
Aksam da ekmeksiz ne varsa artik 1 tabak
Canım çok sevındımArkadaslar once benden iyi haberleri vereyim. Tahlillerim de duzelme var. Doktorum da iyi gordu. Artik surekli yatma dicem ama sınırları zorlarsin diye korkuyorum uslu durmuyorsun cunku dedi. Bende yaramazlik yapmacagima soz verdim. Yuruyus spor bir sure daha yasak ama yatmicam artik oley.
Ay ozlemistim kucuk cocugu ben karluyim bence. Ceyiz derdinden de yurttim ohhh.Hahaha hazır buyumüsü ver mınnoşu al güzel bu
Kım karlı cıkarkı canım
Ceyız cemberekte hazır bılesın yani
Rabbım ayırmasın bızıAy ozlemistim kucuk cocugu ben karluyim bence. Ceyiz derdinden de yurttim ohhh.
Sagol canim. Cok uzun sure olmadi ama yatmaktan cok bunaldim. Bir de su parca sonucum iyi ciksa. Yaradanim cumle hastalara sifa versin.Canım çok sevındım
Gözümüz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?